• Meistä

 • broken image

  Keitä me olemme?

  Vuonna 2008 perustettu Zhejiang Ganghang Solar Technology Co.Ltd. on ammattimainen aurinkosähkömoduulien valmistaja. Maysun Solar -brändi perustettiin vuonna 2015. Ja keskitymme hajautettujen aurinkosähkömoduulien alueelle.

   

  Olemme toimineet aurinkosähköalalla 16 vuotta ja olemme aina pitäneet kiinni asiakaslähtöisyydestä, teknologisesta kehityksestä ja prosessiinnovaatioista. Tarjoamme paikallisia ja korkealaatuisia tuotteita asiakkaille yli 80 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Maailmanlaajuisen myynti- ja varastoverkoston ansiosta Maysun tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ennen myyntiä, sen aikana ja sen jälkeen. Ja näin parannamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä.

 • Muokkaa energiaa kestävästi, parantaa elämää.

 • broken image

  Mikä erottaa meidät muista?

  Maysun Solar on erikoistunut hajautettujen aurinkosähkömoduulien tuotantoon ja myyntiin. Meillä on yli 10 vuoden kokemus PV-tuotteiden toimittamisesta hajautettuihin kattoihin Euroopassa.

   

  Maysun Solar noudattaa hajautettujen aurinkosähkömoduulien arvopohjaista suunnittelukonseptia tarjotakseen asiakkaillemme kustannustehokkaita, kestäviä ja korkeatuottoisia hajautettuja aurinkosähkömoduuleja.

   

  Erilaistuvuus, lokalisointi ja sovellettavuus ovat tuotteidemme ominaisuuksia. Luotamme eri maiden ja alueiden osalta innovaatioihin sekä T&K-toimintaan maksimoidaksemme arvon asiakkaillemme.

 • broken image

  Missä olemme?

  Mosaic Solar keskittyy hajautettuihin aurinkosähkömoduuleihin. Yrityksellä on kaksi tuotantopistettä Dubaissa ja Kiinassa. Tuotteita viedään 80 alueelle ympäri maailmaa.

  Seitsemän maailmanlaajuista myyntikonttoria sijaitsee Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Puolassa, Unkarissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Indonesiassa. Maailmassa on tällä hetkellä 21 varastoa, joista 19 on Euroopassa, mukaan lukien: 9 varastoa Saksassa, 1 Ranskassa, 3 Italiassa, 1 Alankomaissa, 1 Ruotsissa, 1 Espanjassa (tullivarasto), 1 in Puola, 1 Romaniassa, 1 Unkarissa, 1 Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja 1 Indonesiassa..

 • broken image

  Miksi voit luottaa meihin?

  Maysun Solar on innovatiivinen edistyneen prosessiteknologian toimittaja alalla. Vaadimme, että laatu on etusijalla. Jokainen vaihe raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen on kattava laadunvalvontajärjestelmä ja tiukat testausstandardit.

  Valmistetut moduulit ovat saaneet useita eurooppalaisia ​​ja kansainvälisiä sertifikaatteja, kuten: B. TUV, CE, ISO ja IEC.

 • Johtaja hajautettujen aurinkosähkötuotteiden alalla