Maysun Solarin takana - Tarina hillittömästä taistelusta

· Alan uutisia

MAYSUN SOLARin tarina on inspiroiva tarina uskaltamisesta yrittää ja epäonnistumisen pelkäämisestä

Maysunin tarina alkoi vuonna 2001, mutta tällä hetkellä hänen nimensä oli Gang Yuan Maysunin sijaan.

Vuonna 2001 Gang Yuan, kuten tietämätön teini, astui intohimollaan aurinkosähköteollisuuteen ja aloitti liiketoiminnan tuottaakseen piikiekkoja aurinkosähkömoduuleissa.

Noina muutaman vuoden aikana piikiekkojen liiketoiminta oli kuumaa ja markkinoita oli usein pulaa. Vaikka Gang Yuan on nuori, hänellä on aivot ja rohkeus, samalla hän osaa kerätä kontakteja ja hänen liiketoimintansa paranee koko ajan. Mutta kaikki ei voi olla sujuvaa.Nähdessään, että yhä enemmän ihmisiä tulee piikiekkoteollisuuteen, markkinoiden piikiekot alkavat olla myymättömiä ja Gangyuanin on alettava etsiä uutta ulospääsyä. 

maysunin työvalokuvat Saksan haaratoimistossa

Vuonna 2008 maailmassa vallitsi talouskriisi, ja aurinkosähkön alkupään piimateriaalin hinta laski 90 % Gangyuanin piikiekkojen tuotanto lopetti peräkkäin ja talous halvaantui. Uuden tien etsiminen on Gangyuanille kiireellinen asia. Maailmassa hyvä ja paha ovat usein riippuvaisia ​​toisistaan.Krittisellä hetkellä aurinkosähkömoduulituotteiden nouseva teollisuus on tullut Gangyuanin silmiin.

Ehkä se johtui markkinoiden kysynnästä tuolloin, tai ehkä se oli GH:n peräänantamaton vahvuus. Pelkästään vuonna 2009 Gangyuan perusti aurinkosähkömoduulitehtaan Huzhouhun, Zhejiangiin tuottaakseen ensilinjan moduulimerkkejä, ja perusti oman tuotemerkin GH samaan aikaan. , ja alkoi tutkia myyntipolkuja kotimaisilla ja ulkomaisilla markkinoilla.

Vuonna 2010 Internetin suosio loi runsaasti aikakauden tuotteita, ja Alibaba International Station syntyi. Kollegat ovat kaikki matkustaneet kansainvälisen aseman pikajunalla päästäkseen kansainvälisille markkinoille. Mutta tuolloin "erilaistumisen" käsitettä ei vielä ollut, homogeenisuusilmiö muuttui yhä vakavammaksi ja kansainvälisten markkinoiden kehitys oli umpikujassa.

Se, kuinka erottua monien merkkituotteiden joukosta ja tulla ulkomaisten asiakkaiden tunnistetuksi ja valituksi oli tuolloin alan vaikea ongelma, monet yritykset päättivät luopua ja tehdä vain kotimaisia ​​tuotteita harkinnassa, mutta osa yrityksistä etsii edelleen aktiivisesti ratkaisuja. , ja GH on myös ollut tiellä. Hän teki rohkean yrityksen mennä suoraan ulkomaille hyödyntääkseen paikallista tuotteiden suosiota.

Euroopan markkinoiden silloisessa polkumyynnin vastaisessa tilanteessa Lähi-itä nousi ykkösvalintaan, ja eri maiden taloudellisen kehityksen ja aurinkosähkömoduulien kysynnän kattavan tarkastelun jälkeen Pakistan päätyi lopulta.

Kun katsot GH:n selkää, aika näyttää palanneen vuoteen 2001, tuohon nuoreen mieheen, jolla oli intohimo ja kova työ.Todellisuuden edessä veri on kuitenkin aina haavoittuvainen Paikallinen kieli ei ole sujuvaa, asiakas ei näe oikeaa tuotetta ja tilauksen jälkeen, kuinka tavarat saa nopeasti, seurasi sarja ongelmia ja GH putosi mietiskelyyn.

