6KW:n kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmä: Kustannukset ja edut

· Tietoja aurinkosähköstä

Sähkö- ja kaasulaskujen huiman nousun myötä energiatarpeiden täyttäminen on tullut kiireellisiksi. Tällä hetkellä 6KW:n kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmä on eniten valittu, koska se on ratkaisu, joka pystyy täysin ja tehokkaasti vastaamaan useimpien asuinrakennusten energiatarpeisiin ja joka pystyy vastaamaan myös kolmen tai neljän hengen perheeseen. Joten mitkä ovat 6KW:n hinnat ja edut?

broken image

Kuinka paljon 6KW aurinkosähkö maksaa?

Kustannuksiin vaikuttavat monet tekijät. Esimerkiksi 6 kW:n aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -projektin kustannukset ilman energian varastointia ovat Italian markkinoilla 7500-15000 euroa. Isossa-Britanniassa se maksaa 9 000–11 000 puntaa. Voit lukea artikkelimme - "Aurinkoenergian ostovinkkejä" (linkki blogikirjoituksessa) valitaksesi oikeat aurinkopaneelit kattoosi.

Kuinka monta aurinkopaneelia tarvitaan 6 kW:iin?

Asennettujen moduulien lukumäärä määräytyy viime kädessä kattoalueen ja valitun moduulialueen mukaan. Jos kattopinta on kiinteä, ota esimerkkinä Maysun solar 210mm 410w hopearunkoinen aurinkopaneeli (tuotelinkki), sitä tarvitsee noin 15kpl. Markkinoilla on myös 600 W paneelit, joita tarvitaan vain 10 kappaletta. Mutta komponentin suurin watti tarkoittaa sen suurempaa pinta-alaa.

broken image

Kuinka paljon tilaa 6 kW:n aurinkosähköjärjestelmä vie?

Keskimäärin noin 50 neliömetriä. Se riippuu todellisesta tilanteesta, itse asiassa kaltevat katot ja tasakatot on asennettava eri alueille, sinun on päätettävä, mihin 6 kW aurinkopaneelit asennetaan.

6 kW:n aurinkosähköjärjestelmän sähköntuotanto?

6 kW:n aurinkosähköjärjestelmän todellinen teho vaihtelee useiden tekijöiden mukaan. Näitä muuttujia ovat:
1. Maantiede ja paikallinen ilmasto
2. Aurinkopaneelijärjestelyn suunta ja kaltevuuskulma
3. Onko paneeli varjostettu
4. Kunkin komponentin suorituskyky (pääasiassa paneelit ja invertterit)
Esimerkiksi Suomessa keskimäärin 6 kW vuodessa voi tuottaa vähintään: 6500 kWh pohjoisessa, 7500 kWh keskustassa ja 8000 kWh etelässä.

broken image

Romanian projektitapaus——6,15 kW:n aurinkosähkövoimala
Kiitos romanialaisille asiakkaillemme Maysun-tuotteiden käytöstä ja palautteesta!
Kotitalouksien 6 kW:n aurinkosähköjärjestelmäprojektissa käytetään 410 watin Maysun Solar -komponentteja, jotka voivat täyttää kolmihenkisen perheen sähköntarpeen.

broken image

Maysun Solarilla tarjoamme 15 vuoden tuotetakuun ja jopa 25 vuoden suorituskykytakuun korostaaksemme, etteivät tuotteemme ole halpoja tuotteita, vaan ne edustavat pitkän aikavälin ratkaisuja, joihin voit luottaa.
Sääolosuhteista johtuen rakentaminen ja tekniikka eivät ole yleismaailmallisia, vaan vaihtelevat paikasta toiseen. Siksi luotamme alueellisiin asiantuntijoihin, jotka voivat tarjota sinulle asiantuntevaa apua paikan päällä kehittääksesi järjestelmäratkaisun kattosi erityisolosuhteisiin.
Meillä on toimistoja, varastoja monissa maissa, kuten Italiassa ja Saksassa, lähetämme PV-paneelit lähimmästä logistiikkakeskuksestasi, ota meihin yhteyttä nyt WhatsAppin kautta ja pyydä tarjous.