Täydellinen opas aurinkopaneelien ostamiseen (I)

· Alan uutisia

Lähes kaikki ovat kuulleet aurinkosähköstä, mutta tiedättekö te kaikki tarkalleen, mistä aurinkopaneelit koostuvat ja mitä hyötyä niistä voi olla? Aurinkosähköpaneelien ostamista harkitsevat ihmiset kysyvät usein itseltään, kannattaako niiden asentaminen vielä? Näiden kysymysten pohjalta olemme laatineet tämän täydellisen oppaan aurinkopaneelien ostamisesta. Se tuo sinut varmasti lähemmäs aurinkopaneeleitasi ja hälventää mahdolliset epäilyksesi! Tämä opas on jaettu kahteen osaan, joista tämä on ensimmäinen.

broken image

Jotta voisimme investoida aurinkosähköjärjestelmään tai uusiutuvaan energiaan, meidän on ensin ymmärrettävä, mitä se on ja miten se toimii.

Aurinkosähköpaneelin tehtävänä on kerätä auringon energiaa ja tuottaa sähköä. Tavanomaiset aurinkosähköpaneelit valmistetaan piipohjaisista puolijohdemateriaaleista, ja valmistamalla PN-liitoksia näille materiaaleille syntyy "aurinkosähköinen vaikutus", kun ne altistuvat auringonvalolle, joka synnyttää tasavirtaa. Tämän jälkeen invertteriksi kutsuttu laite muuntaa tämän tasavirran sellaiseksi vaihtovirraksi, joka kulkee pistorasiassa. Osa tästä virrasta käytetään välittömästi, kun taas loput syötetään takaisin verkkoon tai varastoidaan akkuun, josta virta voidaan käyttää myöhemmin uudelleen.

Lyhyesti sanottuna aurinkosähköjärjestelmä toimii näin. Kotimaiset aurinkosähköpaneelit tukevat siis sähköntuotantoa ehtymättömästä ilmaisen energian lähteestä - auringon säteilystä. Ne, jotka ovat asentaneet aurinkosähköasennukset, voivat näin ollen tuottaa itse vihreää sähköä ja myös säästää rahaa tässä suhteessa.

broken image

Markkinoilla on monia valmistajia, jotka tarjoavat erilaisia aurinkosähkötuotteita. Siksi kannattaa tietää, minkä tyyppinen aurinkosähköpaneeli kannattaa valita, miten ne eroavat toisistaan ja mitä etuja niillä on. Tavallisesti mainitaan kaksi paneelityyppiä.

Yksikiteiset paneelit

Ensimmäinen tyyppi on yksikiteiset paneelit, jotka on valmistettu yksikiteisestä piistä. Ne tarjoavat elektronien vapaan virtauksen ja korkean hyötysuhteen. Niille on ominaista niiden tummansininen väri, ja ne ovat lähes mustia. Hinta on yleensä korkeampi kuin muilla paneelityypeillä.

Polykiteiset paneelit

Polykiteisen piin aurinkosähköpaneelit on valmistettu nimensä mukaisesti monikiteisestä piistä, joka antaa niille voimakkaan sinisen värin. Tämäntyyppinen paneeli on hieman tehottomampi ja vähäisemmässä määrin myös edullisempi. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita tämäntyyppisistä paneeleista, koska niiden tuotto on suuri alueilla, joilla auringonvalo on vähäistä, mikä on erittäin tärkeä etu.

Amorfisen piin paneelit

On olemassa kolmaskin tyyppi. Nämä ovat amorfisen piin paneeleita, joita kutsutaan myös ohutkalvopaneeleiksi. Monet ihmiset eivät valitse niitä niiden alhaisen tehokkuuden vuoksi. Jos kuitenkin haluat asentaa aurinkosähköjärjestelmän kiinteistöön, joka on alttiina korkeille lämpötiloille, kannattaa harkita tämäntyyppistä paneelia.

On syytä muistuttaa, että myös parvekkeille on saatavilla aurinkosähköpaneeleita. Monet ihmiset ovat asentaneet näitä ohutkalvopaneeleita terasseilleen ja aitoihinsa, mikä tekee parvekkeista sekä esteettisesti miellyttävän näköisiä että tuottaa osan ilmaisesta sähköstä.

broken image

Tämä on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita ihmiset kysyvät. Ensinnäkin aurinkosähkön kustannukset ilmoitetaan kWp:nä (asennettu kilowattikapasiteetti). Se riippuu siis täysin aurinkosähkölaitteiston koosta. Esimerkiksi Euroopassa 160 neliömetrin asuintalon 5 kw:n verkkoon kytketyn aurinkosähköjärjestelmän alkuinvestointi on noin 6 000-8 000 euroa (veroineen).

Järjestelmän asennuskustannukset riippuvat aurinkosähköjärjestelmän kapasiteetista, kodin tarpeista, paneelien tyypistä, asennusyrityksen kokemuksesta tai tuen määrästä.

Muuten, aurinkosähköpaneeleihin myönnettävä tuki on asia, joka kaikkien aurinkosähköjärjestelmän asentamista suunnittelevien olisi otettava huomioon. Se vähentää varmasti investoinnin kokonaiskustannuksia. Kannattaa pohtia tarkkaan, mitkä ehdot on täytettävä, jotta tuen saaminen on mahdollista. Voit tiedustella paikalliselta hallintoelimeltäsi asiaa koskevia sääntöjä.

broken image

Tiedämme nyt, millaisia aurinkosähköpaneeleita on saatavilla. Tärkeämpää on muistaa, että niiden on oltava laadukkaita, hyvän merkin tuotteita ja kestettävä 25 vuotta.

Laadukkaita aurinkopaneeleita voi ostaa Maysun Solarilta. Tämä yritys on menestynyt aurinkosähköalalla yli 14 vuotta. Tärkeintä Maysunille on asiakas ja hänen tyytyväisyytensä.

Yritys tekee päivittäin kovasti töitä varmistaakseen, että sen tarjoamat tuotteet ovat huipputasoa - ennen myyntiä, sen aikana ja sen jälkeen. Kun etsit aurinkosähkömoduulivalmistajaa, voit luottaa Maysun Solariin.

Ota meihin yhteyttä jo tänään WhatsAppin kautta ja osta tuotteita.