Maysun Solar ja Hoymiles yhdistävät voimansa lanseeratakseen uuden Venusun S, 800 W:n täydellisen parvekevalojärjestelmän

· Maysun Solar uutiset

Johtava aurinkosähköratkaisujen toimittaja Maysun Solar on tehnyt yhteistyötä tunnetun mikroinvertterivalmistajan Hoymilesin kanssa esitelläkseen heidän uusimpia innovaatioitaan uusiutuvan energian alalla. Tämän strategisen kumppanuuden tulos on Venusun S, täydellinen 800 W:n parvekesähköjärjestelmä.

broken image

All-in-One-projekti

Venusun S on suunniteltu tarjoamaan soveltuvampi, täydellisempi ja tehokkaampi ratkaisu asuin- ja liiketiloihin, joissa on rajoitettu kattotila. Tässä ainutlaatuisessa järjestelmässä yhdistyvät Maysun Solarin asiantuntemus aurinkomoduulitekniikasta Hoymilesin edistyneen mikroinvertteriteknologian kanssa, mikä johtaa kompaktiin ja tehokkaaseen all-in-one-aurinkoratkaisuun.

broken image

Ainutlaatuinen ja edullinen suorituskyky

Venusun S -järjestelmän ytimessä on kaksi mittatilaustyönä valmistettua läpinäkyvää, täysin mustaa 410 W:n aurinkosähkömoduulia. Läpinäkyvä taustalevy tukee kaksipuolista sähköntuotantoa verrattuna perinteisiin taustalevyihin, mikä parantaa entisestään aurinkosähkömoduulien ylivoimaista sähköntuotantokapasiteettia jopa 20 %. Lisäksi täysin musta moduulisuunnittelu osoittaa esteettisen muotoilun, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa arkkitehtoniseen tyyliin. Venusun S painaa vain 14 kg per moduuli, 7 kg aiempaa kevyempi ja 25 % kevyempi kuin markkinoilla olevat parvekevoimalaitokset, ja lasipaneelin paksuus on 1,6 mm 3,2 mm:n sijaan, mikä helpottaa asennusta ja kuljettamista. Helpon kuljetuksen ja ongelmattoman asennuksen voi suorittaa vain yksi henkilö, mikä vähentää huomattavasti kuljetus- ja asennuskustannuksia.

broken image

Erinomaisuus täydellisyyden tavoittelussa

Yksi Venusun S -järjestelmän ominaisuuksista on kaapelikiinnikkeiden sisällyttäminen PV-moduulien takaosaan. Huomaamme, että kun tällaisia suuria aurinkosähkömoduuleja asennetaan, niihin liitetyt kaapelit jäävät usein sattumanvaraisiksi ja hajallaan. Kaapelikiinnikkeiden innovatiivinen lisäys mahdollistaa kaapelien siististi kiinnittämisen moduulikehykseen, mikä varmistaa siistin ja järjestetyn ulkonäön. Paljasten johtimien poistaminen ei ainoastaan paranna järjestelmän ulkoasua, vaan lisää myös turvallisuutta ja luotettavuutta.

broken image

Koko järjestelmän suorituskyvyn optimointi

Lisäksi Venusun S -järjestelmä sisältää kaksi Hoymiles-mikroinvertteriä, kummankin kapasiteetti on 400 W, ei lisäostoa, kokoonpanoa ei vaadita. Nämä mikroinvertterit on yhdistetty älykkäästi eri PV-moduuleihin, mikä vähentää kunkin moduulin vaikutusta, joka tuottaa tehoa itsenäisesti. Tämä strateginen linkki optimoi järjestelmän yleisen suorituskyvyn ja varmistaa johdonmukaisen ja tehokkaan energiantuotannon.

broken image

Käyttäjän näkökulmasta

Venusun S Balcony PV System sisältää myös kaksi T-liitintä ja 5 metrin kaapelin, jotka tarjoavat käyttäjälle saumattoman ja vaivattoman asennuskokemuksen. Järjestelmän käyttäjäystävällinen suunnittelu ja intuitiivinen asennusprosessi tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon asunnonomistajille ja yrityksille, jotka haluavat käyttää aurinkoa ilman kattotilan rajoituksia.

Turvallinen ja luotettava takuu

Venusun S, C-luokan paloluokitussertifioitu tuote, joka soveltuu kaikenlaisiin sääolosuhteisiin ja olosuhteisiin, on 12 vuoden tuotetakuu, 25 vuoden suorituskykytakuu, turvallinen ja kestävä, ja se on luotettava tuote, jota asiakkaat voivat käyttää luottavaisin mielin.

"Venusun S -järjestelmän lanseeraus on tärkeä virstanpylväs jatkuvassa sitoumuksessamme tarjota huippuluokan aurinkoratkaisuja", sanoi Mr. White, Euroopan aluejohtaja. "Yhteistyöllä Hoymilesin kanssa voimme hyödyntää heidän mikroinvertteriteknologiaa koskevaa asiantuntemustaan luodaksemme täydellisen ja tehokkaan aurinkoenergiaratkaisun parvekeasennuksiin. Uskomme, että tämä tuote laajentaa huomattavasti aurinkoenergian käyttöä ja antaa yksityishenkilöille ja yrityksille mahdollisuuden omaksua kestävän ja uusiutuvan energian. energialähteet."

Maysun Solar on erikoistunut korkealaatuisten aurinkosähkömoduulien valmistukseen vuodesta 2008 lähtien. Venusun S on suosituin aurinkomoduuli. Siinä on erinomainen suorituskyky ja tyylikäs kokonaan musta muotoilu. Sen muotoilu sulautuu täydellisesti mihin tahansa arkkitehtoniseen ympäristöön.

Maysun Solarin Venusun S -sarjan avulla voit luottaa tuotteidemme luotettavuuteen ja laatuun. Liity kanssamme luomaan vihreämpää maailmaa hyödyntämällä auringon voimaa. Ota yhteyttä Maysun Solariin jo tänään ja rakennetaan kestävä tulevaisuus yhdessä.

Saatat pitää myös:

broken image
broken image
broken image