2022 Top 10 globaalia PV-moduulin toimittajaa

· Tietoja aurinkosähköstä

Vuonna 2022 globaalit aurinkosähkömarkkinat kehittyvät nopeasti, Kiina, Eurooppa, Latinalainen Amerikka ja muut markkinoiden koko on merkittävä kasvu, joka houkuttelee monia yrityksiä siirtymään rajat ylittävään aurinkosähköön, eniten mukana on akku, moduulilinkki. Jotkut laitokset odottavat, että vuonna 2022, maailmanlaajuinen PV sähköntuotanto asennettu yhteensä yli 260GW, joista yli 90 prosenttia komponenttien kiinalaisista yrityksistä. Ei ole liioiteltua sanoa, että Kiinan aurinkosähköteollisuudella on ollut valtava merkitys maailmanlaajuisen hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä ja hiilineutraaliuden saavuttamisessa. Ennuste maailman 10 tärkeimmästä aurinkosähkömoduulin toimittajasta vuonna 2022, joka perustuu Sobi PV China & Sobi Consultingin tutkimustuloksiin ja muiden tutkimuslaitosten tietoihin.

broken image

TOP 10 Hanwha Q.CELLS

Q.CELLS on osa Hanwha-konsernia, joka on yksi kymmenestä suurimmasta korealaisesta monialayrityksestä ja maailman johtava toimija energian kehittämisen alalla. Virallisella verkkosivustollaan Q.CELLS kuvailee itseään johtavaksi globaaliksi aurinkoenergiayhtiöksi, jolla on kehittyneen teknologian tutkimus- ja kehityskeskuksia Kiinassa, Saksassa, Koreassa ja Malesiassa.

broken image

TOP 9 Tongwei Solar

PV-moduulien kokonaistoimitusten odotetaan olevan 9 GW vuonna 2022.

Maailman suurimpana polysilicon-toimittajana Tongwei ilmoitti, että se tulee mukaan aurinkosähkömoduulien valmistukseen vuoden 2022 jälkipuoliskolla ja luo näin vertikaalisesti integroituneen, koko teollisuusketjun kattavan yrityksen. Raaka-aineen toimitusketjun hintaetuihin tukeutuen Tongwei on päässyt sujuvasti Kiinan valtion ja valtionyhtiöiden sopimustoimittajien järjestelmään ja voittanut useita suuria hankkeita peräkkäin. Korkealaatuisten ja tehokkaiden Terra-sarjan tuotteiden, luotettavan tuotemerkin uskottavuuden ja vahvan rahoituskyvyn ansiosta Tongwei on luokiteltu Tier 1 -luokkaan (Tier 1 PV-moduulivalmistaja).

broken image

TOP 8 First Solar

First Solar on markkinajohtaja Yhdysvaltain aurinkosähkömarkkinoilla ja yksi maailman johtavista aurinkosähkömoduulien valmistajista. Vaikka Yhdysvaltain markkinoilla on viime vuosina ollut useita kiinalaisia aurinkosähköyhtiöitä, First Solarin markkina-asemaa on edelleen vaikea horjuttaa. Merkillepantavaa on, että kun suurin osa muiden aurinkosähköyhtiöiden teknologialinjoista on kiteisen piin aurinkokennoja, First Solar keskittyy ohutkalvoaurinkokennojen, erityisesti CdTe-aurinkopaneelien, suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. Michael J. Ahearn perusti yrityksen vuonna 1999, ja sen kotipaikka on Tempe, Arizona, Yhdysvallat.

broken image

TOP 7 Astronergy(CHINT SOLAR)

PV-moduulien kokonaistoimitusten odotetaan olevan 13,5 GW vuonna 2022.

Astronergy on osa Chint Groupia, joka on Kiinan sähköteollisuuden jättiläinen ja joka on erikoistunut aurinkosähkömoduulien valmistukseen ja voimalaitosinvestointeihin. Vuonna 1984 perustettu Chint Group on kehittänyt 30 viime vuoden aikana täydellisen teollisen ketjun sähköntuotantoon, varastointiin, siirtoon, muuntamiseen, jakeluun, myyntiin ja sähkön käyttöön. On syytä mainita, että konsernin liiketoiminta on levinnyt yli 140 maahan ja alueelle ympäri maailmaa, ja sen vuotuinen liikevaihto on 89,3 miljardia RMB.

broken image

TOP 6 Risen Energy

PV-moduulien kokonaistoimitusten odotetaan nousevan 16 GW:iin vuonna 2022.
Koska Oriental Sunrise on varhaisin N-tyypin heterojunction-tuotteisiin panostava aurinkosähkömoduuliyritys, sillä on varhainen N-tyypin teknologian suunnittelu ja perusteellinen tutkimus ja kehittäminen, ja sillä on etulyöntiasema heterojunctionin alalla. Vuoden 2022 kolmella ensimmäisellä neljänneksellä yhtiön liikevaihto oli 21,022 miljardia juania.

broken image

TOP 5 Canadian Solar

Vuonna 2022 aurinkosähkömoduulitoimitusten odotetaan olevan yhteensä 21 GW.
Canadian Solar, maailman johtava vertikaalisesti integroitunut aurinkoenergian kehittäjä, on erittäin vahvasti läsnä akunvarastointijärjestelmien markkinoilla, esimerkiksi Yhdysvaltojen markkinoilla, joilla sillä on noin 10 prosentin osuus akunvarastointijärjestelmien segmentistä.

broken image

TOP 4 JA Solar

PV-moduulien kokonaistoimitusten odotetaan olevan 40-41 GW vuonna 2022.
JA Technology, vanhana aurinkosähkömoduulien johtajana, on luonut vertikaalisesti integroidun teollisuusketjun, johon kuuluvat aurinkotangot, kiekot, kennot ja moduulit, aurinkosähkövoimalat ja muut tuotanto- ja sovelluslinkit, ja sen nykyinen tuotantoketjun alkupään kiekkojen ja kennojen tuotantokapasiteetti on noin 80 prosenttia moduulin tuotantokapasiteetista, ja sen tuotteita viedään 135 maahan ja alueelle ympäri maailmaa. 15. tammikuuta iltajulkaisu vuoden 2022 tuloennusteesta, odotetaan saavuttavan vuoden 2022 omistusosuuden. Nettotulos 4,8 miljardista juanista 5,6 miljardiin juaniin, kasvua 135,45%-174,69% edellisvuodesta.

broken image

TOP 3 JinkoSolar

PV-moduulien kokonaistoimitusten odotetaan olevan 41,5-43,5 GW vuonna 2022.
Vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä yhtiöstä tuli maailman ensimmäinen aurinkosähköyhtiö, joka toimitti yhteensä yli 100 GW:n moduulit. Tutkimuslaitoksensa itsenäisesti kehittämä 182 N-tyypin korkean hyötysuhteen yksikiteinen piikennoteknologia teki merkittävän läpimurron, ja Kiinan metrologian akatemian testauslaboratorio, joka on arvovaltainen kolmannen osapuolen testaus- ja sertifiointilaitos, sertifioi sen, ja sen koko alueen kennon muuntohyötysuhde oli 26,1 prosenttia. Tämä on uusi maailmanennätys 182 ja sitä suurempien kokoisten, suurten N-tyypin yksikiteisten, passiivisten kosketusrakenteisten (TOPCon) kennojen muuntohyötysuhteessa. Yhtiön liiketoiminnan kokonaistulot olivat 52,772 miljardia RMB vuoden 2022 kolmella ensimmäisellä neljänneksellä.

broken image

TOP 2 Trina Solar

PV-moduulien kokonaistoimitusten odotetaan olevan 43 GW vuonna 2022.
Trina Solar on johtava maailmanlaajuinen aurinkosähkömoduulien, järjestelmäratkaisujen ja palvelujen tarjoaja. Trina Solar perustettiin vuonna 1997 yhdeksi ensimmäisistä aurinkosähköjärjestelmien integroijista Kiinassa, ja nykyään se työskentelee asentajien, jakelijoiden, yleishyödyllisten laitosten ja hankekehittäjien kanssa ympäri maailmaa luodakseen älykästä energiaa. Trina Solar ilmoitti äskettäin, että se odottaa nettovoittonsa olevan 3,422-4,018 miljardia RMB vuonna 2022, mikä merkitsee 89,69-122,68 prosentin kasvua edellisvuoteen verrattuna.

broken image

TOP 1 LONGi Solar

Vuonna 2022 aurinkosähkömoduulien kokonaismäärän odotetaan olevan yli 45 GW, mikä on maailman ykkössija.
PV-kiekkojen ja -moduulien maailmanlaajuisena johtajana LONGi on perustamisestaan lähtien aina keskittynyt teknologiseen innovointiin ja muodostanut viisi liiketoimintasegmenttiä, mukaan lukien yksikiteiset piikiekot, akkumoduulit ja vetyenergialaitteet, jotka muodostavat "vihreän voiman" + "vihreän vedyn" kehityslinjan. Marraskuun 2. päivänä 2022 yhtiö järjesti maailmanlaajuisen uuden tuotteen lanseerauksen esitelläkseen HPBC-moduulituotteita (linkki), jotka johtavat alaa uudella soluteknologialla. 19. marraskuuta yhtiön itse kehittämä piin heterojunction-kennon muuntotehokkuus saavutti 26,81 prosenttia, mikä rikkoi uuden ennätyksen pii-aurinkokennon tehokkuudesta, joka oli suljettu viiden vuoden ajan.

Päätelmä

Voimme täysin ennakoida, että tulevaisuudessa maailmanlaajuisen aurinkosähköteollisuuden kilpailu ei ole vain eri maiden yritysten välistä kilpailua, vaan myös eri maiden eri teknologialinjojen välistä kilpailua, ja markkinakilpailu kiristyy.

broken image

Yllä oleva ennuste perustuu moduulitoimituksiin. Parhaan aurinkosähköpaneelin valitseminen kotiisi edellyttää kuitenkin myös aurinkosähkömoduulin tehokkuuden, hinnan, palvelun, varastointilogistiikan ja muiden tekijöiden huomioon ottamista. Tästä syystä Enerad Poland -verkkosivusto on analysoinut eri tekijöitä ja laatinut puolalaisten aurinkosähköpaneelivalmistajien rankingin, jossa Maysun Solar on sijalla yhdeksän.

Maysun Solar, joka on hajautettuun aurinkokattosähköön keskittyvä tuotemerkki, odottaa toimittavansa yli 1 GW vuonna 2022 ja kasvattavansa markkinaosuuttaan Euroopassa edelleen vuonna 2023 tarjoamalla eurooppalaisille asiakkaille laadukkaita tuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. Ota yhteyttä jo tänään ja avaa ovi vihreään energiaan.