Tiedätkö aurinkopaneelien puhdistamisen tärkeyden?

· Tietoja aurinkosähköstä,Teknologian uutisia

Hyvin voidellut ja huolletut autot toimivat paremmin ja kestävät pidempään. Aivan kuten haluamme, että pyörämme ovat liattomia, haluamme myös aurinkopaneeliemme olevan yhtä puhtaita ja tehokkaita kuin uudet.

Kun olet vertaillut monia myyjiä ja sitten tehnyt kovasti töitä saadaksesi ne asennettua kotiisi, luuletko, että kaikki on ohi? Ei tietenkään, aurinkopaneelijärjestelmä on suuri investointi, joka on maksanut sinulle rahaa, joten sitä on huollettava, jotta se kestäisi pidempään, ja tähän kuuluu paneelien puhdistaminen silloin tällöin.
Etsi.

Kun olet vertaillut monia myyjiä ja sitten tehnyt kovasti töitä saadaksesi ne asennettua kotiisi, luuletko, että kaikki on ohi? Ei tietenkään, aurinkopaneelijärjestelmä on suuri investointi, joka on maksanut sinulle rahaa, joten sitä on huollettava, jotta se kestäisi pidempään, ja tähän kuuluu paneelien puhdistaminen silloin tällöin. Etsi.

Onko puhdistamatta jättämisestä haittaa? Miksi aurinkopaneelien puhdistaminen on tärkeää?

Kyllä, paneelien säännöllisen puhdistamatta jättämisessä on paljon vakavia ongelmia:
1. Energian menetys: CleanTechnica kertoi National Renewable Energy Laboratory (NREL) -laboratorion keräämän analyysin tuloksista, jotka osoittivat, että paneelien kokonaishäviö on noin 30 prosenttia, jos niitä ei puhdisteta kunnolla.
Jos et tee paneeleillesi vaadittua huoltoa kahden vuoden ajan, neljännesvuosittain menetettävän energian prosenttiosuus on seuraava:
Vuosi 1, vuosineljännes 1: 5 % energiahäviö
Vuosi 1, vuosineljännes 2: 10 % energianhäviö
Vuosi 1, kolmas neljännes: 15 % energianhäviö
Vuosi 1, neljäs neljännes: 20 % energianhäviö
Vuosi 2, Q1: 25 % energianhäviö
Vuosi 2, Q2: 30 % energiahäviö
Vuosi 2, Q3: 35 % energiahäviö
Vuosi 2, Q4: 35 % energiahäviö
 
2. Aurinkopaneelin vaurioituminen: Pitkäaikaisen epäsiisteyden seurauksena aurinkopaneeliin kertyy paljon pölyä, lintujen jätöksiä, lehtiä ja jopa sadevettä. Aurinkosähköpaneelin sisäpuoli kuumenee epätasaisesti, mikä johtaa kuumien pisteiden vaikutukseen, joka vahingoittaa virrankulutusta. Tämä lyhentää aurinkopaneelien käyttöikää merkittävästi;

3. Epäsuotuisa: likaiset aurinkopaneelit, jotka ovat katolla pölyn peitossa, eivät ainoastaan vaikuta rakennuksen yleiseen kauneuteen, vaan myös antavat ihmisille tunteen, että ne ovat epäsiistejä eivätkä kiinnitä huomiota ympäristöön. Uudenlaisena energian hyödyntämismuotona aurinkopaneelien käytöstä olisi pitänyt tulla kaunis maisema, mutta nämä epämiellyttävät aurinkopaneelit saavat tämän kauniin maiseman katoamaan.

broken image

Yhteenvetona voidaan todeta, että aurinkopaneelien puhdistaminen on välttämätöntä.

Miten aurinkopaneelit puhdistetaan?

1.Alueet, jotka vaativat aurinkopaneelien tiheää huoltoa ja puhdistusta:
(1) Saastuneet alueet Aurinkopaneelit, jotka on asennettu voimakkaasti saastuneille alueille, erityisesti tehtaiden, valtateiden tai lentokenttien läheisyyteen, voivat kärsiä merkittävästä ilmakehän likaantumisesta ja öljyn kertymisestä.
 
(2) Voimakkaasti metsäiset alueet. Asennuksissa, joiden lähellä on paljon puita, paneeleihin saattaa pudota enemmän lehtiä, jotka estävät auringonvalon imeytymisen. Puut voivat myös houkutella lintuja, mikä voi johtaa ulostekertymään, varjostaa aurinkokennoja ja vahingoittaa pintaa happamuuden vuoksi, mikä voi heikentää tehokkuutta.
 
(3) Aavikkoalueet. Alueilla, joilla on kuiva, vuoristoinen ja pölyinen ilmasto, aurinkopaneeleihin kertyy runsaasti hiekkaa, joka estää valoa ja naarmuttaa pintaa.
 
