Artikkeli antaa sinulle perusteellisen käsityksen 210 mm:n kokoisista aurinkokennomoduuleista

· Maysun Solar uutiset

Aurinkokiekkojen koon kasvusta on tullut väistämätön trendi aurinkosähköteollisuuden kehityksessä. Valmistuspuolella suuret aurinkopiikiekot voivat lisätä aurinkopiikiekkojen, aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien tuotantoa, mikä vähentää tuotantokustannuksia wattia kohden; tuotepuolella suuret aurinkopiikiekot voivat tehokkaasti lisätä tehoa aurinkokennojen ja aurinkomoduulien suunnittelu parantaa tehokkuutta; järjestelmän puolella monoliittisten aurinkosähkökomponenttien tehon ja hyötysuhteen kasvaessa suuret aurinkopiikiekot voivat alentaa kannakkeiden, yhdysrasioiden, kaapeleiden ja maan kustannuksia jne., mikä vähentää yhden watin järjestelmien kustannuksia.

210MM piikiekko on suurin koko nykyisistä aurinkosähkömoduuleista.Nyt kuvataan yksityiskohtaisesti 210MM:n etuja edellä mainituista kolmesta näkökulmasta: valmistuspää, tuotepää ja järjestelmäpää.

Aurinkokennot ovat välituotteita aurinkopiikiekoista aurinkosähkömoduuleihin, ja aurinkokennojen hinta määrää aurinkosähköjärjestelmän tärkeimpien laitteiden, aurinkosähkömoduulien, hinnan. Siksi aurinkosähkömoduulien koon tulevaisuuden potentiaalia tarkasteltaessa on väistämätöntä ensin nähdä mahdollisuudet kustannusten alenemiseen wattia kohden.Tällä hetkellä 210 mm:n koon huippuluokka on erinomainen.

210 mm aurinkosähkömoduulit

Käytettäessä 210 mm:n aurinkokiekkoja yksittäisen kennon teho kasvaa, mikä vastaa kokonaistehon kasvua tulostustuntia kohden, mikä vähentää tuotantokustannuksia wattia kohden. Tutkimusten mukaan 210 mm:n aurinkopiikiekkoja käytettäessä tuotantokustannuksia kennojen wattia kohden voidaan alentaa yli 20 % ja moduulien wattia kohden tuotantokustannuksia 14 %. Aurinkosähköjärjestelmissä, joissa käytetään 210 mm:n aurinkosähkömoduuleja, kustannusten aleneminen on yli 0.016 USD/W.

Verrattuna markkinoiden nykyisiin valtavirtaan oleviin aurinkosähkömoduuleihin, 210 mm:n aurinkopiikiekkoja käyttävien aurinkosähkömoduulien kustannussäästö wattia kohden on yli 0.016 USD, mikä tekee 210 mm:n aurinkosähkömoduuleita käyttävästä voimalaitoksesta enemmän investointiarvoa.

Moduulituotteita, jotka perustuvat 210 mm:n aurinkopiikiekoihin, voidaan soveltaa erilaisiin skenaarioihin erilaisten asettelusuunnitelmien avulla, ja ne edistävät kustannusten alenemista ja tehokkuuden lisäämistä kaikilla segmentoiduilla sovellusmarkkinoilla. Tällä hetkellä teollisuudessa julkaistaan ​​noin 5 kokoa 210 mm:n aurinkosähkömoduuleja ja moduulien lähtöteho vaihtelee välillä 400 W - 660 W. Niitä käytetään eri markkinasegmenteillä, jotka kattavat kotitalousmarkkinoiden, teollisuuden ja kaupallisen jakelun, maatalouden, kalastus- ja muut yhdistelmäprojektit sekä suuret maavoimalaitokset ja monet muut skenaariot.

Erilaisia ​​aurinkosähkömoduuleja

 logistiikasta ja kuljetuksista oli paljon kiistaa. Yleisesti käytetyn 40HC (korkean kontin) kontin sisäkoko on 12*2.35*2.69 metriä ja oven korkeus 2.58 metriä. Eri moduulien kokotietojen mukaan voidaan laskea, että 210 mm aurinkopiikiekon 550 W (55 kpl)/500 W (50 kpl) aurinkosähkömoduulien kuljetuskustannukset voivat olla alhaisemmat kuin 166 (72 kpl) 450 W aurinkosähkömoduulin kuljetuskustannukset. moduulit vastaavasti USD0.0016 /USD0.0005/W. Kun 210 mm:n aurinkosähkömoduuli saavuttaa 600 W (60 kpl), säätämällä aurinkosähkömoduulien sijoitusta säiliössä vaaka-asennosta pystysuoraan, kuljetuskustannukset ovat vain 0.0004 USD/W korkeammat kuin 210 mm:n 550 W:n aurinkosähkömoduulin, joka on edelleen alhainen 166 mm:n kokoisissa 450 W:n aurinkosähkömoduuleissa 0.0012 USD/W.

