Aurinkoenergian piimateriaalin tarjonta ja kysyntä on tiukkaa, ja aurinkosähkömoduulien hinta nousee tuotantokustannusten nousun seurauksena

· PV-hinnan-trendi

Aurinkopiikiekkoyritykset jatkavat tuotantokapasiteetin lisäämistä, kun ne vastaavat odotettuun kysyntään ja ovat edelleen kannattavia, joten aurinkopiimateriaalien kysyntä on edelleen vahvaa. Auringon piimateriaaliin vaikuttaa edelleen epidemiaympäristö, ja markkinoilta on edelleen pulaa. Kansainvälisen työpäivän 1. toukokuuta jälkeen aurinkopiimateriaalien pitkiä tilauksia ja irtonaisia ​​tilauksia on allekirjoitettu peräkkäin, mikä on johtanut hinnankorotuksiin.Tällä hetkellä useimmat aurinkopiimateriaaliyritykset ovat allekirjoittaneet tilaukset toukokuussa ja myöhemmät bulkkitilaukset sekä kiireelliset tilaukset nostavat hintoja hieman.
Auringon piimateriaalien tuotantoa, toimintaa ja toimituksia tarkkaillen vain harvat yritykset tekevät pientä, tuotantoon vain vähän huoltoa.Tällä hetkellä aurinkopiimateriaaliyritysten kapasiteetin käyttöaste on korkealla tasolla ja ne ovat kunnossa. periaatteessa ei varastoa tai jopa negatiivinen varasto. Epidemiatilanteen parantuessa ja logistiikan ja kuljetusten asteittain tasoittuessa aurinkopiimateriaalin kokonaistarjonnan odotetaan kasvavan toukokuussa.

Aurinkopiimateriaali

LONGin ja Zhonghuanin kaltaisten yritysten nostettua hintojaan ennen 1. toukokuuta kansainvälistä työpäivää, useimmat aurinkokiekkoyritykset seurasivat perässä sopeuttaen hintojaan loman jälkeen.Konponenttien kuluttajien tarpeet myös markkinoilla on jatkuvassa hyväksymisprosessissa. Kysynnän ja tarjonnan osalta 1. toukokuuta olemassa olevat tuotantoyritykset säilyttivät periaatteessa normaalia tuotantoa ja ensiluokkaisten yritysten toimintaaste nousi hieman, kun aurinkopiimateriaalien tarjonta oli riittävä.

Aurinkopiikiekot

LONGin ja Zhonghuanin 27. huhtikuuta antaman ilmoituksen nostaa aurinkopiikiekkojen noteerauksia Tongwei ilmoitti myös, että myös aurinkokennojen hinta on noussut ja hinta on hinnankorotuksen jälkeen edelleen normaalilla tasolla. Alan ketjun loppupään aurinkosähkömoduulien valmistajat varastoivat ja ylläpitävät aktiivisesti aurinkokennojen kysyntää.Epidemian aiheuttaman materiaali- ja logistiikan ja kuljetuspulan vuoksi aurinkokennoyhtiöt ovat edelleen vaikeuksissa. Tällä hetkellä aurinkokennojen hinta solut ovat samalla tasolla kuin aurinkosähkömoduuliyhtiöt. Jotkut yritykset ovat raportoineet, että jotkut yritykset ovat niin optimistisia myöhään markkinahinnan suhteen, että ne ovat haluttomia myymään, eivätkä ole halukkaita hyväksymään kuukausittaista sopimusta.

Aurinkokennot

Yksikiteisen 166 mm:n aurinkosähkömoduulin hinta on noin 0.277 USD/W, yksikideisen 182 mm:n aurinkosähkömoduulin hinta on noin 0.281 USD/W ja yksikideisen 210 mm:n aurinkosähkömoduulin hinta on noin 0.284 USD/W. Teollisuusketjua edeltävien raaka-aineiden ja apuaineiden useiden hinnankorotusten jälkeen aurinkosähkömoduulien tuotto pieneni vähitellen ja hinta nousi hieman.
Tällä hetkellä toisen vuosineljänneksen vahvan ulkomaisen kysynnän ja jatkuvan hajautettujen projektien kehittämisen johdosta Kiinassa markkinat ovat hyväksyneet aurinkosähkömoduulien hinnan.Toukokuussa aurinkosähkömoduuliyritykset lisäsivät tuotantoaikataulujaan. , hinta pysyy korkeana. Jos myöhemmät alkupään hinnat jatkavat nousuaan, aurinkosähkömoduulien hinta voi silti nousta.
Apumateriaalien osalta lasin hinta on vaihdellut hieman viimeisen kahden viikon aikana. 3.2mm lasin hinta on noussut noin 4.2USD/㎡ ja 2.0mm lasin hinta on edelleen noin 3.09USD/㎡. lasin tuotannon kustannukset nousevat edelleen ja lasiyhtiöillä on selvät aikeet nostaa hintoja.. Aurinkosähkömoduuliyritysten kysyntä on suuri, lasivarasto jatkaa laskuaan ja aurinkosähkömoduulien hinta nousee hieman, mikä lisää aurinkosähkömoduulien hyväksyntää yritykset lasin hintojen lievään nousuun.

Aurinkosähkömoduulit

Ennuste ensi viikolle:
Yksikiteisen piimateriaalin hinta jatkoi nousuaan tällä viikolla ja aurinkopiikiekkojen ja aurinkokennojen hinnat pysyivät pääosin vakaina.Kulujen nousun seurauksena myös aurinkosähkömoduulien hinta nousi hieman, mutta kysyntä Euroopassa oli vahvaa v. toisella vuosineljänneksellä.Jos aurinkopiimateriaalin hinta jatkaa nousuaan, aurinkosähkömoduulien hinta nousee. Nousu on edelleen mahdollista ja toivon, että asiakkaat, joilla on projekteja, keräävät varastonsa mahdollisimman pian kustannushäviöiden vähentämiseksi .