2. Paras aika puhdistaa aurinkopaneelit: Saasteet ovat yleensä suurempia talvella, koska kylmä ilma on lähempänä maanpintaa kuin lämmin ilma kesällä, joten epäpuhtaudet kerääntyvät helpommin.
 
Tämä tarkoittaa, että kevät on paras vuodenaika puhdistaa aurinkopaneelit, jotka voivat kesällä kuumentua liian kuumiksi kosketeltaviksi. Paras vuorokaudenaika niiden puhdistamiseen on aamulla tai illalla, jolloin ne ovat viileämpiä.

3. Työkalut: Jos haluat kokeilla aurinkopaneelien puhdistamista itse, sinun pitäisi löytää kotoa sopivia materiaaleja. Saat parhaan tuloksen ja varmistaaksesi, ettet naarmuta aurinkopaneeliasi millään tavalla, käytä vain vettä ja pehmeää, hankaamatonta sieniä tai liinaa lian ja roskien poistamiseen.

3. Työkalut: Jos haluat kokeilla aurinkopaneelien puhdistamista itse, sinun pitäisi löytää kotoa sopivia materiaaleja. Saat parhaan tuloksen ja varmistaaksesi, ettet naarmuta aurinkopaneeliasi millään tavalla, käytä vain vettä ja pehmeää, hankaamatonta sieniä tai liinaa lian ja roskien poistamiseen.
 
Kuivaa kumiharjalla tai säämiskällä, kuten ikkunan lasin tai auton pesun yhteydessä, ettei jäämiä jää. Jos joudut käyttämään saippuaa, älä käytä mitään vahvempaa tai kovempaa kuin astianpesuainetta.
 
On parasta käyttää ympäristöystävällisiä ja kemikaalittomia saippuoita, sillä ne eivät vahingoita kasveja tai eläimiä, kun niitä roiskuu katolta, eivätkä ne jätä jälkeensä ikäviä jäämiä, jotka voivat jättää jälkiä paneeleihin.

4. VAROITUS: Pidä tämä mielessä, jotta paneeli ei vahingoitu, kun puhdistat sitä itse:

4. VAROITUS: Pidä tämä mielessä, jotta paneeli ei vahingoitu, kun puhdistat sitä itse:
(1) Sinun on ensin sammutettava käyttöjärjestelmä. Muista kytkeä AC- ja DC-erottimet pois päältä, sillä nesteet ja sähkö johtavat sähköä.
(2) Älä käytä voimakkaita saippuoita, kuten voimakkaita pesuaineita tai kemikaaleja sisältäviä saippuoita, sillä ne voivat syövyttää aurinkopaneeliyksikön pintaa.
(3) Älä käytä karheita puhdistustyökaluja, kuten smirgeliliinoja, sieniä tai paksuhampaisia luutia, sillä ne voivat naarmuttaa paneelin pintaa;
(4) Älä seiso aurinkopaneelien päällä, sillä niiden paino voi aiheuttaa niiden rikkoutumisen;
(5) Älä unohda tarkistaa paneeliasi säännöllisesti.
 
5. Hyvät asennuskulmat auttavat aurinkopaneeleita pysymään puhtaampina: Kulmaan asennetut paneelit puhdistuvat herkemmin sadeveden valumasta kuin tasaiselle pinnalle asennetut paneelit, joissa vesi kerääntyy altaaseen ja jättää jäämiä.
Sopiva sijoituskulma aurinkosähköpaneelien asennuksessa on 45 astetta, etelään päin.
PV-paneelin asennuskulman laskentamenetelmä:
Azimuutti = (kuormituksen huippuhetki vuorokaudessa (24 tunnin järjestelmä) - 12) x 15 + (pituusaste - 116).

Maysun on palvellut eri maita vuodesta 2008 lähtien, ja sen tuotteet ovat tulleet tuhansiin koteihin. Maysunin suhteet paikallisiin asentajiin eri puolilla Eurooppaa mahdollistavat sen, että voimme tarjota sinulle korkealaatuisimmat ja kustannustehokkaimmat aurinkopaneelit sekä yksityiskohtaisimmat aurinkopaneelien asennus- ja huolto-ohjeet.

Projekti sijaitsee talon katolla Itävallassa, klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.
broken image

Maysun Solarilla on valittavana laaja valikoima vyöruusuisia, puolileikattuja, mustakehyksisiä, täysmustia ja hopeakehyksisiä aurinkopaneeleita, joiden erinomainen suorituskyky ja tyylikäs muotoilu sulautuvat täydellisesti mihin tahansa rakennukseen. Maysun Solar on menestyksekkäästi perustanut toimistoja, varastoja ja pitkäaikaisia suhteita erinomaisten asentajien kanssa monissa maissa! Tarjoamme kätevimmät aurinkopaneelit asennettavaksi sekä tulevan puhdistuksen ja huollon. Ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi ajantasaisen tarjouksen moduuleista tai kaikista aurinkosähköön liittyvistä tiedusteluista.

broken image
broken image
broken image