• Saksan markkinointi- ja myyntipäällikön nimitys:

  broken image

  Suunniteltu numero: 5

  Vastuualue:

   

  1. Vastaa PV -järjestelmien integrointituotteiden ja PV -järjestelmien integrointihankkeiden, markkinoiden myyntikanavien ja alueellisen myynnin organisoinnista ja hallinnasta.
  2. Osallistu myyntistrategioiden, myyntimallien, myyntitavoitteiden, myyntibudjettien, erityisten myyntisuunnitelmien ja edistymisen seurannan sekä yritysten brändin edistämissuunnitelmien kehittämiseen.
  3. Vastaa markkinointiverkostojen rakentamisesta, hyvien suhteiden rakentamisesta asiakkaisiin sekä avainasiakkaiden strategisesta suunnittelusta ja energia -alan oikea -aikaisesta ymmärtämisestä.
  4. Kerää markkinatietoja ja niihin liittyviä poliittisia suuntauksia energia -alalla, säädä myyntiennusteita ja anna oikea -aikaista palautetta ylemmille ja muille asiaankuuluville aloille.
  5. Käytä markkinatutkimustuloksia myynnin ja asiakkaiden kysynnän näkökulmasta, neuvoja yrityksen tuotevalikoimaan ja projektisuunnitteluun ja paljon muuta.

   

   

  Kelpoisuusvaatimukset:


  1. Kandidaatin tutkinto tai korkeampi elektroniikka, energiajärjestelmät ja automaatio, sähkö- ja automaattinen energianhallinta, mekatroniikka, markkinointi tai MBA.
  Yli 2-10 vuoden työkokemus, yli 5 vuoden kokemus aurinkosähkötuotteiden myynnistä markkinoilla
  3. Aurinkosähköalan tuntemus on toivottavaa, ja sillä on työkokemusta ja myyntikokemusta sähkö-, sähkö-, sähkö- ja muilta aloilta, jotka kykenevät muotoilemaan myyntistrategioita ja luomaan nopean markkinoiden laajentumisen ja kattavuuden.
  4. Ylläpitää monenlaisia ​​suhteita sähkömarkkinoiden asiakkaisiin, kommunikoida tunnettujen asiakkaiden kanssa, ymmärtää syvästi heidän psykologiansa ja heidän tarpeensa.
  5. Voit analysoida myyntihintajärjestelmää, kilpailua, politiikkaa ja markkinoita itsenäisesti
  6. Vahva koordinointi ja organisatorinen vahvuus sekä innokas ammattitaito ja toteutus.
  7. Ymmärtää tietämyksen aurinkopaneeleista, tuulivoimaloista, akuista, inverttereistä, latausohjaimista ja suojajärjestelmistä, jotka on liitetty verkkoon, mutta eivät verkkoon