Aurinkosähköteollisuusketjun hintatilanne on selvä ja aurinkosähkömoduulien hinnannousu on hyväksytty

· PV-hinnan-trendi

 

Aurinkoenergia Silicon

Koska suurin osa aurinkopiimateriaalitilauksista on allekirjoitettu maaliskuussa, ei ole enää montaa materiaalia myynnissä.Tällä viikolla aurinkopiimateriaaliyritykset toimittivat pääosin ennakkotilauksia ja kauppoja markkinoilla oli vähän ja vain muutama. yritykset allekirjoittivat hajallaan olevia tilauksia. Tällä hetkellä uuden aurinkopiimateriaalikapasiteetin julkaisuprosessi ei ole vastannut odotuksia, kun taas uuden aurinkopiikiekkokapasiteetin vapautuminen on kiihtynyt. Yhdessä aurinkopiikiekkojen korkean toimintanopeuden kanssa aurinkopiimateriaalista on edelleen pulaa. Samaan aikaan aurinkoenergian kiekkojen hinnat ovat nousseet ja aurinkopiimateriaalien hinnat ovat tulleet hyväksytymmiksi.

Auringon piimateriaalien tuotantoa, toimintaa ja lähetyksiä tarkkaillen edelliset pyöreät linjahuoltoyritykset alkoivat vähitellen palata normaaliin toimintaan, mutta huhtikuussa kotimaisilla aurinkopiimateriaalien yrityksillä on kahden kuukauden huoltosuunnitelma ja ulkomaisilla aurinkopiimateriaaliyhtiöillä on kunnossapito. Eikä merenkulkulogistiikka ole vielä palannut normaaliksi, aurinkopiimateriaalien tarjonnan kasvun odotetaan huhtikuussa olevan edelleen rajallista.

 

aurinkokiekko

M6:n valtavirran kauppahinta on noin 0.86 USD/kpl, M10:n valtavirran kauppahinta on noin 1.04 USD/kpl ja G12:n valtavirran kauppahinta on noin 1.39 USD/kpl. Viime aikoina epidemian paheneminen eri paikoissa on jossain määrin vaikuttanut joidenkin yritysten toimintanopeuteen ja logistiikkaan, myös yksikidesauvaupokkaiden raaka-aineesta on pulaa kvartsihiekasta ja joistakin suurista. aurinkopiikiekkoja on pulaa Markkinapalautteen mukaan tilauksia on ollut jatkuvasti, jos myöhempi upokkaiden riittämättömyys vaikuttaa tangon vetoprosessiin, se pahentaa pulatilannetta ja aurinkoenergian hintaa piikiekot voivat silti nousta.

 

aurinkokenno

Yksikiteisten M6-kennojen valtavirran transaktiohinta on noin USD 0.17/W, M10-kennojen valtavirran kauppahinta on noin USD 0.18/W ja G12-kennojen valtavirran kauppahinta on noin USD 0.18/W. Viime aikoina pelitilanne ylä- ja alavirran välillä on vähitellen selkiytynyt.Maaliskuun alun aurinkokennojen hinnannousun jälkeen PV-moduulipuoli on peräkkäin hyväksynyt hinnankorotukset, ja aurinkokennojen kauppahinnat ovat nousseet. Vähemmän kysynnän myötä aurinkokennojen hinnan odotetaan pysyvän vakaana jatkossa.

 

Aurinkosähkömoduulit

Tällä viikolla yksikiteisten 166 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta nousi noin 0.29 USD:iin/W, yksikiteisten 182 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta nousi hieman, noin USD 0.3/W, ja yksikiteisten 210 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta nousi hieman. nousi 1.06 % 0.3 USD:iin/W. Äskettäin Shandong Electric Power Engineering Consulting Institute Co., Ltd. avasi virallisesti tarjouskilpailun aurinkosähkömoduulien rungosta vuonna 2022. Tarjoushinnasta päätellen 182 mm ja 210 mm yksipuolisten aurinkosähkömoduulien tarjoukset ovat välillä 0.28 USD/W -USD0.3 yuania/W. Päätemarkkinat ovat pelikauden jälkeen vähitellen hyväksyneet aurinkosähkömoduulien hinnannousun. Sekä keskitetyt että hajautetut tarjoukset ovat nousseet ja keskimääräinen kauppahinta on noussut. Jotkut projektikehittäjät kuitenkin odottavat edelleen. katso asenne.

Apumateriaalien osalta lasin hinta pysyi vakaana tällä viikolla 3.2 mm paksun lasin valtavirran kauppahinta tällä viikolla oli noin 4.24 USD/㎡ ja lasin valtavirran kauppahinta, jonka paksuus on 3.2 mm. 2.0 mm oli noin 3.3 USD/㎡. Tällä viikolla lasiyhtiöt yrittivät nostaa noteerauksiaan, mutta lasimarkkinoilla on viime aikoina ollut riittävästi tarjontaa ja aurinkosähkömoduulisegmentin lasin hinnan nousun hyväksyntä on alhainen.Tällä hetkellä lasin hinta pysyy ennallaan. vakaa.

ensi viikon ennuste

Aurinkosähkömoduulien hintojen odotetaan jatkavan nousuaan ensi viikolla, ja projektiasiakkaiden toivotaan varautuvan mahdollisimman pian, jotta hinnannousun jatkumisesta aiheutuva kustannushäviö pienenee.