Lopettakaa PV:n disinformaatio

· Alan uutisia

Maysun on kerännyt muutamia internetissä eniten levinneistä viesteistä ja selittänyt niitä.

1. Aurinkosähköinen saastuminen

Kun on kyse aurinkosähköteollisuudesta, ei ole pulaa ihmisistä, jotka ajattelevat, että se on "korkean saastumisen, korkean energiankulutuksen" teollisuus, sillä aurinkosähköisten piimoduulien tuotantoprosessi tuottaa suuren määrän epäpuhtauksia, mikä on vastoin vihreän kehityksen alkuperäistä tarkoitusta.


Meidän on kuitenkin tunnustettava, että saastuttavien aineiden olemassaolo ja saastumisen aiheuttaminen ovat kaksi täysin eri käsitettä. Saastumista aiheutuu vain, jos saasteista ei huolehdita; päinvastoin, jos niistä huolehditaan laillisesti, niitä ei voida kutsua ympäristön pilaantumiseksi. Lakien ja asetusten mukaan niin kauan kuin päästönormit täyttyvät, katsotaan, että "ei saastuta". PV-kierrätysliiketoiminta on myös kypsymässä, klikkaa alla olevaa painiketta lukeaksesi siitä.

Jotkut sanovat myös, että aurinkosähkö saastuttaa valoa ja voi aiheuttaa ihmisille huimausta ja muuta epämukavuutta. Itse asiassa aurinkosähkö perustuu aurinkoenergian absorptioon sähkön tuottamiseksi, ja kaiken kaikkiaan absorptio on enemmän kuin heijastus. Valosaasteen lähde on näkyvä valo, ja aurinkosähkömoduulin sisäisen sähköntuotantoyksikön kennot absorboivat näkyvää valoa muuttaakseen sen sähköksi, mikä edelleen vähentää näkyvän valon heijastumista. Toiseksi aurinkopaneelit asennetaan yleensä katolle tai avoimeen maahan, mikä ei vaikuta ympäröivään ympäristöön ja ihmisiin.

broken image

2. PV vie maata

Maaresurssit ovat niukat Euroopan maissa, ja keskitetty PV kattaa suuren alueen, johon liittyy maan hyväksyntä ja muut menettelyt ovat monimutkaisempia ja aikaa vieviä, kun taas katot, seinät ja muut helppo asentaa ja on taloudellinen, joten Euroopan alueella asentaa hajautettu PV on tärkein. Viimeaikaiset eurooppalaiset aloitteet lyhentävät kattosähköistyshankkeiden hyväksymisprosessia, mikä edellyttää aurinkosähkön asentamista tietyille katoille asiaankuuluvien määräaikojen puitteissa. Lisäksi EU:n "Energy Systems Digital Plan" -suunnitelmassa ehdotetaan infrastruktuuri-investointien lisäämistä 565 miljardilla eurolla kaupallisen ja teollisen aurinkosähkön, kotitalouksien aurinkosähkön, hiilidioksidipäästöttömien ajoneuvojen ja muiden hankkeiden edistämiseksi.

broken image

3. PV haittaa maataloutta

Itse asiassa "PV+maatalous" on kehittymässä oleva PV-sähköntuotannon liiketoimintamalli ja eräänlainen PV:n yhdistetty sähköntuotantohanke. Tämä malli ratkaisee aurinkosähkövoimaloiden ja maatalouden välisen maankäyttökilpailun ongelman, mahdollistaa maan monikäyttöisyyden maatalouden tuotantokäytännöissä ja tarjoaa vahvaa teknistä tukea maatalouden ja aurinkosähköteollisuuden kestävälle kehitykselle. Sen lisäksi, että maatilasta tulee itsenäinen ja energiaomavarainen, se voi myös tuottaa ylimääräistä energiaa (sen sijaan, että se käyttäisi sitä omaan käyttöönsä), joka voidaan myydä valtakunnalliseen verkkoon.

4. Aurinkoenergia ei ole kestävää

Uusiutuvista energialähteistä aurinkoenergia on epäilemättä kestävin. Aurinkoenergia on puhdas ja uusiutuva energialähde, joka ei aiheuta saastumista. Esimerkiksi jokaista tunnissa tuotettua sähkökilowattia kohden vähennetään noin 700 grammaa vapautuvaa hiilidioksidia. Aurinkosähkö on tekniikka, jonka avulla energiaa voidaan tuottaa kestävällä tavalla, ilman resurssien tuhlausta ja alhaisin jakelu- ja ylläpitokustannuksin.


Aurinkosähköön ei liity kasvihuonekaasupäästöjä, ja mikä tärkeintä, se on erinomainen investointi sähkön kustannusten alentamiseen. Jopa kasvihuoneviljelyn kehityksessä viime vuosina aurinkoenergian ja maatalouden kasvihuoneiden yhdistämisen teknisellä mallilla on pystytty parantamaan kasvihuoneiden kestävyyttä.

broken image

5. Solcelle er veldig dyrt, og investeringen vil ikke gi tilbake kostnadene

Solcelleanlegg er et investeringsprosjekt med langsiktige fordeler for familier og bedrifter, og har fordeler som ikke kan ignoreres både innen husholdning og industri. Selv om investeringskostnaden er relativt høy ved kjøp av solcelle i tidlig fase, har mange land tilsvarende insentiver, og vi kan også velge den netttilkoblede modellen for å selge overskuddsstrøm til landet.

Nylig har prisen på solcellepaneler fortsatt å synke, og gjennomsnittlig levetid på solcelleanlegg har overskredet 20 år. Med reduksjon av investeringskostnadene vil avkastningen på investeringen øke år for år, og avkastningen på investeringen vil bli ytterligere forkortet.

Du vil kanskje også like:

broken image