9BB 158.75mm 144cells PERC 400W-420W Mono aurinkopaneeli

9BB 158.75mm 144cells PERC 400W-420W Mono aurinkopaneeli

Teho: 400W 405W 410W 415W 420W
Mitat (P × L × T): 2008 × 1002 × 30 mm
Pakkaus: 31kpl/lava, 726kpl/40 "HQ

1. Suuritehoinen, suuri koko, pienennä asennusvaiheita ja -aluetta.
2. Useita virtakiskoja, vähemmän hitsausvaurioita ja halkeamia sekä pieni kuumien pisteiden riski.
3. Puolisolu- ja takapassiivointitekniikka, parempi lämpötilakerroin, korkea valosähköinen muuntotehokkuus.
4. Hyvä suorituskyky hämärässä sähköntuotannossa, 50%: n teho osittain varjoisissa olosuhteissa.
5. Edullinen, sopii laajamittaisten aurinkosähkövoimalaitosten käyttöön, mikä säästää kustannuksia.
WhatsApp
WhatsApp
More Details

1. Moduuli käyttää 3,2 mm paksuista päällystettyä karkaistua lasia, jolla on korkea valonläpäisevyys ja heikko valonheijastus, mikä voi lisätä huomattavasti moduulin kokonaistehoa. 530 grammaa EVA: ta neliömetriä kohti, suuri valonläpäisevyys edessä ja korkea katkaisu takana takaavat paitsi moduulin käyttöiän ulkona ja vähentävät tehonvaimennusta, mutta myös lisäävät huomattavasti moduulin alkutehoa. 158,75*79,375 mm: n kennohitsauskoko, 6*24 kpl: n järjestely mahdollistaa moduulin suuremman koon, mikä vähentää asennusvaiheita ja kiinnikkeiden käyttöä, mikä sopii erittäin hyvin maavoimaloiden sekä teollisen ja kaupallisen aurinkosähkön asennukseen ja käyttöön asemat.

 

 

2. Alumiiniseoskehys, jossa on suuri leikkaustarkkuus, on yhdistetty aurinkosähkömoduuliin. Mittapoikkeama 0,3 mm: n sisällä takaa moduulin hyvän rakenteellisen vakauden ja parantaa tehokkaasti moduulin tuuli- ja lumikestävyyttä. Oksidikalvon paksuus on paljon korkeampi kuin tekniset vaatimukset korroosionkestävyyden saavuttamiseksi. Erittäin säänkestävä TPT -taustalevy, joka kestää yli 1500 V jännitettä ja eristyskykyä, suojaa komponentteja tehokkaasti vakaalta toiminnalta monimutkaisissa ympäristöissä, kuten hiekassa, suolaruiskussa ja ammoniakissa. Kolmikomponenttisella muovilla täytetyllä liitäntärasialla on hyvä lämmöntuotto, ja se on varustettu korkean virran korkealaatuisilla diodeilla, jotka suojaavat komponentteja tehokkaasti keittolevyn vaikutukselta varjostuksen aikana. Raaka -aineitamme käytetään hyvin, joten komponentit ovat hyvälaatuisia.

 


3. Perinteinen prosessi 158,75 mm: n kokoinen kenno, monikisko- ja PERC-kennotekniikka, parantaa moduulin tehokkuutta ja vähentää tuotantokustannuksia. Vakaa ja tehokas tuotantoprosessi takaa tehokkaasti moduulien laadun, mikä on perusta aurinkosähkövoimalaitosten turvalliselle ja vakaalle toiminnalle. Tämä moduuli soveltuu erittäin hyvin itse investoivien aurinkosähkövoimalaitosten käyttöön.

 

 


4. Useiden EL -tarkastusten, ulkonäkötarkastusten ja IV -tehotestien jälkeen komponentit pakataan vaiheittain. Pystysuoraa pakkausta käytetään estämään tehokkaasti pohjaosien puristusjännitys säiliöiden pinoamisen ja lastaamisen aikana sekä piilotettujen halkeamien välttämiseksi. osien kuljetuksen aikana. Jokainen osa on suojattu paperin kulmilla kehyksen naarmuuntumisen estämiseksi. Muoviteräsvanne on vahva ja kestävä, mikä takaa komponenttien pitkän matkan kuljetuksen turvallisuuden.

 

 

5. Seuraavassa on 158,75 mm: n 144 -kennoisen normaalikokoisen akkumoduulimme tekniset tiedot, voit ladata linkin milloin tahansa.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen