395W-415W kaikki mustat yksikiteiset PV-moduulit PERC 182mm 108 kennoa

395W-415W kaikki mustat yksikiteiset PV-moduulit PERC 182mm 108 kennoa

Tuotemerkki: Maysun
Teho: 395W 400W 405W 410W 415W
Mitat (P × L × S): 1722 × 1134 × 30 mm
Pakkaus: 37 kpl/lava, 962 kpl/40" HQ

1. Uusi layout design piilotetuilla mustilla kiskoilla antaa täysin mustille moduuleille tyylikkään, minimalistisen ilmeen ja sopii täydellisesti arkkitehtoniseen tyyliin.
2. 14A:n käyttövirta voidaan sovittaa täydellisesti tavallisiin kieliinvertteriin, mikä lisää asiakkaiden valinnanvapautta.
3.10BB 182 mm kennoteknologialla tarjoaa luotettavamman suorituskyvyn, vähentää tehokkaasti varjon tukkeuman aiheuttamaa tehohäviötä ja saavuttaa suuremman lähtötehon.
4. Segmentoitu hitsaus, jossa käytetään kolmion muotoisten ja litteiden osien yhdistelmää kennojen mikrojakoliitoksen saavuttamiseksi ja moduulien tehokkuuden lisäämiseksi.
5. Kolmiosainen kytkentärasia vähentää liiman avautumisriskiä. Moduuleillamme on kypsä ja vakaa tuotantoprosessi ja 25 vuoden laadunvarmistus.
More Details

1. 3,2 mm paksu karkaistu lasi parantaa tehokkaasti moduulien tuulen-, lumen- ja rakeidenpitävyyttä. EVA ottaa käyttöön ensimmäisen luokan tuotemerkin Kiinassa, jolla on ominaisuuksia, kuten raskas paino, anti-UV, anti-PID, korkea tarttuvuus, korkea säänkestävyys jne., jotta aurinkopaneeleilla on pidempi käyttöikä.

2. 182 mm korkea hyötysuhde PERC-yksikidekenno mahdollistaa paremman suorituskyvyn. Ja enemmän tinattuja kuparikiskoja mahdollistavat pienemmän sisäisen vastuksen ja myös paremman suorituskyvyn. Lisäksi pyöreä hikinauha lisää valon taitekerrointa ja parantaa transkonduktanssia. Tuotantoteknologian jatkuva parantaminen ja raaka-aineiden laadun tiukka valvonta ovat vähentäneet tehokkaasti moduulien hajoamisnopeutta.

3. Musta eloksoitu alumiinirunko on samanvärinen kuin takakansi ja silikoni. Musta takapaneeli on fluoripinnoitettu molemmilta puolilta pidempään käyttöikään. Liimalla täytetty kolmiosainen kytkentärasia on läpäissyt TÜV 1500V jänniteeristystestin ja soveltuu monimutkaisempiin ympäristöihin. Sillä on myös IP68-suojausluokka, joka voi tarjota enemmän turvallisuutta. Länsi- ja Pohjois-Euroopan lauhkeilla ja kylmillä alueilla pohjoisella pallonpuoliskolla asiakkaat voivat saada paremman kokemuksen.

4. Uusi pystysuuntainen pakkausmuotoilu, 37 kappaletta yhdessä laatikossa, säästää kuljetuskustannuksia ja lisää turvallisuutta kuljetuksen aikana. Moduulien välissä käytetään paperikulmasuojaimia, jotta vältetään kehysten väliset törmäykset ja kitka. Pakkaus on kiinnitetty useilla teräs- ja muovihihnoilla sekä sisältä että ulkoa, jotta komponentit eivät vahingoittuisi pitkän meri- ja maakuljetuksen aikana. Ulkopakkaus voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan.

5. Tässä ovat Maysun Solar 182mm 108cells kaikkien mustien aurinkomoduulien tekniset tiedot, voit ladata klikkaamalla linkkiä milloin tahansa.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen