Selkeä innovaatio: aurinkopaneelit, joissa on läpinäkyvä taustakalvo

Läpinäkyvät taustalevyt ovat auttaneet edistämään ja kiinnittämään huomiota uuteen jännittävään aurinkosähkötekniikan alaan. Läpinäkyvien taustalevyjen käyttö aurinkosähkötekniikan kehittyvällä alalla - kaksipuolisessa aurinkosähköteollisuudessa - on lisännyt sen vauhtia ja huomiota.

Olet lukemassa:

1. läpinäkyvillä taustalevyillä varustettujen soalr-paneelien teknologia.
2.Miksi valita läpinäkyvät taustalevyt?
3.Aurinkopaneelit, joissa on läpinäkyvä taustalevy, äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa

Aurinkopaneelitekniikka läpinäkyvällä taustalevyllä

Nämä läpinäkyvän taustalevyn aurinkopaneelit pystyvät tuottamaan energiaa etupuolelta ja jopa 20 prosentin energiantuottoa takapuolelta, kun taustalevynä käytetään korkean hyötysuhteen monopassivoitujen bifacial-kennojen (PERC) ja POE-kalvon yhdistelmää.

Läpinäkyvän bifacial-taustakalvon käyttöikä on 25 vuotta, koska siinä käytetään höyrynkestävää POE:tä ja läpinäkyvää taustakalvoa, joka koostuu fluoripitoisista materiaaleista. Läpinäkyvän taustalevyn ulompi kerros sisältää ikääntymisenesto- ja korroosiosuojauksen. Taustalevy on päällystetty fluoripinnoitteella (yli 10 mm paksu), joka on tarkoitettu käytettäväksi ankarissa olosuhteissa ja joka estää UV-säteilyn pääsyn ja säilyttää sen erinomaiset mekaaniset ominaisuudet. Polyoksieteeni (POE) on vedenkestävä polymeeri, joka on pidemmän ja vakaamman molekyyliketjunsa ja happoryhmien puuttumisen ansiosta EVA:ta parempi.

Se on menetelmä, jolla voidaan lisätä aurinkosähköjärjestelmän energiantuotantoa vähäisellä lisätyöllä, mikä puolestaan alentaa järjestelmän tasoitettuja sähkökustannuksia. Avain sen suureen suosioon on sen valmistuksen yksinkertaisuus, erityisesti solutasolla. PERC voidaan myös muuttaa kaksipuoliseksi ilman lisäkustannuksia, kuten mikä tahansa muu kehittynyt teknologia.

Aurinkosähköpaneelit

Perché scegliere i fondali trasparenti?

I pannelli solari bifacciali con un backsheet trasparente possono raggiungere gli stessi livelli di produzione di energia e di guadagno energetico posteriore. Sono più leggeri, possono essere installati in meno tempo e hanno una garanzia di potenza di 25 anni.

1.Light kevyempi samalla teholla

Vaikka aurinkopaneelityyppejä on nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, yleinen suuntaus kohti suurempia kokoja ja suurempaa tehoa ei ole muuttunut. Kun komponentti kasvaa, myös sen paino kasvaa. Läpinäkyvä taustalevymoduuli on kevyempi kuin kaksoiskerroksinen versio, ja läpinäkyvän taustalevyn käyttö säästää vielä enemmän painoa moduulin kasvaessa suuremmaksi.

Esimerkiksi Venusun S 410 Wp -tuotteemme painaa vain 14 kg, mutta normaalit 410 Wp:n aurinkopaneelit painavat 7 kg enemmän. 410 Wp painaa 7 kg enemmän. Jos asut asunnossa ja haluat asentaa aurinkopaneelit parvekkeellesi, nämä kevyemmät aurinkopaneelit on varmasti helpompi ja turvallisempi ripustaa parvekkeelle.

PV-parveke

1.Korkea laatu ja kilpailukykyinen hinta
Jotkut moduulivalmistajat ovat valinneet vaihtoehdoksi läpinäkyvän taustalevyn. Tämä siirtyminen osoittaa, että läpinäkyvät taustalevyt ovat edullisempia samaan laatuun nähden.

Moduulivalmistajat väittävät pienemmän painonsa sekä asennuksen ja kokoonpanon helppouden vuoksi, että niiden kaksoispintaiset moduulit voivat tarjota korkeamman sisäisen korkokannan ja alhaisemmat tasoitetut energiakustannukset kuin kaksoispintaisia moduuleja sisältävät aurinkosähköjärjestelmät.

2.Korkeampi hyötysuhde alhaisemmissa käyttölämpötiloissa
Useimmat ihmiset ovat huolissaan energiantuotannostaan.

