Aurinkosähköjärjestelmä katolla: lisää arvoa katollesi ja ole ympäristöystävällinen

· PV-hinnan-trendi,Teknologian uutisia

Mikä on aurinkosähköjärjestelmä katolla?

Kattosähkölaitos on eräänlainen aurinkosähköjärjestelmä, ja sen eri komponentteihin kuuluvat aurinkosähkömoduulit, kiinnitysjärjestelmät, kaapelit, aurinkosähköinvertterit ja muut sähköiset lisävarusteet.
Kattojen aurinkosähkövoimaloita (verkkoon kytkettyjä tai verkon ulkopuolisia) voidaan käyttää yhdessä muiden sähköntuotantokomponenttien kanssa (esim. dieselgeneraattorit, tuuliturbiinit, akut jne.). Tällaiset aurinkohybridijärjestelmät voivat tarjota jatkuvan virtalähteen.

Aurinkosähköjärjestelmä katolla

Aurinkosähköjärjestelmän ominaisuudet katolla

1. Vähäinen saastuminen ja erinomaiset ympäristöhyödyt Katolle hajautettu aurinkosähkövoimantuotantohanke sähköntuotantoprosessissa ei ole melua, eikä aiheuta ilman ja veden saastumista.
2. Auttaa tuottamaan sähköä ja käyttämään sähköä rinnakkain. Suuri maa voimalaitoksen sähköntuotanto on tehostettu pääsy siirtoverkkoon, vain voimalaitoksena ja ajaa; ja katto hajautettu aurinkosähkö sähköntuotanto on tehostettu pääsy jakeluverkkoon, sähköntuotanto, rinnakkaiselo sähköä, ja vaatimukset paikallisen kulutuksen niin pitkälle kuin mahdollista.
3. Lähtöteho on suhteellisen pieni. Yleisesti ottaen katolle hajautetun aurinkosähkövoimantuotantohankkeen kapasiteetti on muutaman kilowatin sisällä. Toisin kuin keskitetyissä voimalaitoksissa, aurinkosähkövoimalan koolla ei ole juurikaan vaikutusta sähköntuotannon tehokkuuteen ja siten sen taloudellisuuteen, eikä pienen aurinkosähköjärjestelmän tuotto ole pienempi kuin suuren järjestelmän.

Mitkä ovat ehdot, jotka on täytettävä, kun katolle asennetaan aurinkosähköjärjestelmä?

1. On olemassa itsenäinen katto tai katon omistusoikeudet, jotka ovat selvät
2. Katolla on riittävästi valoa: voimalaitos asennetaan yleensä etelään suuntautuvalle katolle, jotta voidaan paremmin varmistaa, että valoa riittää joka päivä; lisäksi puut, pylväät, matalat seinät ja muut ulkoiset esteet vaikuttavat auringon säteisiin, näiden tekijöiden asentaminen on otettava huomioon ennen kuin
3. Katolla on riittävästi pinta-alaa: kattopinta-ala on intuitiivisempi tekijä; karkea arvio on, että 3 KW:n järjestelmän asennuspinta-ala on 22 ~ 35 neliömetriä, 4 KW:n järjestelmän 30 ~ 50 neliömetriä ja 5 KW:n järjestelmän 45 ~ 60 neliömetriä.
4. Katolla on riittävä kantavuus: katon kantavuusongelma aurinkosähkövoimalan suunnittelussa on otettava huomioon alkuvaiheessa.

Mitkä ovat katolla olevan PV-voimalan asennusmenetelmät?

Kattoja on kolme pääluokkaa: väriteräspeltikatot, muuratut katot ja tasakattoiset betonikatot. Näissä kolmessa kattorakennetyypissä on suuri ero; vaikka kyseessä olisi sama pinta-ala, aurinkosähkön asennus ei ole sama.
Vino kattoasennus
1. Aurinkosähkömoduulit asennetaan pääasiassa yläpuolelle kaltevuutta pitkin. Aurinkosähköjoukko asetetaan katon suuntaisesti, ja kannattimessa käytetään teräksisiä upotettuja osia palkkien kiinnittämiseksi ristikkoon;
2. Kaltevaan kannattimeen asennettujen aurinkosähkömoduulien ja katon välinen pystysuora etäisyys täyttää asennus-, tuuletus- ja lämmöntuottoetäisyysvaatimukset (yläpuolinen etäisyys on yleensä 150 ~ 200 mm).
Käytetty menetelmä on lisätä liitäntäasentoa, jossa kiinnityspisteet on yhdistetty. Tiilillä ja laatoilla on tietty paksuus, jolloin ne muodostavat tietyn tilan. Se on täytettävä tiivisteellä ennen ja jälkeen kiinnityksen, jotta vältetään vesivuodon riski.

