Kuinka monta eri tyyppiä aurinkopaneeleja on?

· Tietoja aurinkosähköstä

Aurinkopaneelit ovat laitteita, jotka muuttavat auringon säteilyenergiaa suoraan tai epäsuorasti sähköksi valosähköisen tai valokemiallisen vaikutuksen kautta absorboimalla auringonvaloa, ja useimpien aurinkopaneelien päämateriaali on "pii". Aurinkopaneelityypit sopivat parhaiten asennukseen, joka riippuu järjestelmän ominaisuudesta ja halutuista ominaisuuksista. Joitakin tyyppejä käsitellään tarkemmin alla:

Se määritellään vanhimmaksi ja kehittyneeksi kaikista teknologioista, joita nimi viittaa yksittäisen jatkuvan kiderakenteen perusteella. Tämä paneeli voidaan analysoida aurinkokennoista, jotka näkyvät yhtenäisenä tasaisena värinä. Piin korkea puhtaus saa aikaan monokiteisen aurinkopaneelin korkeimman hyötysuhteen, yli 20 %. Siinä on enemmän tehoa, se on vähän tilaa ja kestää parhaiten. Tämän aurinkopaneelin tärkein etu on ottaa huomioon, että ne kallistuvat huomattavasti vähemmän korkeissa lämpötiloissa verrattuna muihin paneeleihin. Tämän aurinkopaneelin suurin haitta on, että se vaatii valtavia asennus- ja rakentamiskustannuksia. Tämän paneelin kristallimuoto tuottaa tasaisen sinisen värin ilman vahvistusmerkkejä, joten se tuottaa puhtaan ja korkeimman tehokkuuden.

broken image

Se valmistetaan kaatamalla sulaa piitä valuun ja tämän paneelijärjestelmän rakennusmenetelmän vuoksi kiderakenne ei muodosta täydellistä ja muodostaa rajoja, joissa kiteen muodostuminen katkeaa. Se tarjoaa sileän ulkonäön, erottuvan ja jalokivikuvion, joka korostaa kristallimuodon rajoja. Kiteen epäpuhtauksien vuoksi monikiteistä silikonia sanotaan vähemmän tehokkaaksi verrattuna monokiteiseen. Se tarvitsee vähän energiaa ja materiaaleja, jotta se tarjoaa kustannusetua muihin piihin verrattuna. Mutta sillä on myös haittapuoli, koska sen suorituskyky on heikompi kuin monokiteinen moduuli.

broken image

Tällä hetkellä suurin osa alan valtavirtatuotteista on hyödyntänyt PERC-teknologiaa PERC PV -moduulien tuotantolinjasta on tullut valtavirran moduulivalmistajille lähes pakollinen ja sen markkinaosuus on kasvanut merkittävästi.

broken image

Ohutkalvoiset aurinkopaneelit

Ohutkalvopaneeleille on ominaista erittäin ohuet kerrokset, jotka ovat tarpeeksi ohuita ollakseen joustavia. Jokainen paneeli ei vaadi kehystä, mikä tekee niistä kevyempiä ja helpompia asentaa. Toisin kuin kiteisiä piipaneeleja, joita on saatavana standardoiduissa koossa 60, 72 ja 96 solujen lukumäärällä, ohutkalvopaneelit voivat olla erikokoisia erityistarpeiden mukaan. Ne ovat kuitenkin vähemmän tehokkaita kuin tyypilliset piiaurinkopaneelit. Thin-Film-järjestelmän tehokkuus vaihtelee kennoissa käytetyn PV-materiaalin tyypin mukaan, mutta yleensä niiden hyötysuhde on noin 7 % ja jopa 18 %.
Ohutkalvoiset aurinkopaneelit voidaan yleensä valmistaa eri materiaaleista. Yleisiä tyyppejä on kolme:
1. Amorfiset piikalvot (a-si): Nämä kalvot on valmistettu amorfisesta piistä, ja niitä on helpompi valmistaa kuin yksikide- tai monikiteisiä aurinkopaneeleja.
2. Kadmiumtelluridikalvo: Tämän tyyppinen aurinkopaneeli on valmistettu erityisestä kadmiumtelluridiyhdisteestä, jolla on voimakas valon absorptio
3. Copper Indium Gallium Selenide (CIGS) -aurinkopaneelit valmistetaan pinoamalla kupari-, gallium- ja selenidikerroksia päällekkäin tehokkaan puolijohteen muodostamiseksi.

Perovskiitti

Niin kutsuttu "perovskiitti" aurinkosähkön alalla viittaa "ABX3"-yhdisteiden luokkaan, joka on samanlainen kuin perovskiitin (CaTiO3) kiderakenne, joka on yleinen termi tietyn rakenteen omaaville materiaaleille. Perovskiittityyppisiä oksideja käytetään laajalti kiinteäoksidipolttokennoissa, metalli-ilmakennoissa, aurinkokennokatalyyteissä ja magneettisissa jäähdytysmateriaaleissa niiden monimuotoisten fysikaalisten ominaisuuksien vuoksi.

broken image

Kuinka voin ostaa PV-moduuleja verkosta?

Puhtaan energian kysyntä ja vaikutukset ovat viime aikoina huipussaan, joten aurinkosähköteollisuus on sen merkittävin resurssi. Sitä pidetään yhtenä suurimmista Business to Business -verkkoalustan sekä räätälöidyn ja omistetun sivun kaikille asiakkaille. Ihmiset voivat löytää Maysun Solarin verkosta tai ottaa meihin yhteyttä saadakseen toimituksen omiin toimipisteisiinsä valituilla alueilla, kuten Lähi-idässä, Etelä-Aasiassa ja Itä-Aasiassa ja Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopan maissa, yritys toimittaa aurinkopaneeleja erityisesti pienille ja keskisuurille jälleenmyyjät, insinöörihankintarakentaminen, aurinkosähkön kehittäjät jne.