Mustat aurinkopaneelit: täydellinen yhdistelmä energiaa ja estetiikkaa

· Tietoja aurinkosähköstä,Teknologian uutisia

Uusiutuvan energian lisääntyessä aurinkoenergia on herättänyt paljon huomiota puhtaana ja kestävänä energiamuotona. Perinteiset siniset aurinkopaneelit ovat toimivia, mutta ulkonäöltään hieman ikäviä. Viime vuosina mustat aurinkopaneelit ovat kuitenkin olleet suosittu valtavirtatuote Eurooppa, erityisesti Pohjoismaat Tiedätkö miksi?

Ennen kuin keskustelemme tästä syystä, meidän on ensin selvitettävä ero yksikiteisten ja monikiteisten paneelien välillä:

Monikiteiset paneelit ovat tehottomampia, koska valmistusprosessin aikana muodostuu joitain kiteitä. Nämä kiteet vaikeuttavat elektronien virtausta kennon läpi. Toisaalta mono-PERC-paneelien kiteiden muodostumisen puute mahdollistaa elektronien virtauksen helpommin. paneelit tehokkaampia Koska ne ovat tehokkaampia, ne ovat myös kalliimpia. Lisäksi yksikiteiset paneelit ovat väriltään tummempia, kun taas monikiteiset paneelit ovat perinteisen sinisen värisiä.

broken image

Vaikka perinteiset yksikiteiset paneelit käyttävät edelleen mustia aurinkopaneeleja, joissa on valkoiset taustalevyt. Alla näet eron. Vasemmalla olevassa kuvassa näkyy perinteinen yksikiteinen piipaneeli läheltä. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy koko paneeli mustalla levyllä, joka on täysmusta aurinkopaneeli.

broken image

Mustien (yksikiteisten) aurinkopaneelien edut monikiteisiin aurinkopaneeleihin (sininen) verrattuna:

Korkeampi tehokkuus:
Aurinkopaneelien tehokkuuden kannalta piikiteiden kohdistus tekee aurinkopaneeleista tehokkaampia. Aurinkopaneelien asennuksessa mustia aurinkopaneeleja tarvitaan yleensä vähemmän kuin sinisiä aurinkopaneeleja, ja ne tuottavat saman määrän aurinkoenergiaa y, jolloin aurinkopaneeleista tulee musta paneelit ovat kannattavampi vaihtoehto tilan säästämiseksi.

Imevät enemmän valoa:
Sen lisäksi, että aurinkopaneelit ovat tehokkaampia, mustat aurinkopaneelit imevät enemmän auringonvaloa kuin muun tyyppiset aurinkopaneelit. Tämä tarkoittaa, että mustat aurinkopaneelit pystyvät absorboimaan enemmän auringonvaloa, mikä tarkoittaa, että ne tuottavat enemmän aurinkoenergiaa.

Lämmönkestävämpi:
Yksikiteiset aurinkopaneelit toimivat paremmin korkeissa lämpötiloissa. Aurinkokennojen tapauksessa tuotetun aurinkosähkön määrä vähenee lämpötilan noustessa. Kuitenkin täysin musta aurinkopaneeli vaimentaa aurinkoenergiaa vähemmän kuin muuntyyppiset aurinkopaneelit.

Kauniimpi:
Joissakin arkkitehtonisissa projekteissa tai suunnittelutyyleissä mustat aurinkopaneelit voivat tarjota korkeampia esteettisiä vaatimuksia. Arkkitehdeille ja asunnonomistajille, jotka välittävät ulkonäöstä ja suunnittelusta, mustat aurinkopaneelit ovat parempi valinta, koska ne ovat paremmin sopusoinnussa rakennuksen yleisilmeen kanssa.

broken image

Nyt tekniikan muutoksen myötä markkinoille tulee mustia, mustia aurinkopaneeleja, joissa ei ole juuri lainkaan valkoisia ruudukkoviivoja, joten se näyttää kauniimmalta ja tunnelmallisemmalta.

Mustien mustien aurinkopaneelien käyttöalueet:

Rakennuksen ulkoseinä: Täysmustia paneeleja voidaan käyttää osana rakennuksen ulkoseinää tuomaan rakennukseen ainutlaatuisen visuaalisen vaikutelman.Tämä levitysmenetelmä ei ainoastaan ​​hyödynnä energiaa, vaan antaa rakennuksille enemmän toimintoja ja esteettisiä ominaisuuksia eling .

broken image

Varsinainen MaySunin asennusasiakkaan lähettämä kuva,klik på billedet for at lære mere

Rakennuksen katto: Täysmustat aurinkopaneelit voidaan asentaa katoille antamaan sähkötukea koteihin ja liikerakennuksiin. Perinteisiin aurinkopaneeleihin verrattuna täysin mustat aurinkopaneelit integroituvat paremmin rakennuksen yleiseen suunnitteluun, mikä tekee siitä ei enää vain toiminnallinen alue.

broken image

Hanke sijaitsee järven vieressä Ruotsissa,klik på billedet for at lære mere

Auton katto: Sähköajoneuvojen suosion myötä täysin mustia aurinkopaneeleja voidaan kiinnittää auton katolle lisäämään sähköajoneuvojen virtalähdettä, laajentamaan ajomatkaa ja vähentämään riippuvuutta perinteisistä energialähteistä.

broken image

Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman aurinkosähköpaneeleja, mukaan lukien suuren määrän kaikkia mustia ja mustia kehyksiä.Näillä aurinkopaneeleilla ei ole ainoastaan ​​korkean hyötysuhteen energian muuntokykyä, vaan ne ovat myös erinomaisen muotoilun mukaisia. Olipa kyseessä rakennusintegroitu projekti tai korkea Loppumarkkinoiden tarpeisiin, aurinkopaneelimme voivat täyttää asiakkaiden vaatimukset ja tarjota asiakkaille luotettavia, laadukkaita aurinkoenergiaratkaisuja.

SAATAT PITÄÄ MYÖS:

broken image
broken image
broken image