IBC Teknologiaa vs PERC Teknologiaa vs TOPCon Teknologiaa

· Tietoja aurinkosähköstä,Teknologian uutisia

IBC-, PERC- ja TOPCon-teknologioiden myötä aurinkopaneelien tuotantoteknologia on ottanut viime vuosina valtavan harppauksen eteenpäin. Tehokkuuden, kestävyyden ja yleisen suorituskyvyn kehittymisen ansiosta aurinkopaneeleista on tullut käytännöllisempi ja edullisempi uusiutuvan energian lähde. Verrataanpa näitä kolmea aurinkokennoteknologiaa toisiinsa.

Mikä on IBC-aurinkopaneeliteknologia?

Mikä on IBC-teknologia?

IBC eli Interdigitated Back Contact on uudenlainen aurinkokennoteknologia. IBC-aurinkokennojen huomattavin piirre on, että PN-liitos ja metallikosketin sijaitsevat aurinkokennon takana, jolloin vältetään etummaisen metalliverkon suojaaminen. elektrodi.

Mikä on PERC-aurinkopaneelitekniikka?

Mikä on PERC-tekniikka?

PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), tämä tunnetaan nimellä Passivated Emitter and Rear Cell -tekniikka, joka parantaa muuntotehokkuutta lisäämällä dielektrisen passivointikerroksen kennon takaosaan.

Mikä on TOPCon-aurinkopaneeliteknologia?

Mikä on TOPCon-teknologia?

TOPCon (Tunnel Oxide Passivated Contact) on valikoivan kantajan aurinkokennoteknologia, joka perustuu tunnelioksidipassivoituun kontaktiin. Siinä on N-tyypin piisubstraattikennoarkkitehtuuri. Kennon takapuolelle muodostetaan erittäin ohut piioksidikerros ja sen jälkeen kerros seostettua piitä, jotka yhdessä muodostavat passivoidun kontaktirakenteen, joka voi parantaa muuntotehokkuutta.

IBC-teknologian ja PERC-teknologian vertailu

Sekä PERC- että IBC-tekniikan etuna on hyötysuhteen parantaminen vähentämällä verkkojohtojen tai metallikontaktien viemän tilan määrää. PERC-teknologia vähentää vain verkkojohtojen määrää, kun taas IBC-aurinkopaneeliteknologia poistaa verkkojohdot kokonaan, jolloin aurinkopaneelin käytettävissä oleva pinta-ala kasvaa.

IBC-aurinkoteknologian ja PERC-teknologian vertailu

1. IBC-aurinkopaneelien korkeampi hyötysuhde ja suurempi teho.
Tilastollisesti PERC-aurinkopaneelien hyötysuhde on alle 22 prosenttia, mutta IBC-aurinkopaneeliteknologian hyötysuhde on saavuttanut ennätykselliset 22,8 prosenttia, mikä osoittaa, että IBC-teknologia on PERC-teknologiaa parempi. Koska etupuolella oleva metallinen liitos, jolla on taipumus estää auringonvaloa, on poistettu, IBC-paneeleissa on suurempi tehollinen pinta-ala aurinkokennoille.

2. IBC-aurinkopaneeleilla on parempi alhaisen lämpötilan kerroin.
Koska takakontakti suojaa aurinkokennoja kosteudelta ja kuumuudelta, IBC-aurinkopaneelit voivat toimia tehokkaammin kuumassa ilmastossa, ja niiden lämpötilakerroin on vähintään -0,29 %/°C, kun teho on huipussaan.

3. IBC-aurinkopaneelit ovat esteettisesti miellyttävämpiä.
IBC-teknologian kanssa estetiikka ja suorituskyky kulkevat käsi kädessä. Toisin kuin PERC-paneeleissa, IBC-paneeleissa ei ole etupuolella metallikoskettimia, mikä takaa tyylikkään ja tyylikkään ulkonäön. IBC-paneelit voidaan helposti räätälöidä monenlaisiin muotoihin ja kokoihin sopiviksi, mikä antaa käyttäjille mielenrauhan siitä, että heidän aurinkoenergiavalintansa eivät vaaranna rakenteen visuaalista eheyttä.

3. IBC-aurinkopaneeleja käytetään useammissa eri sovelluksissa.
IBC-teknologiassa yhdistyvät saumattomasti esteettisyys ja suorituskyky. Toisin kuin PERC-paneeleissa, IBC-paneeleissa ei ole etupuolella metallikoskettimia, mikä johtaa tyylikkääseen ja sileään ulkonäköön. Käyttäjät voivat luottavaisin mielin siirtyä aurinkoenergian käyttöön tinkimättä hankkeensa esteettisestä eheydestä, minkä vuoksi ne soveltuvat erityisen hyvin PV-rakennusten integrointitilanteisiin.

