Teollisuuden raskaat painot - IBC:n aurinkopaneelien tulevaisuus

· PV-hinnan-trendi,Alan uutisia

Syyskuun 5. päivänä aurinkosähköyhtiö LONGi vuoden 2023 puolivuotistulosten tiedotustilaisuudessa puheenjohtaja Zhong Baoshen sanoi: "LONGi on hyvin selkeä näkökulma, seuraavat 5 vuotta - 6 vuotta, IBC-tyyppinen akku on ehdoton valtavirta kiteisen piin solujen, mukaan lukien bifacial ja monofacial solut, seuraava LONGi suuri määrä tuotteita on menossa kohti IBC-teknologian reittiä.

Mikä on IBC-aurinkopaneelit?

IBC (Interdigitated back contact) on tekniikka, joka siirtää sekä positiiviset että negatiiviset metallikontaktit akun takaosaan. sen tehokkuus muuntaminen idea eroaa muista akuista, on edessä akun elektrodin verkkolinja kaikki siirretty akun takaosaan, vähentämällä verkkolinja auringonvalon varjostusta parantaa muuntamisen tehokkuutta, lähinnä muutoksen rakenteen kautta muuntamisen tehokkuuden parantamiseksi. Toisin sanoen fyysisen muuntamisen ja lasertekniikan avulla saavutetaan tehokkuushyötyjä.
Koska etupuolella vältetään valon varjostaminen metalliverkkoelektrodilla, se voi maksimoida saapuvan valon käytön ja vähentää optisia häviöitä ja saavuttaa sitten valosähköisen muuntotehokkuuden parantamisen tarkoituksen. Tämä tarkoittaa, että tämä rakenne voidaan pinota erilaisten tekniikoiden, kuten PERC, TOPCon, HJT ja kalsiumtitaanimalmi, kanssa.

Maysun Solar IBC hopeakehys 555W-600W MONO 182mm 144 kennoa 1/2 leikattu aurinkopaneeli

Mitkä ovat IBC-aurinkopaneelien edut?

1.Edistyksellisin tekniikka
Kyseessä on tekniikka, jossa sekä positiiviset että negatiiviset metallikontaktit siirretään akun takaosaan. Tämä on yksi nykyisten aurinkopaneelimarkkinoiden huippuluokan tekniikoita
2. Korkeampi muuntotehokkuus
IBC aurinkopaneelien sähköntuotannon hyötysuhde on 22,5-23,2 %, mikä on noin 2 % korkeampi kuin PERC, noin 1 % korkeampi kuin TopCon. Etupuolella ei ole väyläkiskoja, mikä vähentää valohäviötä ja maksimoi kennon hyötysuhteen ja sähköntuotannon. IBC-paneelit lisäävät aurinkokennon tehokasta pinta-alaa poistamalla etupuolen metalliliitokset, jotka estävät auringonvalon. IBC-paneelin sähköliitännät sijaitsevat takana, mikä mahdollistaa vastaanotetun auringonvalon tehokkaamman ja vaikuttavamman käytön.
3. Alhainen lämpötilakerroin
Korkeat lämpötilat vähentävät aurinkosähkötehokkuutta, kun taas matalat lämpötilat lisäävät aurinkosähkötehokkuutta. Matalan lämpötilan kertoimella tarkoitetaan aineen herkkyyttä lämpötilan muutoksille matalissa lämpötiloissa. Matalan lämpötilan kerroin on luonnossa ja teollisessa tuotannossa erittäin tärkeä parametri, jolla on merkittävä vaikutus materiaalien suorituskykyyn, laitteiden turvallisuuteen ja luotettavuuteen sekä tieteellisen tutkimuksen tehokkuuteen. IBC-aurinkopaneelien lämpötilakerroin on vain -0,29 %/ ℃. TopCon- ja PERC-aurinkopaneeleilla se on kuitenkin vain -0,35 %/ ℃. Tämä tarkoittaa, että IBC-aurinkopaneelit voivat tarjota paremman suorituskyvyn kuumassa ilmastossa.

Vertailukaavio
4. Parempi ulkonäkö
IBC on tekniikka, jossa sekä positiiviset että negatiiviset metallikontaktit siirretään kennon takaosaan. Se voi tehdä aurinkoon päin katsovan kennon etuosan täysin mustaksi, eikä useimpien aurinkokennojen etuosassa olevia metalliviivoja voi nähdä lainkaan. Se antaa käyttäjille kauniimman täysin mustan ulkonäön. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen asuin- ja arkkitehtuurihankkeissa, joissa aurinkopaneelit on integroitava sujuvasti kokonaissuunnitteluun.