Kun ahdistus vaihtui rauhalliseksi tuuleksi, löytyi myös ratkaisu. Jos on kielimuuri, käytämme paikallisia resursseja paikallisen myyntitiimin rakentamiseen. Jos meillä on ongelmia tuotteiden toimittamisessa, rakennamme paikallisen varaston. GH on vaikealla tiellä, askel kerrallaan ja yksi kuoppa yhdelle ratkaisulle. Kieli kommunikoi ja asiakkaat tulivat. Yli vuoden kuluttua vihdoin soi torvi.GH perusti ensimmäisen ulkomaisen sivuliikkeen, astui kansainvälisille markkinoille ja ampui ensimmäisen laukauksen Pakistanista.

Pakistanin sivuliikkeen perustaminen on tuonut GH:lle tarpeeksi luottamusta. Kertyneen pääomareservin ja runsaan käytännön kokemuksen ansiosta GH tuli virallisesti Lähi-idän markkinoille vuonna 2013. Pakistanin varaston perustaminen on auttanut GH:ta voittamaan Lähi-idän asiakkaiden luottamuksen ja saamaan oikea-aikaista spot-palvelua.GH-brändin voima on vähitellen noussut paikallisesti rooliin, ja toisen sivuliikkeen perustamisesta on tullut luonnollista. Dubai, Arabia. Tänä vuonna GH-tuotteet ovat laajentuneet nopeasti koko Lähi-idän ja Afrikan maihin ja GH:n kansainvälinen vaikutusvalta on kasvanut.

Pakistanin ja Dubain menestys GH toisti tämän menestyksekkään mallin Indonesiassa ja Saudi-Arabiassa ja jatkoi paikallisen tiiminsä, kätevän paikannustoimituksen ja oikea-aikaisen myynnin jälkeisen palvelun panostusta. Fan Wein myyntitoiminta levisi kaikkialle Lähi-itään, Etelä-Aasiaan ja Kaakkois-Aasiassa ja Afrikassa GH:lla alkoi olla tietty markkinaosuus vuonna 2014.

GH on noussut kansainväliseen taistelulippuun ja sitä on istutettu eri maihin Aasiassa ja Afrikassa.Nämä markkinat ovat suhteellisen taloudellisesti jälkeenjääneitä kehitysmaita ja nyt GH kehittyy ja kasvaa.Koska kehitys on liian nopeaa ja liian tasaista, se on ei huomattu. Kunnes se alkoi tulla kehittyneisiin maihin.......

GH avasi huippuluokan markkinat kehittyneissä maissa.Vuonna 2015 ensimmäinen pysähdyspaikka oli Australia, mutta Australiaan tulevat tuotteet tarvitsevat CEC-laatusertifikaatin. Tämä laatusertifikaatti, GH vain tuntuu erilaiselta kuin Lähi-idässä, mutta ei syvästi ymmärrä CEC:n todellista merkitystä, vain sokeasti soveltaa edellistä "menestynyttä" mallia ja perustaa myyntitoimisto Melbourneen. Tuolloin Euroopan unionilla oli Kiinan aurinkosähkömoduuleiden polkumyynnin vastainen politiikka. Jotta politiikka ei rajoittuisi, GH:n oli ehdottomasti perustettava tuotantokanta ulkomaille. Vuonna 2015 Dubain tuotantokanta alettiin perustettiin ja otettiin käyttöön, ja Maysun-brändi perustettiin. Tarina Maysunin edellisestä elämästä on ohi Avasi uuden luvun Maysunissa, uudella matkalla Euroopan ja Amerikan markkinoilla.

maysunin työvalokuvat Italian haaratoimistossa

Maysun jatkoi edellisen elämän kokemusten pohjalta myyntikonttoreiden perustamista Puolaan ja Unkariin Eurooppaan. Hän uskoo, että molemmat menestystekijät ovat jo saatavilla. On vain ajan kysymys, milloin Euroopan ja Amerikan markkinoille avautuu. Hän ei tiennyt, että ongelmat olivat jo matkalla.

Koska Maysun ei ymmärrä huippuluokan markkinoita Euroopassa ja Australiassa, sillä ei ole syvällistä ymmärrystä kehittyneiden markkinoiden tiukoista laadusta ja tarkoista vaatimuksista Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Myyntikulttuuri ja markkinoiden kehitys Euroopassa, Puola ja Unkari olivat vaikeita, eikä Euroopan markkinoita voitu avata pitkään aikaan.

Tällä hetkellä Australian markkinoilla on myös usein asiakkaiden valituksia tuotetiedoista, laadusta ja muista ongelmista, ja Australian markkinoilla on laatukriisi.

Syvällisen oppitunnin jälkeen Maysunilla on selkeä käsitys huippuluokan markkinoiden laadunvalvonnasta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Aiemmat ideat eivät enää sovellu nykyisille markkinoille, ja on välttämätöntä tehdä hyvää työtä tuotekehitys ja laadunvalvonta.

Valvo tiukasti tuotteiden laatua aurinkosähkömoduulien erilaisten apumateriaalien valinnasta, eri materiaalien mukauttamisesta, kennojen valinnasta jne., jokainen linkki on läpäissyt tiukat suorituskykytestit, ja lopputuotteen testaa tiukasti kolmasosa. Kaiken lähtökohtana on tuotteiden laatu.

maysunin työkuva Puolan haaratoimistossa

Tuotekehityksessä se tutkii täysin markkinoita, valmistaa paikallisille markkinoille sopivia tuotteita, ottaa tuotteiden eriyttämisen ja erikoistumisen valtavirtaan ja kiinnittää huomiota paikalliseen huoltopalveluun Maysun Solar avasi uuden luvun Euroopan markkinoilla vuonna 2017. Italia on perustanut sivukonttoreita peräkkäin, ja EU:n markkinoiden kehitys on alkanut muotoutua.

Hetken heittelyn jälkeen Maysun on tällä hetkellä selkeämpi omasta arvostaan ​​ja omasta sijoituksestaan, erikoistunut palvelemaan pieniä ja keskisuuria asentajia ja myyjiä tarjoamalla heille hajautettuja sekä pieniä ja keskisuuria aurinkosähkövoimaloiden komponentteja. Positioinnin perustaminen on myös tavoite Maysunille optimoida edelleen tuotteiden suorituskykyä ja palveluita.

Vuodesta 2019 lähtien, viimeisten neljän vuoden aikana, Maysun on löytänyt oman ainutlaatuisen polkunsa päästä Euroopan markkinoille epäonnistumisten, tutkimusten ja yritysten kautta.

Ja Maysun päätti viedä erikoistumisen äärimmilleen. Asiakkaiden helpottamiseksi ja asiakkaiden edun saavuttamiseksi Maysun sijoitti järkevästi koko EU:n merentakaisen varaston, ja tavaraa on 1000 kilometrin säteellä, mikä on voittanut suuren uskollisten asiakkaiden määrä. , nopealla kehityksellä.

Vuonna 2021 Maysun solar perustaa sivuliikkeen Alankomaihin. Epidemian välisen suhteen vuoksi etäisyydestä ja kommunikaatiosta on tullut kehitystä rajoittavia ongelmia......

Tarinamme on hyvin pitkä, seuraava tarina on vasta alkanut, verkkomarkkinoinnin tarina, Maysun alkoi oppia verkkojulkisuutta vuonna 2021 ja kompasteli kuin taapero. En tiedä miten kommunikoida kanssasi, enkä tiedä mitä tilaa käyttää tavatakseni sinut. Ehkä online-alusta Maysun saa sinut tuntemaan olosi epäammattimaiseksi ja sillä ei ole sääntöjä, mutta Maysun on aina säilyttänyt puhtaan sydämen, yrittänyt rohkeasti , ja työskennellyt kovasti, vähän kasvua. Anna Maysunille aikaa nähdä Maysunin kasvu yhdessä.

Maysunin verkkomarkkinoinnin tarina alkaa............