IBC-tekniikan ja TOPCon-tekniikan vertailu

Sekä IBC- että TOPCon-teknologiat ovat aurinkoenergiateollisuuden innovatiivisia kehitystuloksia, jotka parantavat aurinkopaneelien tehokkuutta ja suorituskykyä. Niillä on kuitenkin ainutlaatuisia ominaisuuksia ja näkökohtia.

1. IBC-aurinkopaneelit tuottavat tehokkaammin sähköä: IBC-paneelit ovat toisinaan tehokkaampia kuin TOPCon-paneelit, sillä tiedot osoittavat, että IBC:n teoreettinen muuntohyötysuhteen raja on 29,1 prosenttia, mikä on korkeampi kuin TOPCon-paneelin 28,7 prosenttia. Molempien teknologioiden hyötysuhteet ovat erinomaiset.

Valmistuksen monimutkaisuus

2. Valmistuksen monimutkaisuus: Koska TOPCon-teknologia on PERC-teknologian parannus, se ei lisää paljon tuotteen lopullisia kustannuksia; Maysun Solar pystyy kuitenkin valmistajana, jolla on 15 vuoden kokemus aurinkopaneelien tuotannosta, tarjoamaan kilpailukykyisen hinnoittelun IBC-paneeleille, mikä lisää entisestään IBC-aurinkopaneelien kilpailukykyä markkinoilla.

3. IBC-aurinkokennoteknologia on kaupallisesti kannattavampaa: Tällä hetkellä molempien teknologioiden kaupallinen kannattavuus riippuu useista tekijöistä, kuten valmistuskustannuksista, skaalautuvuudesta ja kuluttajien kysynnästä. IBC-kennojen yksipuolisen rakenteen ansiosta IBC-teknologia voidaan kuitenkin yhdistää TOPCon-, HJT-, kalsiumtitaniitti- ja muihin kennoteknologioihin, jolloin saadaan aikaan TBC-, HBC- ja PSC IBC -teknologioita, joilla kaikilla on korkeampi muuntotehokkuus.

4. IBC-aurinkopaneelit ovat kestävämpiä ja luotettavampia: Toisin kuin TOPCon-aurinkopaneelit, IBC-aurinkopaneelit ovat kestävämpiä, sillä IBC-kennot heikkenevät TOPCon-aurinkopaneeleihin verrattuna 1,5 prosenttia ensimmäisen vuoden aikana ja sen jälkeen keskimäärin 0,4 prosenttia vuodessa 25 vuoden takuuaikana.

sillä IBC-kennot heikkenevät TOPCon-aurinkopaneeleihin verrattuna 1,5 prosenttia ensimmäisen vuoden aikana ja sen jälkeen keskimäärin 0,4 prosenttia vuodessa 25 vuoden takuuaikana.

Uusiutuvan energian edelläkävijänä Mayun Solar on tuonut markkinoille uusimman läpimurtovalikoimansa IBC-kennoja monissa eri väreissä, mukaan lukien kokonaan musta, mustakehyksinen ja hopeakehyksinen, ja niiden teho vaihtelee 410W-600W välillä. Moduulit ovat älykkäästi suunniteltuja, ja niiden muuntotehokkuus on jopa 22,8 %, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä asuintalojen katoille että suuriin kaupallisiin yrityksiin!Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

IBC Sarja Aurinkopaneelit

Lopullinen päätös IBC-aurinkokennoteknologian, PERC-teknologian ja TOPCon-teknologian välillä riippuu yksittäisten aurinkopaneelihankkeiden tarpeista, käytettävissä olevasta rahoituksesta ja aurinkopaneelien valmistuksen odotetusta innovaatiokehityksestä lähivuosina.

Maysun Solar on vuodesta 2008 lähtien erikoistunut korkealaatuisten aurinkosähkömoduulien tuotantoon. Meillä on laaja valikoima aurinkopaneeleita Half-Cut-, MBB-, IBC-, TOPCon- ja Shingled-tekniikoilla, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa rakennukseen. Valitsitpa minkä tekniikan tahansa, Maysun Solarilla on sinulle sopiva vaihtoehto!

Alla on kuva saksalaisesta asiakkaastamme, joka kattaa kattonsa Maysun Solarin aurinkopaneeleilla! Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja tuotteesta!

Maysun Solar on menestyksekkäästi perustanut toimistoja, varastoja ja pitkäaikaisia suhteita erinomaisten asentajien kanssa monissa maissa! Jos haluat viimeisimmät moduulitarjoukset tai minkä tahansa aurinkosähköön liittyvän tiedustelun, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

broken image
broken image
broken image