Kuljetuksen osalta esimerkkinä Risen Energy ja Trina Solar. Risen Energy antoi kerran yhden monista kuljetusratkaisuista, kun 600 W:n aurinkosähkömoduuli julkaistiin: esimerkkinä 40 jalan kontti voi kuljettaa 584 kappaletta 600 W aurinkosähköä. moduulit, kukin 73 kappaletta on lava, yhteensä 8 lavaa ja kunkin lavan bruttopaino on 2630 kg.

Toisaalta Tianhe julkaisi virallisella verkkosivustollaan ratkaisun 210 mm:n aurinkosähkömoduulien kuljettamiseen: lyhyt ja pitkä kaksikerroksinen pystypinottava pakkausmenetelmä. Säiliön pystysuoran tilankäyttöasteen parantamisen perusteella otetaan käyttöön lyhyt ja pitkä kaksikerroksinen pystypinottava pakkausmenetelmä. Ensimmäisen sukupolven Apexiin verrattuna vakiokontin pakkauswattia on lisätty edelleen noin 9 %, mikä tarjoaa edullisemman, turvallisemman ja luotettavamman logistiikkaratkaisun.

kontinkäsittelymalli

Vuoden 2020 toisesta puoliskosta lähtien myös suuret invertteriin ja seurantakannattimiin liittyvät yritykset on päivitetty täysin ja markkinoille on tuotu 210 mm:n aurinkosähkömoduulien sovitustuotteita. Invertterisovitusongelma on tärkeä osa 210 mm:n ultrasuuritehoisten aurinkosähkömoduulituotteiden sovelluksen avaamista järjestelmäpuolella. 210 mm:n aurinkosähkömoduuliin sovitettujen invertterien täydellinen lanseeraus osoittaa, että 600 W+ aurinkosähkö avoimen innovaation ekologinen liittoutuma on kypsempi ja ekologisesti täydellinen. Samaan aikaan maailman johtavat aurinkosähköseurantakiinnikkeiden valmistajat ovat myös peräkkäin antaneet sertifiointilausuntoja, jotka mukautuvat täysin 210 mm:n ultrasuuritehoisiin aurinkosähkömoduuleihin. Alan ketju on saumattomasti sovitettu ja win-win-yhteistyö.

Noin vuoden sateen jälkeen 210 mm:n suurikokoisten aurinkosähkömoduulien ekologia on vähitellen parantunut, ja ydinraaka- ja apumateriaalit, kuten aurinkopiikiekot, aurinkokennot, aurinkosähkömoduulit, lasi, invertterit jne., on sovitettu hyvin yhteen. auttaa laajamittaisten tuotteiden soveltamisessa ja edistämisessä. Lisäksi 210 mm:n suurikokoisiin aurinkopiikiekoihin perustuvat aurinkosähkömoduulit voivat myös toteuttaa erilaisia ​​tehosegmentin tuotteita monipuolisen asettelusuunnittelun avulla ja edistää useiden skenaarioiden, kuten kotitalouksien, teollisuuden ja kaupallisten hajautettujen, maatalouden, kalastuksen ja valojen vähentämistä. monimutkaiset hankkeet ja maavoimalaitokset Kustannukset parantavat tehokkuutta.

Muutokset erikokoisten aurinkokiekkojen markkinaosuudessa

Nykyisestä muodosta tekniikan kehityksen myötä olemassa oleva tekninen pullonkaula 210 mm:n aurinkopiikiekkojen läpi on murrettu ja laajamittaista tuotantoa on laajennettu, jolloin markkinat antavat uuden vastauksen. Samaan aikaan vuonna 2021 alentuneiden tukien ja täysimääräisen pariteetin tai jopa alhaisen hintakilpailun tilanteessa 210 mm:n aurinkosähkömoduulit parantavat tehokkaasti käyttäjien tuloja ja edistävät alan jatkokehitystä.