Aurinkosähköiset otsikot tänään

· Maysun Solar uutiset

Aurinkosähkötekniikan hintakehitys:

Elokuun 23. päivänä CNMIA:n piiteollisuusosasto raportoi aurinkokennoihin soveltuvan polysilikonin kustannusten noususta.
N-tyypin materiaalin markkina-arvo oli 84 000-93 000 RMB (11 526,3-12 761,2 US-dollaria) / tonni, keskiarvon ollessa 89 100 RMB (12203 US-dollaria) / tonni, nousua 5,32 prosenttia viikosta. Monolatauslastuilla käytiin kauppaa hintaan 72 000-80 000 RMB (9861-10956 USD) / tonni, keskiarvon ollessa 77 200 RMB (10573 USD) / tonni, 3,21 % enemmän kuin viikolla.

Aurinkosähkökentät

Aurinkosähkötekniikan uutiset:

Helmikuun 21. päivänä 2011 saksalainen yritys Heraeus avaa Singaporessa hopeapastatehtaan vastaamaan kasvuun. Photovoltaic Silver Paste on erityinen pinnoitemateriaali, jota käytetään aurinkokennojen valmistuksessa. Se koostuu yleensä hopeahiukkasista, orgaanisista liuottimista ja orgaanisista polymeereistä, ja sillä on johtavia ja tarttuvia ominaisuuksia.
Valosähköisellä hopeapastalla on tärkeä rooli aurinkokennojen valmistuksessa, ja sitä käytetään akun positiivisen elektrodin valmistukseen. Aurinkokennon etupuolella hopeatahna päällystetään tai painetaan piikiekon pinnalle, jotta muodostuu metallielektrodien verkko. Nämä hopeatahnan johtavat verkot auttavat keräämään ja syöttämään virtaa akun virtapiiriin, mikä lisää akun tehokkuutta.

Aurinkosähköhopeatahna

Euroopan kehittyvät energiamarkkinat ovat kasvussa:

Kiireellinen tarve nopeuttaa hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja taata edelleen energiaomavaraisuus Euroopassa on ohjannut maanosan kohti aurinkosähkön käyttöönoton nopeaa laajentumista. Saksa ja Espanja ovat perinteisesti olleet aktiivisimmat markkinat aurinkosähköenergian kehittämisessä Euroopassa, ja seuraavina tulevat Alankomaat, Ranska ja Italia. Itä-Euroopassa sijaitseva Puola on viime vuosina kokenut aurinkosähkön kasvupyrähdyksen, ja siitä on tulossa yksi Euroopan tärkeimmistä markkinoista.

Vaikka Puolalla on potentiaalia tulla koko EU:n aurinkoenergian levinneisyyden veturiksi, se ei ole ainoa merkittävä kasvumaa Itä-Euroopassa. Sekä Romania että Kreikka etenevät kohti hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, ja niillä on potentiaalia olla keskeisiä vetureita Euroopassa.

Kreikka ja Romania ovat kaksi Euroopan kehittyneimpiä markkinoita. Viime vuonna Kreikka lisäsi aurinkoenergian tuotantoa 1,34 GW, jolloin sen kokonaiskapasiteetti nousi 5,5 GW:iin, ja liittyi Espanjan, Saksan, Puolan, Alankomaiden ja Ranskan joukkoon.
Hellenic Association of Photovoltaic Companies (HELAPCO) ennusti Kreikan kumulatiivisen aurinkokapasiteetin nousevan 13,6GW-16,3GW:iin vuoteen 2030 mennessä viime vuonna julkaistussa raportissa, jonka kaupallinen järjestö SolarPower Europe julkaisi viime vuonna ja jossa esitettiin markkinaennuste Euroopan maalle.

