Maysun Solar lanseerasi äskettäin nämä tuotetyylit

· Maysun Solar uutiset

1. Kaikki mustat N-Topcon kaksoislasiset aurinkosähkömoduulit

Tämä uusi komponentti tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja kestävyyden, ja sen käyttöikä on jopa 30 vuotta ja korkea 22,8 %:n muuntoprosentti.

Täysmustat N-topcon-kaksoislasiset PV-moduulit on suunniteltu edistyneellä Topcon-kennoteknologialla ja kaksipuolisella lasilla parantamaan yleistä suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.

Maysun Solarin uudet moduulit ovat ulkopuolelta täysin mustat, mikä tekee niistä tyylikkään ja houkuttelevan lisäyksen mihin tahansa kotiin tai yritykseen. Sen tyylikäs muotoilu on ihanteellinen asennuksiin, joissa estetiikka on ensiarvoisen tärkeää, kuten asuin- tai liikekatoilla.

182mm MONO PERC 420-435W N-TOPCon 1-2cut Full Musta

(Klikkaa kuvaa päästäksesi lisätietosivulle)

2. Uudet 410 W täysin mustat aurinkosähkömoduulit

Shingled-teknologiaa käyttämällä sillä on korkea 21,6 % muunnosprosentti ja erinomainen tukkeutumisen estokyky.
Moduuleissa käytetty paanutekniikka minimoi varjostuksen aiheuttaman energiahäviön, mikä parantaa kokonaishyötysuhdetta perinteisiin aurinkomoduuleihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että jopa osittaisella varjostuksella moduuli voi silti tuottaa huomattavaa tehoa, mikä maksimoi energian tuotannon ja lisää asiakkaan sijoitetun pääoman tuottoa.
Paanuteknologian lisäksi komponentit ovat mustia rakennuksen esteettisesti.

PV Modules,Shingled

(Klikkaa kuvaa päästäksesi lisätietosivulle)

3. Kaikki mustat 390-410 W aurinkosähkömoduulit, jotka on erityisesti suunniteltu parveke aurinkosähköjärjestelmiin

Tämä innovatiivinen tuote lupaa mullistaa tavan, jolla aurinkoenergiaa käytetään asuin- ja liikerakennuksissa tarjoamalla tehokkaita ja esteettisesti miellyttäviä ratkaisuja kaupunkiympäristöihin.

Tyylikkäällä ja tyylikkäällä mustalla muotoilullaan Maysun Solarin uusi musta 390-410 W aurinkosähkömoduuli sulautuu täydellisesti nykyaikaisten rakennusten rakenteisiin, mikä tekee siitä ihanteellisen parvekkeen aurinkosähköjärjestelmiin kaupunkialueilla, joissa tilaa on rajoitetusti.

Täysmustalla 370 W PV-moduulilla on useita etuja, mukaan lukien yhteensopiva mikroinvertteri. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tarjoaa useita etuja, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon parvekkeen aurinkosähköjärjestelmiin kaupunkiympäristöissä.

broken image

Yksi aukon laajennuksen tärkeimmistä eduista on kyky mukauttaa mikroinvertteri täysin. Tämän ansiosta Maysun Solar -moduulit tarjoavat riittävästi tilaa mikroinvertterien asentamiseen, mikä varmistaa saumattoman integroinnin ja aurinkosähköjärjestelmän optimaalisen suorituskyvyn.

Taulurunko sisältää kaikki johdot ja parantaa parvekkeen yleistä estetiikkaa. Perinteisissä aurinkosähkömoduuleissa on yleensä näkyviä kaapeleita ja komponentteja, jotka voivat vaikuttaa parvekkeen visuaaliseen vaikutukseen. Tämän tuotteen kaapelit ovat kuitenkin kehyksen piilossa, mikä tekee parvekkeesta tyylikkäämmän ja puhtaamman. Tämä on erityisen tärkeää kaupunkiympäristöissä, joissa estetiikka on tärkeässä roolissa rakennusten suunnittelussa ja ulkonäössä.

broken image

4. Twisun X -sarja suurella lumikuormalla

Twisun X on suunniteltu erityisesti alueille, joilla on suuri lumikuorma, ja siinä on kaksinkertainen rakenne ja täysin musta ulkonäkö, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että erittäin kestävän.


Twisun X tarjoaa 6000 Pa:n etulumikuormakapasiteetin ja parannetun mekaanisen kuormituksen ansiosta luotettavan ja tehokkaan ratkaisun asunnonomistajille alueilla, joilla on runsaasti lumisadetta. Paneelin energian muunnostehokkuus on korkea, 21,2 %, joten se on ihanteellinen kodin omistajille, jotka haluavat vähentää energiakustannuksia ja minimoida hiilijalanjälkensä.

TwiSun X 390W--410W kaksinkertainen lasi kaikki musta PV-moduuli PERC 210mm 120cells

(Klikkaa kuvaa päästäksesi lisätietosivulle)

Valittavanasi on tietysti myös muita samantyyppisiä tyylejä hopeisilla ja mustilla kehyksillä. Voit kysyä meiltä kysymyksiä WhatsApp-painikkeen kautta