Seuraavan sukupolven aurinkosähköinen hopeapastateknologia: Innovaatio aurinkokennojen tehokkuuden parantamiseksi

· PV-hinnan-trendi,Tietoja aurinkosähköstä

Mikä on aurinkosähköinen hopeapasta?

Valosähköinen hopeatahna koostuu yleensä hopeajauheesta, orgaanisesta liuottimesta ja sideaineesta. Aurinkokennojen valmistusprosessissa aurinkosähköinen hopeatahna pinnoitetaan tai painetaan kennon pinnalle metallielektrodiverkon muodostamiseksi.
Hopealla on erinomainen sähkönjohtavuus, ja se voi tarjota hyvän elektronien kuljetusreitin, jolla on tärkeä rooli elektronien keräämisessä ja johtamisessa aurinkoenergian muuntamisessa sähköenergiaksi aurinkokennoissa. Nämä hopeatahnan johtavat verkot auttavat keräämään virtaa ja siirtämään sitä kennon virtapiiriin, mikä lisää kennon tehokkuutta.

Aurinkosähköinen hopeatahna

Mitkä ovat aurinkosähköisen hopeapastan ominaisuudet?

1. Korkea johtavuus: koska hopea on hyvä johtava materiaali, aurinkosähköisellä hopeatahnalla on erinomainen johtavuus, mikä auttaa vähentämään vastusta ja siten parantamaan akun virran keräämisen tehokkuutta.
2. Hyvä tarttuvuus: aurinkosähköinen hopeatahna voidaan kiinnittää lujasti piikiekon pintaan sähköisen yhteyden luotettavuuden varmistamiseksi.
3. Anti-aging-ominaisuudet: huolellisen suunnittelun jälkeen aurinkosähköistä hopeapastaa voidaan käyttää pitkällä aikavälillä säilyttämään vakaat sähköiset ominaisuudet, joihin ympäristö ei vaikuta helposti.

Missä aurinkosähköinen hopeapasta on aurinkosähköpaneelissa?

Valosähköinen hopeatahna voidaan jakaa hopeatahnaan aurinkosähköpaneelin etupuolella ja hopeatahnaan takapuolella hopeatahnan sijainnin mukaan.
Etupuolella olevan hopeatahnan päätehtävä on kerätä ja viedä valokuvalla tuotettuja kantajia, joita käytetään enimmäkseen P-tyyppisessä akussa valaistussa pinnassa ja N-tyyppisessä akussa molemmilla puolilla, mikä on tärkein tuote nykyisillä markkinoilla;
Takapuolen hopeatahnalla on pääasiassa tartuntatehtävä, ja sitä käytetään useimmiten P-tyyppisten kennojen taustavalaistulla puolella.
Siksi aurinkosähköpaneelien etupuolella oleva hopeatahna vaatii korkeamman tason tuotantoprosessia ja sähkönjohtavuutta.

Aurinkosähköinen hopeatahna

Sintrauslämpötilan luokittelun mukaan mitkä ovat aurinkosähköisen hopeapastan tyypit?

Valosähköinen hopeatahna voidaan luokitella sintrauslämpötilan mukaan korkean lämpötilan hopeatahnaan ja matalan lämpötilan hopeatahnaan. Korkean lämpötilan hopeatahna, jota käytetään yleensä BSF- ja PERC-akuissa, on nykyisten markkinoiden päätuote, CPIA (Chinese PHOTOVOLTAIC INDUSTRY ASSOCIATION) tietojen mukaan nykyinen korkean lämpötilan hopeatahna muodosti yli 98 prosenttia hopeatahnan kokonaistarjonnasta;

Maysun tuottaa aurinkokennoja, jotka ovat erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa.
Nämä ovat PERC-aurinkopaneeleita, jotka on asennettu saksalaisen asiakkaan katolle, klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja.

Maysun Solar TwiSun Kaksinkertainen lasi Bifacial Täysmusta 390W-410W MONO PERC 210mm aurinkopaneeli

Matalan lämpötilan hopeapastaa käytetään yleensä HJT-heterojunktion akuissa. HJT-heterojunktion akkujen markkinaosuuden kasvaessa matalan lämpötilan hopeatahnan kysyntä kasvaa nopeasti.

Onko aurinkosähköisen hopeapastan hinta erittäin kallis?

Valosähköinen hopeapasta koostuu pääasiassa erittäin puhtaasta hopeajauheesta, lasijauheesta ja orgaanisista raaka-aineista, jotka on valmistettu sekoittamalla, valssaamalla massaa ja muilla prosesseilla. Positiivinen hopeapasta on kaava-pohjainen tuote; tarkat ainesosat vaikuttavat myöhempiin linkkeihin, jotka puolestaan vaikuttavat hopeajauheeseen. Kustannusrakenteen näkökulmasta hopeajauheen kustannukset ovat yli 98 prosenttia, mutta suorituskyvyn näkökulmasta hopeajauheen suorituskyky vaikuttaa suoraan elektrodimateriaalin resistanssiin, mikä vaikuttaa valosähköiseen muuntotehokkuuteen. Lasimainen kuin sidosfaasi, korkeissa lämpötiloissa liuottaa hopeajauhetta ja sen uudelleenjärjestelyä, hopeajauheen sintrauskoneen hopean ja piin ohmisen kosketuksen lasijauheen laadulla on ratkaiseva rooli.

Mikä on aurinkosähköisen hopeapastan tuleva kehityssuunta?

Epäsäännöllinen hopeajauhe johtaa liialliseen pintaenergiaan, hiukkasten karheuteen, agglomeraattien helppoon muodostumiseen ja vaikeuteen dispergoitua tasaisesti väliaineeseen, mikä tekee sintratusta hopeakalvosta erittäin huokoisen ja lisää kestävyyttä. Pallomainen hopeajauhe on pieni ominaispinta-ala, parempi hajonta, tulostus tasaisuus, ja johtava kalvo on tiheä rakenne, joten pallomainen hopea jauhe on hopea tahna tuotanto raaka-aineiden käytetään enemmän, mutta pallomainen hopea jauhe on helppo muodostaa kosketuspiste, sintraus jälkeen pallon kutistuminen, kasvu ontelot, ja vaikutus sähkönjohtavuus, joten tulevaisuuden suunta tutkimus on eri muotoja hopea jauhe seos vahvistaa suorituskykyä hopea tahna.

Maysun Solar on valmistanut korkealaatuisia aurinkopaneeleita vuodesta 2008 lähtien. Meillä on laaja valikoima tavaroita. Vyöruusujen lisäksi meillä on kokomustia, kaksoislasia ja muita aurinkopaneelityyppejä, joissa käytetään tekniikoita, kuten half-cut, MBB ja IBC. Näillä aurinkopaneeleilla on erinomainen suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö, joten ne sopivat mihin tahansa rakennukseen. Maysun Solar on pystynyt perustamaan toimistoja ja varastoja moniin maihin ja tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä loistavien asentajien kanssa. Jos haluat viimeisimmät moduulien hinnat tai sinulla on muita kysymyksiä aurinkosähköstä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Saatat pitää:

Syvällinen sukellus LCOE:hen(Levelized Cost of Energy) ja aurinkoenergiaan
Aurinkoenergiateollisuuden viimeaikainen kehitys Euroopassa
Celle solari di perovskite: la uusi technologia solare cambia il settore