Vino kattoasennus

Tasakaton asennus
1. Tasakaton rakenteellinen valinta voi perustua katon todelliseen valmistumispintaan, ja vastaava kiinnikejärjestelmä voidaan valita. Kannatusjärjestelmä koostuu yleensä neljästä osasta: pylväistä, perustuksista, vinopalkeista ja palkeista. Patterikokoonpano liitetään poikkipalkkiin kiinnikkeillä. (Paino: 0,35~0,50kN/㎡)
2. Asennuksen kaltevuuskulma: Asennuskulmana käytetään kannattimen asennuskaltevuuskulmaa, joka vastaa suurinta paikallista vuotuista sähköntuotantoa;
3. Talon yleiset rakennemuodot: valettu betonirunko ja lattialaatta, teräsrakenne + valettu betonilattialaatta, tiili-betonirakenne + tehdasvalmisteinen lattialaatta;
Yleiset kattopinnoitteet: vedenpitävä kalvo, sementtilaastisuojakerros, keraaminen laatta.

Tasakaton asennus

Väri teräs katto asennus
Väriteräskattoja käytetään yleensä perhetehtaissa tai suurissa teollisuuslaitoksissa. Sen asennustapa eroaa kaltevasta katosta siinä, että tuen asennustapa on erilainen. Väriteräskatto on väriteräslevy, jossa on puristin, joka kiinnitetään siihen tukea varten. Sen tehtävänä on asentaa asennuskulma kattokaltevuutta pitkin. Jos katon rakenteellinen kantavuus voidaan täyttää, kaltevuuskulmaa voidaan nostaa asennuskulman lisäämiseksi.

Väri teräs katto asennus

Mitkä ovat varotoimenpiteet asennettaessa aurinkosähköjärjestelmää katolle?

Katon asennusolosuhteet olisi määritettävä alueen, varjostuksen, vedeneristyksen, kantavuuden ja niin edelleen hyödyntämiseksi:
1.Tutkitaan katon PV-neliöjoukon sijainti:
(1) Kattorakenne (kiinteä kiinnike, vedeneristyksen varmistamiseksi);
(2) Määritä purlin väli, suunta ja kokoetäisyys;
(3) Määritä komponenttien asettelu kattorakenteen mukaan ;
(4) Kiinnitä kiinnike kattorakenteen mukaan vedeneristyksen varmistamiseksi.

2.Tee hyvää työtä vedeneristyksen osalta: Kun asennat aurinkosähköjärjestelmiä, varmista ensin, että ne asennetaan siten, ettei katto vahingoitu. Katolla, jossa on vedenpitävä kerros, on vältettävä rei'ityksiä; rei'itetyllä värillisellä teräskatolla on käytettävä vedenpitävää liimaa tai kumimattoa.
3.Komponentin pituus ja leveys sijoittaminen: asennus, komponentit mukaan katon pinta-ala määrittää komponentin pituus ja leveys sijoittaminen, komponentin pitkä sivu kohtisuoraan köli, säästää kiinnityskustannukset. Varaa asennuksen yhteydessä linjausraon leveys.

Maysun on palvellut eri maita vuodesta 2008 lähtien, ja sen tuotteet ovat tulleet tuhansiin kotitalouksiin. Maysunilla on hyvät suhteet paikallisiin jälleenmyyjiin, joten Maysun auttaa sinua varmasti asentamaan sopivimman kulman PV-paneelit katollesi.

Projekti sijaitsee värikkäällä teräskatolla jossain Belgiassa, asiakas piti siitä ja otti videon. Klikkaa tuotepainiketta nähdäksesi lisää saadaksesi lisätietoja.

Maysun Solarilla olemme olleet Meillä on laaja valikoima pinottuja, puoliksi leikattuja ja mustan kehyksen, täysin mustia, hopeakehyksen aurinkopaneeleita, joista on erinomainen suorituskyky ja tyylikäs muotoilu, joka sulautuu täydellisesti mihin tahansa rakennukseen.Maysun Solar on menestyksekkäästi perustanut toimistoja, varastoja ja pitkäaikaisia suhteita erinomaisten asentajien kanssa monissa maissa! Asennamme sinulle sopivimmat aurinkopaneelit ja huolehdimme tulevasta puhdistuksesta ja huollosta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi ajantasaisen tarjouksen moduuleista tai kaikista aurinkosähköön liittyvistä tiedusteluista.

Koti Meistä  PV-tuotteet  Blogi  Lataa  Ota yhteyttä    WhatsApp Seuraavan sukupolven aurinkosähköinen hopeapastateknologia: Innovaatio aurinkokennojen tehokkuuden parantamiseksi
Aurinkovoima VS ydinvoima - kumpi pitäisi valita?
Celle solari di perovskite: la uusi technologia solare cambia il settore