Maysun Solar TwiSun Kaksinkertainen lasi Bifacial Täysmusta 390W-410W MONO PERC 210mm aurinkopaneeli

Maysun Solar TwiSun Kaksinkertainen lasi Bifacial Täysmusta 390W-410W MONO PERC 210mm aurinkopaneeli

1. Lasilla on nolla vedenläpäisevyys, kulutuskestävyys, korroosionkestävyys, palonkestävyys jne., joten kaksoislasikomponentteja voidaan käyttää laajasti erilaisissa ankarissa ympäristöissä ja ne voivat jatkaa toimintaansa jopa 30 vuotta.
2,1,6 mm ultraohut kaksoislasi, T6 erittäin kapealla 28 mm:n kehyksellä, joka painaa vain 19,5 kg, se on räätälöity eurooppalaiseen jakeluun ja helpompi asentaa.
3. Edistyksellinen 210 mm:n suuri piikiekko ja 1/3-leikkausakkutekniikka, pienivirtainen rakenne, sopii markkinoiden yleisiin invertteriin.
4. Musta keraaminen lasite yhdistettynä mustaoksidi-anodisoituun runkoon antaa täydellisen täysin mustan ulkonäön. Samalla se sulattaa lumen nopeammin, mikä sopii paremmin pohjoismaiselle kylmälle alueelle.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Lasin vedenkestävyys, säänkestävyys, korroosionkestävyys ja kulutuskestävyys ylittävät kaikki tunnetut muovit, ja niitä voidaan käyttää laajalti ankarissa ympäristöissä, kuten kovassa kylmässä, korkeassa lämpötilassa, korkeassa kosteudessa, suolasuihkussa ja ammoniakkikaasussa. Kaksipuolinen lasi ja POE-kapselointimateriaalit tekevät TwiSun-komponenteista super-PID-resistanssin ja 30 vuoden käyttöiän.

2. 1,6 mm + 1,6 mm karkaistu lasi sekä erittäin kapea 28 mm alumiiniseoskehys, vähentävät moduulin painoa huomattavasti 19,5 kg:aan, mikä on kätevä hajautetun järjestelmän asennuksessa; Kolmiosainen akkurakenne mahdollistaa moduulin ohjaamisen noin 10 A:n käyttövirtaa, joka on täydellisesti sovitettu nykyisiin valtavirtainverttereihin Euroopassa.

3. Kaikki komponentit ovat läpäisseet tiukan mekaanisen suorituskyvyn testin ja EL-testin. Päivitetty 6005-T6 alumiiniseosrunko lisää komponenttien mekaanista kuormitusta 20 %. Lasi korvaa perinteisen taustalevyn, mikä parantaa huomattavasti moduulin paloturvallisuutta. Esimerkiksi Saksassa on lakisääteinen vaatimus, että kaksoislasimoduulit voidaan asentaa 0,5 metrin etäisyydelle naapureistaan. kun taas yksilasimoduulit on erotettava naapureistaan yli 1,25 metrin päässä. Asentaa.

4. Musta keraaminen lasitettu lasi ja musta eloksoitu alumiiniseoskehys tekevät komponenteista täydellisen täysin mustan ulkonäön, joka sulautuu eleganttiin ja anteliaan eurooppalaiseen arkkitehtoniseen estetiikkaan. Samaan aikaan täysin mustat komponentit imevät paremmin lämpöä ja voivat sulaa nopeammin kylmillä alueilla lumessa, mikä parantaa sähköntuotannon tehokkuutta.

5. Ulkopakkauskotelo voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä Maysun käyttää pystysuoraan kohdistettuja laatikoita, joissa on kulmasuojat, jotka erottavat komponentit metallin törmäyksen ja kitkan välttämiseksi kuljetuksen aikana. Pakkaus on kiinnitetty useilla muovisiteillä sisältä ja ulkoa, mikä tekee komponenteista turvallisempia pitkän matkan meri- ja maakuljetuksissa.

6. Napsauta nähdäksesi tietyt tuotetiedot

 

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen