Miten sähköä johtavia liimoja (ECA) käytetään aurinkopaneeleissa?

· Tietoja aurinkosähköstä,Teknologian uutisia

Viime vuosina johtavat liimat (ECA) ovat edistyneet vaikuttavasti aurinkopaneelien alalla. Muihin kosketusmenetelmiin verrattuna liimat ovat helpompia käsitellä. Ne voidaan kovettaa moduulin laminoinnin aikana ilman lisätoimenpiteitä. Ei kuitenkaan vain liimat, vaan koko liimausprosessi pyrkii jatkuvasti parempaan suorituskykyyn.

Mitä ovat sähköä johtavat liimat (ECA)?

Mitä ovat sähköä johtavat liimat (ECA)?

Sähköä johtavat liimat (ECA) ovat yleensä epoksipohjaisia liimoja, jotka kovetetaan lämmöllä, tai akrylaattipohjaisia liimoja, jotka kovetetaan UV-valolla. Nämä liimat sisältävät metallisia täyteaineita, kuten hopeaa. Liiman johtavuuden parantamiseksi meidän tulee miettiä täyteaineen laatua, muotoa, kokoa ja jakautumista. Tärkeä vaihe johtavuuden kannalta on liiman kovetusprosessi.
sähköä johtavat liimat (ECA) ylittävät usein juottamisen. Koska niiden kovettumislämpötilat ovat alhaisemmat kuin juotoslämpötilat, ne ovat ihanteellisia sähkökontakteihin lämpötilaherkillä alustoilla. Lisäksi liimat ovat juotetta joustavampia, joten ne kestävät tärinää paremmin. Toinen etu juottamiseen verrattuna on, että sähköä johtavat liimat (ECA) ovat lyijyttömät ja liuotinvapaat.

Mitkä ovat sähköä johtavien liimojen (ECA) edut?

Mitkä ovat sähköä johtavien liimojen (ECA) edut?

1. Kokoonpanokustannusten vähentäminen: Aurinkopaneelit, jotka ovat eräänlainen uusiutuva energia, ovat kalliita koota ja käyttää. Tulevina vuosina kustannusten pitäisi laskea, koska aurinkopaneeleja tehdään lisää, ja automaattinen liimakokoonpano helpottaa niiden yhdistämistä. Siksi sähköä johtavilla liimoilla (ECA) on tärkeä rooli aurinkoenergiateollisuuden valmistus- ja asennusprosessissa.
2. Yksinkertaista tuotantoprosessia ja helpota suuren volyymin valmistusta: Mekaanisia kiinnikkeitä, kuten ruuveja ja U-pultteja, ei tarvita, kun käytät liimoja. Niiden avulla on myös helpompi päästä eroon näiden kiinnikkeiden aiheuttamista jännityspisteistä.
3. Parannettu suorituskyky: Ne tarjoavat myös aurinkopaneeleille pitkäkestoisen suojan, kestävyyden ja rakenteellisen lujuuden ominaisuuksien, kuten niiden korkean lämmön- ja sähkönhallinnan sekä UV-kestävyyden, ansiosta. Näin ollen parannetut suorituskykyominaisuudet ja pienemmät kokoonpanokustannukset ovat joitakin merkittäviä aurinkopaneeliliimojen markkinoita ohjaavia tekijöitä.
4. Ympäristönsuojelu: alentuneen prosessilämpötilan ansiosta aurinkosähkömoduuleissa oleva lyijy eliminoituu, ympäristön saastuminen vähenee ja ympäristövaikutukset vähenevät huomattavasti.

Miksi sähköä johtavien liimojen (ECA) kysyntä kasvaa?

Sähköä johtavien liimojen maailmanlaajuisten markkinoiden arvoksi arvioitiin 2 275,55 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2022, ja sen odotetaan kasvavan 5,61 % vuosina 2023–2030. ECA:t ovat ihanteellisia erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien erittäin luotettava ilmailu- ja avaruusteollisuus. puolustus-, auto-, lääke- ja televiestintätuotteet, erityisesti aurinkosähköteollisuudessa.

1. Aurinkosähköteollisuuden nopea kehitys:
European Photovoltaic Associationin julkaisemien tietojen mukaan vuonna 2022 27 EU-maata lisää uutta aurinkosähkökapasiteettia 41,4 GW:lla, mikä on lähes 50 % enemmän kuin vuotta aiemmin. On optimistista, että uusi asennettu aurinkosähkökapasiteetti lähestyy 120 GW:ta vuonna 2026.
Sijaitsee ensimmäisellä sijalla uudella 7,9 GW:n kapasiteetilla vuonna 2022; seuraavina Espanja, jonka uusi kapasiteetti on 7,5 GW. Saksan arvioidaan lisäävän yli 10 GW uutta asennettua kapasiteettia vuonna 2023 ja yhteensä 62,6 GW vuosina 2023–2026.
GW asennettua kapasiteettia vuosina 2023–2026, ja kumulatiiviset asennukset kasvavat 26,4 GW:sta vuonna 2022 77,7 GW:iin.

GW asennettua kapasiteettia vuosina 2023–2026, ja kumulatiiviset asennukset kasvavat 26,4 GW:sta vuonna 2022 77,7 GW:iin.

2. Hallituksen tuki- ja kannustuspolitiikka uusiutuvalle energialle:
Joulukuussa 2022 Saksan parlamentti hyväksyi uuden verohelpotuspaketin kattosähköille, joka sisältää arvonlisäverovapautuksen aurinkosähköjärjestelmille 30 kW:iin asti.
Äskettäin päivitetty Saksan uusiutuvaa energiaa koskeva laki (EEG) sanoo, että kaikkia alkuperäisen aurinkosähkövoimalan aurinkosähköosia, kuten moduuleja, invertteriä jne., voidaan käyttää Saksassa vuodesta 2023 alkaen. Uuden politiikan käyttöönoton jälkeen Saksaan asennettujen aurinkosähköjen määrän arvioidaan kaksinkertaistuvan.
3. Fossiilisen energian hintojen nousu ja yhä vakavampi ympäristön saastuminen: Yhä useammat ihmiset kiinnittävät huomiota uusiutuvan energian tekniikoihin. Tämä on johtanut aurinkosähköteollisuuden kehitykseen, mikä on lisännyt aurinkosähköä johtavien liimojen (ECA) (ECA) markkinoiden kysyntää.

Aurinkopaneelit kohtaavat sähköä johtavia liimoja (ECA):

1. Paanukennomoduuleille: Uusia aurinkopaneeleja on luotu käyttämällä erilaisia kennomuotoja ja liitäntätekniikoita. Nämä muodot ja tekniikat eroavat tyypillisestä neliönmuotoisesta aurinkokennonauhasta.
Sähköä johtavia liimoja (ECA) käytetään niiden yhdistämiseen, mikä tekee niistä joustavampia ja pystyvät kuljettamaan sähköä. Lisääntynyt komponenttiteho jaei tarvita nauhaa.

Paanukennomoduuleille: Uusia aurinkopaneeleja on luotu käyttämällä erilaisia kennomuotoja ja liitäntätekniikoita. Nämä muodot ja tekniikat eroavat tyypillisestä neliönmuotoisesta aurinkokennonauhasta.

2. Kennojen yhteenliittämistä tai virtakiskojen vaihtoa varten: ECA:n kautta siinä on parempi luotettavuus ja juotettamaton tekniikka.

2. Kennojen yhteenliittämistä tai virtakiskojen vaihtoa varten: ECA:n kautta siinä on parempi luotettavuus ja juotettamaton tekniikka.

3. Takakosketusaurinkokennoille: ulkopuolelta, ei varjoja, toteuta tehokas moduulikonsepti.

3. Takakosketusaurinkokennoille: ulkopuolelta, ei varjoja, toteuta tehokas moduulikonsepti.

ECA:ta käytetään laajalti Maysunin aurinkopaneeleissa. Maysun on valmistanut sähköä johtavien liimojen (ECA) avulla aurinkopaneeleita, jotka toimivat hyvin. Ja paljon hyvää palautetta ihmisiltä!

MaySun asennuskuvia ja hyviä kommentteja saksalaisilta asiakkailta, Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja tuotteesta

Maysun Solar on valmistanut korkealaatuisia aurinkopaneeleja vuodesta 2008 lähtien. Meillä on laaja valikoima tuotteita. Paanujen lisäksi meillä on täysin mustia, kaksoislasi- ja muita aurinkopaneeleja, joissa käytetään teknologioita, kuten half-cut, MBB ja IBC. Näillä aurinkopaneeleilla on erinomainen suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö, joten ne sopivat mihin tahansa rakennukseen. Maysun Solar on pystynyt perustamaan toimistoja ja varastoja moniin maihin ja työskentelemään loistavien asentajien kanssa pitkällä aikavälillä. Jos haluat viimeisimmät moduulihinnat tai sinulla on muita kysymyksiä PV:stä, ota rohkeasti yhteyttä.

Sinä saatat pitää:

MBB ( Multi - Kisbar ) Teknologia: Lisää moduulin tehoa ja luotettavuutta July 12, 2023
Aurinkopaneelien kapselointi: avainkomponentti, jonka voit jättää huomiotta July 5, 2023
Pinotut aurinkopaneelit: Läpimurto aurinkoenergian tehokkuudessa July 3, 2023