Maysun Solarin matka Italiaan päättyi menestyksekkäästi

· Maysun Solar uutiset

Rimini, Italia - Maysun Solar, johtava aurinkosähkömoduulitoimittaja, osallistui 22.-24. maaliskuuta Riminissä järjestettyyn K.EY Energy 2023 -valosähkönäyttelyyn. Tapahtumassa Maysun Solar esitteli uusimpia aurinkosähkömoduulituotteitaan ja -palveluitaan ja solmi uusia kumppanuuksia uusiutuvan energian alalla.

broken image

Maysun Solarin osastolla K.EY Energy 2023 -messuilla oli kohokohta, joka kiinnitti sekä alan johtajien että messuosallistujien huomion. Ständillä esiteltiin Maysun Solarin uusimmat aurinkosähkömoduulitarjoukset, mukaan lukien korkean hyötysuhteen monokiteiset, kaksilasiset aurinkopaneelit ja kokonaan mustat aurinkopaneelit. Kävijöihin teki vaikutuksen yrityksen sitoutuminen kestävän energian edistämiseen ja sen keskittyminen aurinkosähkömoduulituotteiden laatuun ja innovointiin.

broken image

Tapahtuma tarjosi Maysun Solarille loistavan tilaisuuden esitellä sitoutumistaan kestävyyteen ja innovointiin sekä verkostoitua alan johtajien kanssa. Yrityksen osallistuminen K.EY Energy 2023 -tapahtumaan korosti sen asemaa johtavana aurinkosähkömoduulitoimittajana ja sen sitoutumista kohtuuhintaisten ja helppokäyttöisten aurinkosähkömoduuliratkaisujen tarjoamiseen koteihin, yrityksiin ja yhteisöihin kaikkialla maailmassa.

broken image

Maysun Solarin pääjohtaja Bai kommentoi tapahtumaa seuraavasti: "Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme osallistua K.EY Energy 2023 -tapahtumaan ja esitellä uusimpia aurinkosähkömoduulejamme. Tapahtuma tarjosi meille loistavan tilaisuuden keskustella alan johtajien kanssa ja esitellä sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja innovointiin. Olemme innoissamme uusista kumppanuuksista, joita olemme solmineet, ja odotamme innolla yhteistyötä kumppaneidemme kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi."

K.EY Energy 2023 oli suuri menestys, sillä se kokosi yhteen alan johtajia, päättäjiä ja asiantuntijoita keskustelemaan aurinkosähkömoduulien alan viimeisimmästä kehityksestä, ja Maysun Solarin osallistuminen tapahtumaan toi esiin yhtiön johtavan aseman aurinkosähkömoduulitoimittajana ja sen sitoutumisen kestävän energian edistämiseen.

Maysun Solar on ammattimainen aurinkosähkömoduulivalmistaja, jolla on 15 vuoden kokemus, ja se tarjoaa laajan valikoiman aurinkosähkömoduuleja, jotka täyttävät erilaiset tarpeet erilaisissa tilanteissa, kuten parveke-, katto- ja maahan asennetuissa laitoksissa. Klikkaa painiketta saadaksesi lisätietoja.

Saatat myös pitää

broken image
broken image