Aurinkosähkö lentokentällä

Useimmilla Etelä-Euroopan valtioilla on vielä pitkä matka edessään ennen kuin ne saavuttavat alueelliset tavoitteet aurinkosähköasennusten määrän lisäämiseksi. Pohjois-Euroopan maat, kuten Kreikka, Romania ja Puola, ovat edenneet pidemmälle aurinkoenergian käyttöönotossa, ja niiden pitäisi pian olla Euroopan kymmenen suurimman maan joukossa asennetun kapasiteetin osalta.

Vaikka uusiutuvien energialähteiden osuudessa kansallisissa sähköntuotantoportfolioissa on huomattavia eroja, kaikkien maiden on tehostettava toimintaansa, jos ne haluavat edistää Euroopan unionin asettamaa tavoitetta, jonka mukaan asennetun aurinkosähkökapasiteetin määrä on 740 GW tämän vuosikymmenen loppuun mennessä, ja saavuttaa siten hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet.

Aurinkosähköteollisuuden uutiset :

Infolinkin (markkinatutkimusyritys) 10 suurinta moduulitoimittajaa lisäsivät vuotuisia toimituksiaan 57 prosenttia edellisvuodesta 159-160 GW:iin tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla, ja kasvuvauhti hidastui hieman samalla ajanjaksolla. Kun verrataan vuotuista kasvua, suhteellinen kasvu toisella neljänneksellä oli vain 28 prosenttia. Perussyy tähän on odotettua alhaisemman kysynnän yhdistelmä toisella vuosineljänneksellä ja offshore-varastojen vaikutus käymisprosessiin. On tapahtunut pieni siirtymä kohti kotimaan myyntiä, ja lopullinen odottava asenne on edelleen vahva. Tänä vuonna valmistajien välinen tasoero on laajentunut ylijäämän ja teknologisen vallankumouksen seurauksena.

10 parasta toimittajaa vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla

Huomautus: Lopulliset tiedot riippuvat yrityksen omasta ilmoituksesta.

OFweek 2023 (14.) aurinkosähköteollisuuden konferenssi ja aurinkosähköteollisuuden vuosittainen palkintoseremonia pidettiin onnistuneesti 28. elokuuta 2023 Shenzhenissä, Kiinassa, OFweekin ja sen arvovaltaisen aurinkosähköalan ammattimaisen median - WKN-PV:n - yhdessä järjestämänä.

Tämä on WKN-PV:n järjestämä 14. aurinkosähköteollisuuden konferenssi, joka kokoaa yhteen tunnettuja energiakonserneja, energiasijoittajia, integroituja energiapalvelujen tarjoajia, aurinkosähköjärjestelmien EPC-integraattoreita, aurinkosähkömoduulien valmistajia sekä kehittyneitä materiaalien ja laitteiden toimittajia kotimaasta ja ulkomailta. WKN-PV:n ja yritysten 14-vuotinen kasvu on nähty yhdessä. Valmistelujen alusta lähtien valintatoiminta on aiheuttanut suuria vaikutuksia alalla ja saanut suurta huomiota ja aktiivista osallistumista koko aurinkosähköteollisuudelta.
Kuuman yritysilmoituksen ja kiihkeän äänestyskilpailun jälkeen valintakomitea teki yhteenvedon tiedoista ja toimitti ne asiantuntijoiden arviointiryhmälle kattavaa pisteytystä varten ja valitsi lopulta tämän vuoden eri palkintojen voittajat.

LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. sai Wike Cup-OFweek 2023 Excellent Household PV Brand -palkinnon.
 
Viite:

Produced | PV Tech Daily PV News:https://www.pv-tech.cn/market_briefings/Europes_emerging_solar_markets

Yuen, S. (2023) “PV Price Watch: Polysilicon prices up again, price discrepancy between n-type and p-type widened,” PV Tech [Preprint].

https://solar.ofweek.com/2023-06/ART-260001-11000-30601408.html

Saatat myös pitää:

Aurinkopaneelin hiilijalanjälki (CO2) tase
 Agrivoltaics: Aurinkopaneelien ja maatalouden yhdistelmä
Aurinkopaneelien hintatrendit, joita et tiennyt