Asiat, jotka sinun tulee tietää aurinkosähköistä

· Tietoja aurinkosähköstä

Vaikka aurinkokennolla on jo valmiudet tuottaa sähköä, sen tehontuotanto on liian vähäistä suoraan käytettäväksi. Kun kennot on kytketty sarjaan korkean jännitteen saamiseksi ja rinnakkain suuren virran saamiseksi, ne lähetetään diodin kautta (estääkseen nykyinen paluu) ja ne on pakattu runkoon. Asenna etulasi, takapaneeli, täytä se typellä ja sulje osiin käyttöä varten. Yleensä suuri aurinkosähköpaneeli koostuu 60 tai useammasta kennosta, ja niiden käyttöikä on 25-30 vuotta.

Aurinkosähkömoduulien rakenne?

Aurinkosähkömoduulien rakenne?

Aurinkosähkömoduuleita ovat kennot, alumiinikehykset, liimakalvot, karkaistu lasi, takapaneelit, kytkentärasiat jne. Aurinkosähkömoduulien ydinmateriaaleja ovat kennot ja loput apumateriaaleja.

Lasi: Useimmat valmistajat käyttävät erittäin kirkasta valssattua lasia, jolla on korkea auringonläpäisykyky, alhainen absorptiosuhde, alhainen heijastussuhde ja korkea lujuus. Myöhempi käsittely sisältää pinnoituksen ja karkaisun jne., jotka voivat parantaa lasin valonläpäisyä ja lisätä liimakalvon (tavallinen EVA/valkoinen EVA/POE) lujuutta, joka liimataan lasiin ja takalevyyn suojaamaan lasia. akku.


Taustalevy: Sitä käytetään suojaamaan aurinkokennomoduulia kotelointikalvon, akkulevyn jne. kulumiselta ympäristötekijöiden, kuten ulkoympäristön valon, kosteuden ja lämmön vaikutuksesta, ja sillä on säänkestävyys ja eristyssuojaus.


Alumiinirunko: Yhdessä orgaanisen silikageelin kanssa se kapseloi ja suojaa raaka- ja apumateriaaleja, kuten akkuja, lasia ja taustalevyjä, jotta komponentit voidaan suojata tehokkaasti.


Kytkentärasia: Aurinkokennomoduulin tuottama sähköenergia viedään kaapelin kautta.


Muut materiaalit: Hitsausnauhaa käytetään aurinkosähkömoduulin kennojen väliseen liittämiseen, silikonimoduulin rungon ja taustalevyn liitäntärasian liimaamiseen ja tiivistämiseen sekä pakkausmateriaalimoduulin ulkopakkausmateriaaliin.

Lasi

Aurinkosähkömoduulien valmistusprosessi?

Kahdeksan komponentin prosessi: hitsaus, laminointi, laminointi, EL-testi, kehystys, kytkentärasian kokoonpano, puhdistus, IV-testi.

1. Hitsaus: Automaattinen stringer hitsaa aurinkokennojen etuelektrodit sekä etu- ja takakennon takaelektrodit yhteen liitäntäliuskojen kautta, ja ladontakone ja virtakiskoautomaatti hitsaavat akut, jotka on hitsattu Jouset käyttäen virtakiskoja, vakiokennojen lukumäärä on 60 tai 72, vastaavasti 10 tai 12 kuparijohtoa käytetään kiskoina niiden yhdistämiseen ja 6 ryhmää on kytketty toisiinsa aurinkosähkömoduulina.

2. Laminointi: Laminoi taustalevy, EVA-liima, akku ja karkaistu lasi järjestyksessä.

3. Laminointi: Aseta asennettu aurinkosähkömoduuli laminaattoriin, pumppaa moduulista ilma imuroimalla, lämmitä sitten EVA:n sulattamiseksi ja paineista, jotta sulanut EVA virtaa täyttämään lasin, paristolevyn ja taustakalvon. Ajan kuluessa keskellä olevat ilmakuplat poistetaan suulakepuristamalla ja akun lasi ja takalevy liitetään tiukasti yhteen. Lopuksi lämpötila jäähdytetään ja jähmettyy. Kun EVA on sulanut, se ulottuu ulospäin paineen alaisena muodostaen purse, joka leikataan automaattisella reunaleikkurilla.

4. EL-luminesenssitesti: Elektroluminesenssi havaitsee sisäiset viat, piilossa olevat halkeamat, sirpaleet, virtuaaliset juotokset, rikkinäiset ristikot ja epänormaalit ilmiöt monoliittisissa kennoissa, joilla on eri muunnostehokkuus Komponenttien lujuus tiivistää edelleen akun komponentteja ja pidentää akun käyttöikää Rungon ja akkuosan välinen rako on täytetty silikageelillä ja kehykset on yhdistetty kulmanäppäimillä.

 

5. Asenna kytkentärasia: kytkentärasia on liimattu moduulin takapaneeliin silikageelin läpi ja moduulin johdot menevät ulos takapaneelista ja yhdistetään liitäntärasian sisäisiin johtoihin, joten että sisäiset johdot ja ulkoiset kaapelit on kytketty yhteen niin, että komponentit ja ulkoiset kaapelit johtavat, varusteet sisältävät kytkentärasian liimauskoneen ja kytkentärasian hitsauskoneen jne.

 

6. Puhdistus: Puhdistusvälineet poistavat pinnan lian, tekevät komponenteista kauniita, lisäävät valonläpäisykykyä ja lisäävät komponenttien tehoa.

 

7. IV-testi: IV-testilaitteisto tarkistaa akkukomponenttien lähtötehon, testaa niiden lähtöominaisuudet ja määrittää komponenttien laatutason.

Aurinkosähkömoduulien tekninen polku?

Parantaakseen yhden aurinkosähkömoduulin lähtötehoa, jatkuvaa tutkimusta alalla, tällä hetkellä on olemassa kaksipuolinen kaksinkertainen lasitekniikka, shingled, HJT, TOPCon, multi-busbar (MBB) ja muita tekniikoita. Jos haluat tietää lisää teknisistä tiedoista, napsauta painiketta siirtyäksesi tekniselle sivulle selaamaan asiaankuuluvia ammatillisia analyyseja.

Ammattimaisena aurinkosähkömoduulien valmistajana, jolla on 15 vuoden kokemus, Maysun Solarilla on järjestelmällinen ja täydellinen aurinkosähkömoduulien tuotantolinjatehdas. Maysun Solar valmistaa erilaisia ​​kuumamyytäviä aurinkosähköpaneeleja eri tekniikoilla sopeutuakseen erilaisiin erityisiin sovellusskenaarioihin. Tervetuloa konsultoimaan klikkaamalla!

broken image
broken image