Maysun Solarin maailman 8. merentakainen varasto asettui Juljuun, Romaniaan

· Maysun Solar uutiset

Maysun Solarin 8. ulkomaanvarasto perustettiin 31. maaliskuuta Juljuun, Romaniaan.

broken image

 

Juljun ulkomainen varasto on kooltaan 2000 neliömetriä ja sijaitsee Etelä-Romaniassa lähellä pääkaupunkia Bukarestia.

 

Romanian merentakaisten varastojen perustaminen kattaa jakeluverkoston Kaakkois-Euroopassa, mukaan lukien seitsemän maata: Romania, Unkari, Bulgaria, Serbia, Slovakia, Moldova ja Kreikka, jotta Kaakkois-Euroopan ystävät voivat nauttia nopeimmasta, kätevimästä ja laadukkaasta. palvelua, saat paikan suoraan ilman odottelua.

 

Maysun210MM400W aurinkosähkömoduulien tuotetiedot

 

Maysun158MM420W aurinkosähkömoduulien tuotetiedot

 

Maysun Solarin ulkomaanvaraston sijainti on käynyt läpi yli 20 päivää ja tuhannet nettiläiset ympäri maailmaa ovat käyneet kiivaita keskusteluja ja äänestyksiä varaston sijainnista Facebookissa. Yli 100 tunnin varastopalveluneuvottelujen ja vertailun jälkeen Maysunin kollegat matkustivat 1 800 kilometriä Unkariin ja Romaniaan ja takaisin, ja 26 tunnin kenttätutkimuksen jälkeen he lopulta valitsivat Juljun, joka on sopivin asiakkaille ympäri Romanian maissa.

Maysunin äänestys sijainnin valinnasta Facebookissa

 

Maysun Solarilla on tällä hetkellä 8 ulkomaista varastoa, jotka sijaitsevat Varsovassa, Puolassa, Milanossa, Italiassa, Budapestissa, Unkarissa, Dubaissa, Arabiemiirikunnissa, Jakartassa, Indonesiassa, Riadissa, Saudi-Arabiassa, Valenciassa, Espanjassa ja Jurjussa, Romaniassa. Maysun valmistautuu myös aktiivisesti valitsemaan ulkomaisen varaston Etelä-Amerikassa tuodakseen kätevämpiä palveluita useammalle asiakkaille, joten pysy kuulolla............