Betoniin (tyyppi P) paikallaan olevan sijoittamishankkeen tiedot osoittavat, että säteilyn kasvaessa myös läpinäkyvän takalevymoduulin päivittäinen tuotto kasvaa. Kun syötetyn valon voimakkuus kasvaa, kaksipuolisen läpinäkyvän taustalevymoduulin ja lasi-lasimoduulin välinen tehoero kasvaa. Läpinäkyvän taustalevyn korkeampi hyötysuhde johtuu sen alhaisemmasta käyttölämpötilasta.

Tämä johtuu siitä, että toisaalta polymeeriset taustalevymoduulit ovat "hengittäviä", jolloin kosteus pääsee tunkeutumaan alueille, joissa lämpö jakautuu tasaisemmin. Tämä alentaa kennon käyttölämpötilaa 5-10 °C:lla, mikä lisää sen tehokkuutta.

Toisaalta taustalevy on läpinäkyvä infrapunavalolle, ja se päästää moduulin aurinkokennojen hukkalämmön pois sen läpi.

3.Helpompi puhdistaa
Koska kaksipuolisen moduulin läpinäkyvä taustalevy on tahrankestävä, se on helpompi puhdistaa ja huoltaa kuin lasi.

Läpinäkyvän taustalevyn pinnalla on runsaasti fluoriatomeja, mikä tekee siitä erittäin elektronegatiivisen. Näin ollen taustalevyn pinnalla oleva lika on pölyä, jonka taustalevy on absorboinut fyysisesti. Sade huuhtoo tämäntyyppiset tahrat nopeasti pois, jolloin ne eivät pääse kerääntymään taustalevyyn ja vähentämään energiantuottoa. Vesipisarat vierivät pois läpinäkyvän taustalevyn hydrofobiselta pinnalta, joten se on helppo puhdistaa.

4.Suolan, hapon ja hiekkaruosteen kestävyys
Läpinäkyvä taustalevy kestää suolan ja emäksisten aineiden aiheuttamaa korroosiota. Tämä tekee TB-moduulista turvallisemman käyttää kasvihuoneissa, suolapitoisissa ja emäksisissä maaperissä sekä aurinkosähköviljelysovelluksissa. Läpinäkyvän taustalevyn pintakerros kestää yli 50 litraa putoavaa hiekkaa. Läpinäkyvä taustalevy voisi 30 vuoden aikana kulua aavikon hiekkaan.

Aurinkosähköpaneelin lämpötila

Aurinkopaneelit, joissa on läpinäkyvä taustalevy äärimmäisissä sääolosuhteissa

1.Under raekuurot
Läpinäkyvän kaksipuolisen taustalevyn etupuoli on karkaistua lasia. Karkaistulla lasilla on suurempi iskunkestävyys, joten sitä on turvallisempi käyttää paikoissa, joissa vallitsevat epäsuotuisat sääolosuhteet, kuten raekuurot.

2.Äärimmäisissä lämpöolosuhteissa
Läpinäkyvää taustalevyä voidaan käyttää äärimmäisissä lämpöolosuhteissa sen UV-säteilyä estävien ominaisuuksien ansiosta. Vertailun vuoksi mainittakoon, että lasin UV-läpäisykyky on 40-50 prosenttia, kun taas läpinäkyvän taustalevyn läpäisykyky on alle 1 prosentti. Koska erittäin läpinäkyvää POE-levyä käytetään usein kaksipuolisissa moduuleissa, moduulin taustalevy voi estää UV-säteilyn ja suojata siten sen sisältämiä kennoja ja pakkausmateriaaleja.

Maysun Solar on erikoistunut korkealaatuisten aurinkosähkömoduulien tuotantoon vuodesta 2008 lähtien. Valitse laajasta valikoimastamme kokomustia, mustakehyksisiä, hopeisia ja lasilasisia aurinkopaneeleja, joissa käytetään puolileikattua, MBB-, IBC- ja Shingled-tekniikkaa. Nämä paneelit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun, joka sopii saumattomasti mihin tahansa rakennukseen. Maysun Solar on menestyksekkäästi perustanut toimistoja, varastoja ja pitkäaikaisia suhteita erinomaisten asentajien kanssa monissa maissa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi viimeisimmät moduulitarjoukset tai kaikki aurinkosähköön liittyvät tiedustelut. Autamme sinua mielellämme.

Viite:

JinkoSolar Launches Bifacial Module with New Transparent Backsheet - News. (2020, July 20).

PV Tech. (2020, March 10). JinkoSolar: Transparent backsheet vs dual glass—- Advantages and disadvantages - PV Tech.