• Teknologiamme

 • Kehittynyt aurinkosähkötekniikka

  Maysun Solar käyttää alan huippuluokan kennoteknologiaa, sillä on todistettu moduulin pakkausteknologia ja se jatkaa innovointia luodakseen laadukkaita moduulituotteita asiakkailleen.

  broken image

  Half-cut

  Piikiekot leikataan rikkomattoman leikkaustekniikan avulla tasan kahteen tai useampaan kiekkoon, jolloin niiden nimellinen käyttölämpötila (NOCT) on alhaisempi, mikä vähentää varjostushäviöitä ja lisää muuntohyötysuhdetta.

  broken image

  Bifacial

  Moduulitekniikka, joka tuottaa sähköä molemmilta puolilta. Kun aurinko paistaa kaksoiskennomoduuliin, osa valosta heijastuu ympäröivästä ympäristöstä moduulin takaosaan, jossa kennot voivat absorboida sen ja tuottaa sähköä.

  broken image

  IBC

  Interdigitated Back Contact on tekniikka, jossa käytetään N-tyypin piikiekkoja, jotka on päällystetty lämpöoksidikalvolla sekä etu- että takapinnalla, ja joka mahdollistaa takakosketusenergian muuntamisen. Kennon etupuoli on esteetön, jolloin auringonvalo imeytyy mahdollisimman hyvin.

  broken image

  TOPCon

  Täydellinen nimi on Tunnel Oxide Passivated Contact -kenno, jonka kennorakenne mahdollistaa kantoaineiden yksiulotteisen pituussuuntaisen kuljetuksen ja vähentää samalla metallien yhdistämistä piisubstraattien kanssa, mikä lisää yhdistetyn sähköntuotannon energiaa.

  broken image

  HJT

  Heteroliittymä, jossa on sisäinen ohutkerroskenno, koostuu kahdesta eri puolijohdemateriaalista. Sen etuja ovat sähkön tuottaminen molemmin puolin, matalan lämpötilan valmistusprosessi, korkea avoimen piirin jännite ja hyvät lämpötilaominaisuudet.

  broken image

  Shingled

  Shingled-tekniikka leikataan yleensä 5 tai useampaan piikiekkoihin ja liimataan matalassa lämpötilassa joustavalla johtavalla liimalla solujen saumattoman liitoksen aikaansaamiseksi solujen välille, mikä lisää huomattavasti moduulien lähtötehoa.

 • Video, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti Maysunin premium-komponenttien luomisesta