Maysun Solarin Twisun-sarja yhdistää kestävyyden, vaatimustenmukaisuuden ja helpon asennuksen

· Maysun Solar uutiset,Tietoja aurinkosähköstä

Maysun Solar, johtava aurinkomoduulien toimittaja, mullistaa uusiutuvan energian teollisuuden uusimmalla tuotelinjallaan, Twisun-sarjalla. Saatavana teholuokissa 390W-410W, Twisun-moduulit tarjoavat joukon ylivertaisia ominaisuuksia, kuten erinomaisen kestävyyden ja täyttävät alan standardit. Näillä moduuleilla odotetaan olevan merkittävä vaikutus aurinkoenergiamarkkinoihin kaksoislasirakenteensa ja kevyen rakenteensa ansiosta.

broken image

Perinteisistä taustalevyistä poikkeava innovaatio - Twisunin kaksoislasien käyttö

Twisun-sarjan erottuva piirre on sen vaikuttavat lasi-lasimoduulit, joiden käyttöikä on jopa 30 vuotta.

Lasi on epäorgaaninen piidioksidi, sama aine kuin hiekka. Tämä materiaali on erittäin kovaa ja kestää vaikeita olosuhteita, kuten äärimmäistä kylmää, kuumuutta, kosteutta, suolasumua ja ammoniakkia. Se kestää paremmin sään, korroosion ja hankauksen kuin mikään muu muovi.

Lasi-lasimoduulit voivat tuottaa enemmän tehoa kuin tavalliset taustalevyt, ja takapuolelta saadaan 5–25 % lisäys. Tämä tekee sähköntuotannosta tehokkaampaa ja hyödyllisempää.


Saksan laki edellyttää, että lasista lasiin PV-moduulit asennetaan 0,5 metrin etäisyydelle naapureista, kun taas perinteiset aurinkosähkömoduulit on asennettava yli 1,25 metrin etäisyydelle naapureista, joten Twisunin tuotteet sopivat myös alueille, joilla on tiheä taloväli.

Lisäksi lasin käyttö perinteisen taustalevyn sijaan voi parantaa huomattavasti moduulin paloturvallisuutta, vaikka talojen välistä etäisyyttä lyhennetään, Twisun PV -moduulien käyttö voi välttää vahingossa tapahtuvat katastrofit suurimmassa määrin.

Lisäksi kaksipuolisen lasin ja POE-pakkausmateriaalin yhdistelmä antaa TwiSun-moduuleille erinomaisen PID-resistanssin (Potential Induced Degradation), mikä minimoi moduulin suorituskyvyn heikkenemisen virtavuodosta ja varmistaa tehokkaan tehon.

Lasimoduulien 30 vuoden käyttöikä ja niiden erinomainen suorituskyky takaavat, että aurinkosähkömoduulit tarjoavat luotettavaa ja vakaata energiantuotantoa pitkän ajan kuluessa. Maysun Solar lupaa hyvää laatua Twisun-sarjassaan. Se kestää pitkään ja toimii hyvin koteihin ja yrityksiin.

broken image

Kaksi versiota Twisun-komponentista

Twisun-moduuleja on saatavana kahdessa versiossa: kokonaan musta ja mustakehys. Mustat aurinkopaneelit ovat tehokkaampia tuottamaan sähköä. Ne voivat imeä enemmän lämpöä jopa kylmillä alueilla. Tämä auttaa heitä sulamaan lumet nopeammin.

broken image

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja tuotteesta

Suunnittelussa on otettu huomioon myös eurooppalaisten arkkitehtonisten rakenteiden elegantti ja tilava estetiikka. Tämän monimuotoisuuden ansiosta asiakkaat voivat valita suunnittelutyypin, joka sopii täydellisesti heidän esteettisiin mieltymyksiinsä ja todellisiin rakennusvaatimuksiinsa. Halusivatpa he sulautua luonnollisesti ympäristöönsä tai tehdä silmiinpistävää visuaalista ilmettä, Twisun-sarja tarjoaa vaihtoehtoja mihin tahansa aurinkoprojektiin.

broken image

Twisunin käyttäjäystävällinen suunnittelukonsepti

Toinen Twisun-moduulien erottuva piirre on niiden kevyt rakenne. 1,6 mm karkaistu lasi ja erittäin ohut 28 mm T6-kehys vähentävät moduulien painoa merkittävästi 19,5 kg:aan, jotta yksi henkilö voi nostaa ja asentaa niitä vaivattomasti. Tämä ominaisuus ei vain yksinkertaista asennusprosessia, vaan myös vähentää siihen liittyviä työvoimakustannuksia. Maysun Solarin sitoutuminen aurinkoenergian asennusprosessin helpottamiseen ja mukavuuteen näkyy tässä käyttäjäystävällisessä suunnittelussa.

Lisäksi Twisun-moduulit on suunniteltu asennuksen helppoutta ajatellen. Näitä moduuleja on saatavana kooltaan 1760 mm x 1098 mm x 28 mm ja pinta-ala on alle 2 m2, ja ne ovat täysin saksalaisten ohjeiden mukaisia.

Twisun-moduuleissa on myös edistyksellinen 210 mm:n kiekko- ja 1/3-leikkauskennoteknologia sekä pienivirtainen rakenne, mikä tarkoittaa, että moduulit voivat toimia noin 10 A:lla useimmilla markkinoilla olevilla inverttereillä. Tämä vaatimustenmukaisuus varmistaa, että Maysun Solarin Twisun-sarja täyttää maailman johtavien uusiutuvan energian kannattajien tiukat määräykset. Asentajat ja loppukäyttäjät voivat olla varmoja siitä, että he käyttävät komponentteja, jotka täyttävät alan korkeimmat standardit.

broken image

Twisun-tuotelinjan avulla Maysun Solar on tehnyt menestyksekkään kumppanuuden monien asiakkaiden kanssa Euroopassa ja myötävaikuttanut yhdessä puhtaan energian muuttamiseen ja kohti kestävän kehityksen tavoitteita:

broken image

Projekti sijaitsee talon katolla Badenissa

broken image

Projekti sijaitsee kauniin järvenrantarakennuskompleksin katolla Ruotsissa

broken image

Projekti sijaitsee yksityisen talon ja tehtaan katolla Hollannissa

Maysun Solarista on tullut luotettava aurinkomoduulien toimittaja, joka toimittaa jatkuvasti korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat uusiutuvan energian alan muuttuviin tarpeisiin. Twisun-sarja osoittaa sitoutumista innovaatioihin ja kestävään kehitykseen, mikä heijastaa yrityksen visiota vihreämmälle tulevaisuudesta

Twisun-sarjan kautta Maysun Solar tarjoaa asiakkailleen luotettavia, kestäviä ja vaatimustenmukaisia aurinkomoduuliratkaisuja. Yhdistämällä huipputeknologian, erinomaisen kestävyyden ja asennuksen helppouden, Maysun Solar antaa yksilöille ja yrityksille mahdollisuuden hyödyntää aurinkoenergian voimaa ja edistää kestävämpää planeettaa.

Saatat pitää myös:

broken image
broken image
broken image