IBC etuosa

5. Lisää käyttökohteita
IBC-paneeleita voidaan hyödyntää moniin eri tarkoituksiin, muun muassa kattoasennuksiin, aurinkopuistoihin ja siirrettäviin parvekkeisiin asennettaviin aurinkosähköjärjestelmiin. Tehokkuutensa ja mukautuvuutensa vuoksi IBC-tekniikka on paras valinta käytettäväksi olosuhteissa, joissa käytettävissä oleva tila on vähissä ja sähköntuotannon tarve suuri.

Asenna IBC-aurinkopaneelit katolle

6. Suurempi luotettavuus
Etuhitsaamalla valmistettuihin aurinkosähkömoduuleihin verrattuna IBC-moduulien luotettavuus ja vakaus ovat huomattavasti paremmat juotosliitosten puuttumisen vuoksi.

Maysun Solar IBC Musta kehys 425W-450W MONO 182mm 108 kennoa 1/2 leikattu aurinkopaneeli

Mikä on IBC-aurinkopaneelin pullonkaula?

1. Tekninen vaikeus on suhteellisen suuri. kaikki IBC-rakenteen elektrodit ovat takapuolella, jonka on oltava hyvin eristetty, muuten se oikosulkee, jos se johtaa.
2. Prosessi on monimutkaisempi, materiaalivaatimukset ovat myös erittäin korkeat, ja akun vakaus on huono.
3. Estetiikka ei sovellu kaikkiin kohtauksiin. Se soveltuu paremmin hajautettuun sovellukseen, mutta maasähköaseman soveltamisessa olisi oltava varovaisempi.

Maysun on jo pitkään tunnettu teknisesti edistyneimpien ja kustannustehokkaimpien aurinkopaneelien tarjoajana, ja uudet IBC-aurinkosähkötuotteet vahvistavat entisestään Maysunin johtoasemaa uusiutuvan energian alalla. Saksalaiset asiakkaat ovat tilanneet Maysun IBC-aurinkopaneelejamme, tule katsomaan!

Maysunin aurinkopaneelien tuotevalikoima sisältää erilaisia spesifikaatioita ja kokoja eri asiakkaiden tarpeisiin. Maysun tarjoaa erittäin räätälöityjä ratkaisuja, joilla varmistetaan, että asiakkaat voivat maksimoida aurinkovarojen käytön ja saavuttaa merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa, olipa kyse sitten koti- tai teollisuussovelluksista.
Jos sinusta tulee kumppanimme, saat:
1. Parhaan B2B-hinnan: Maysun tarjoaa aina parhaan tehdashinnan B2B-kumppaneille.
2. Markkinointituen: Tarjoamme markkinoinnin edistämistukea kumppanin alueella ja esittelemme potentiaalisia asiakkaita.
3. Tuoteteknologiakoulutus: Tarjotaan säännöllisesti koulutusta, jotta kumppanit hallitsevat alan teknisen tietämyksen.
4. Täydellinen myynnin jälkeinen takuu. Paikallinen toimisto ja paikallinen varasto tarjoavat palautus- ja vaihtopalveluja.

Maysunin myyntijäsenet ja IBC-paneelit

Viite:

OFweek (2023)Sudden surge, global leaders announced big news, triggering a huge shock in the photovoltaic industry https://solar.ofweek.com/2023-09/ART-260018-8460-30610485.html.

OFweek (2023)IBC type battery replaces TOPCon? Longi Green can see "far" https://solar.ofweek.com/2023-09/ART-260018-8420-30609875.html

OFweek (2023)Betting on IBC Battery, LONGi gives itself a "window" https://solar.ofweek.com/2023-09/ART-260018-8460-30610365.html

OFweek (2023)LONGi’s “full warehouse” IBC battery! Has the photovoltaic competition landscape changed? https://solar.ofweek.com/2023-09/ART-260018-8120-30609611.html

OFweek (2023)Leverage photovoltaics! IBC batteries detonate the market https://solar.ofweek.com/2023-09/ART-260018-8420-30609911.html

Aurinkosähköjärjestelmä katolla: lisää arvoa katollesi ja ole ympäristöystävällinen
Seuraavan sukupolven aurinkosähköinen hopeapastateknologia: Innovaatio aurinkokennojen tehokkuuden parantamiseksi
Aurinkovoima VS ydinvoima - kumpi pitäisi valita?