Voimaava muutos: Maysun Solar in ja Sebastian Bollin voittoisa kumppanuus

· PV-hinnan-trendi

Olemme ylpeitä voidessamme jakaa täällä poikkeuksellisen menestystarinamme saksalaisen RegioEnergieWerk-yrityksen Sebastian Bollin kanssa. Aurinkosähkömoduulien erikoisvalmistajana MaysunSolar on ilo esitellä tätä muutosprojektia, joka tuo puhdasta ja tehokasta aurinkoenergiaa Haveltorkino-nimiseen elokuvateatteriin Saksan Rathenow'n kaupungissa. Liity meihin, kun tutkimme tämän onnistuneen yhteistyön yksityiskohtia.

broken image

Yhteistyötä kestävien ratkaisujen löytämiseksi

Tätä projektia varten Maysun Solar investoi 259 400 W, 182 mm täysin mustiin aurinkopaneeleihin. Järjestelmään kuuluu 100KWP hybridijärjestelmä, joka voidaan liittää verkkoon ja jossa on 50KWP akkuvarastoa. Käytössä ovat SofarSolarin invertteri- ja akkuparistot (korkea jännite) sekä hätävirtatoiminto sekä K2- ja ESDEC-alirakenteet. Yritysasiakkaan vuotuinen sähkönkulutus on 70 000 kWh vuodessa ja tämän aurinkosähkömoduulin asentaminen on pitkällä aikavälillä hyvä hyöty asiakkaan koko yrityksen sähkön hankinnalle. Täysmustilla monokiteisillä PV-moduuleillamme on seuraavat ominaisuudet:

  • 14 A:n käyttövirta sopii täydellisesti valtavirran invertteriin, mikä lisää asiakkaalle valinnanvapautta.
  • Tuotteessa käytetään 182 mm:n kennoteknologiaa luotettavamman suorituskyvyn saavuttamiseksi, mikä vähentää tehokkaasti varjostuksen aiheuttamaa tehohäviötä ja saavuttaa suuremman lähtötehon.
  • Tuote on valmistettu segmentoidulla hitsaustekniikalla, jossa käytetään kolmiomaisten ja tasaisten pintojen yhdistelmää mikrojakosolujen yhteenliittämisen saavuttamiseksi ja moduulien tehokkuuden lisäämiseksi.
  • Tuotteessa on kolmiosainen liitäntärasia, joka vähentää liimojen aiheuttamien aukkojen riskiä.

Yhteinen odotus ja intohimo kestäviä energiaratkaisuja kohtaan oli yhteistyömme perusta 259 huippuluokan 400 W, 182 mm:n täysin mustan aurinkopaneelin onnistuneessa asennuksessa kalteville ja tasaisille katoille. Lisäksi tehokas viestintä, huolellinen koordinointi ja huolellinen suunnittelu välillämme varmistivat projektin sujuvan toteutuksen.

broken image

(Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja tuotteesta)

Muuttava vaikutus alueelle, jolla tuotetta käytetään

MaySunin toimittamat 259 400 W Full Black PV -aurinkopaneelia yhdistettynä 100 kW:n hybridijärjestelmään, verkkoliitäntään ja 50 kW:n akkuvarastointiin ovat muuttaneet tämän Haveltorkinon elokuvateatterin energiahuoltoa, vähentäen energiakustannuksia ja lisäämällä kestävyyttä sekä parantaen samalla energiansietokykyä. omistajista.

broken image

Pitkän aikavälin etuja asiakkaalle

Pitkän aikavälin etuja asiakkaalle

Asiakkaan vuotuinen sähkönkulutus on jopa 70 000 kWh ja tämän projektijärjestelmän asentaminen on johtanut sekä merkittäviin kustannussäästöihin että toiminnan tehostumiseen. Tämän projektin valmistuminen on vienyt meitä merkittävän askeleen eteenpäin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteidemme saavuttamisessa, ja sen positiivinen ympäristövaikutus edistää asiakkaan vastuullisuustavoitteiden saavuttamista. Puhtaan energialähtöisten ratkaisujen omaksuminen luo positiivista mielikuvaa asiakkaasta ja lisää yritysvastuuetuja.

broken image

Kestävän tulevaisuuden edelläkävijä

Hanke on myös toiminut alan muutoksen katalysaattorina. Sen onnistunut toteutus osoittaa aurinkolaitosten skaalautuvuuden ja replikaatiopotentiaalin ja osoittaa meille uusiutuvaan energiaan siirtymisen toteutettavuuden ja taloudelliset edut. Kannustamme aurinkosähkömoduulien asentajien, valmistajien ja sidosryhmien välistä yhteistyötä ja toivomme, että tulevaisuudessa meillä on mahdollisuus tehdä hyvää yhteistyötä useiden asiakkaiden kanssa ottaakseen käyttöön puhtaan energian ratkaisuja ja työskennellä alan eteenpäin viemiseksi, yhdessä ottamalla suuria harppauksia kohti vihreämpää ja enemmän kestävä tulevaisuus.

broken image

Juhlistakaamme jälleen kerran Sebastian Bollin ja MaysunSolarin kumppanuuden suurta menestystä. Tämä yhteistyö ei ole vain muuttanut energiamaisemaa alueilla, joilla sitä käytetään, vaan on myös luonut ennakkotapauksen kestävän energian aloitteille, jotka ovat erittäin tehokkaita ja joilla on erinomaisia tuloksia. Omaksutaan aurinkoenergian voima ja vähennetään kielteisiä ympäristövaikutuksiamme.

Maysun solar on erikoistunut laadukkaiden aurinkosähkömoduulien valmistukseen sen perustamisesta lähtien vuonna 2008. Valitse Maysun Solar, koska meillä on laadukkaita aurinkopaneeleja tarpeisiisi, ota yhteyttä, niin voimme yhdessä luoda vihreän tulevaisuuden!

Saatat pitää myös:

broken image
broken image
broken image