Aurinkosähköteollisuuden ketjun hinta: aurinkopiikiekon hinta vaihtelee hieman ja aurinkosähkömoduulin hinta on vakaa

· PV-hinnan-trendi
 Auringon piimateriaalit

Tällä hetkellä aurinkopiimateriaalimarkkinoiden kokonaistarjonta on tiukka, ja hinta on hieman noussut. Toisaalta epidemian vuoksi aurinkopiimateriaalien tarjonta on riittämätön ja tuotanto on vaikuttanut. Samaan aikaan aurinkopiikiekkoyritysten tuotantokapasiteetti jatkoi kasvuaan, aurinkopiimateriaalien kysyntä kasvoi ja tarjontapula voimistui, mikä johti hintojen nousuun; Hajanaiset tilaukset ja kiireelliset tilaukset raaka-aineiden ostamiseksi korkeilla hinnoilla nosti myös aurinkopiimateriaalien hintaa.

Aurinkokiekkoja

M10 valtavirran yksikiteisten aurinkokiekkojen kauppahinta on noin 1.01 USD/PCS ja G12 valtavirran monokiteisten aurinkokiekkojen kauppahinta on noin 1.01 USD/PCS. LONGi ja Zhonghuan nostivat aurinkokiekkojensa hintaa peräkkäin 27. huhtikuuta LONGi nosti monokiteisen aurinkokiekkojensa P-type M10 165 μm paksun yksikiteisen aurinkokiekon hinnan 1,02 dollariin, mikä on noin 0.6 % nousua edelliseen kertaan. ; Zhonghuan nosti hintaa. Sen 160 μm ja 150 μm P-tyyppisten yksikiteisten aurinkokiekkojen hinta nousi 0.009-0.016 USD/PCS Huhtikuun 2. päivään verrattuna hinta oli korotuksen jälkeen 1,05–1,2 prosenttia, josta 210 mm 218.2 Auringon piikiekkojen molemmat MM-koot nousivat yli 0.015 USD/PCS.

Tällä viikolla monikiteisten aurinkokiekkojen alhaisesta kysynnästä johtuen valtavirran kauppahinnat jatkoivat nousuaan noin 0,366 USD:iin asti, ja jopa pieni osa myytiin hintaan 0.369 USD/PCS; yksikiteisten aurinkokiekkojen kysyntä oli tilapäisesti vakaa, vain Pieni määrä tilauksia täytettiin korkeilla hinnoilla. Markkinapalautteen mukaan aurinkokiekkojen kokonaiskäyttöaste epidemian viimeaikaisesta vaikutuksesta on tällä hetkellä noin 70-80 %.

 Aurinkokennot

Yksikiteisten M6-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0.167 USD/W, M10-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0.175 USD/W ja G12-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0.175 USD/W. Viime viikon aurinkokennojen hinnankorotuksen jälkeen markkinoilla on vielä asteittainen hyväksymisprosessi. Nykyisen epidemian aiheuttama materiaalinkuljetusongelma on edelleen olemassa, eikä materiaalivirta ole sujuvaa Viime aikoina tilausten kysyntä on jatkunut , ja monokiteisten M6-aurinkokennojen kysyntä on suhteellisen pientä. Kauppahinta vaihteli selvästi M10- ja G12-aurinkokennojen kysyntä oli vakaata ja hintakin oli vakaa vastaavasti.

PV-moduulit

Aurinkosähkömoduulien hinta oli tällä viikolla sama kuin viime viikolla.Yksikiteisten 166 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta oli noin 0.279 USD/W, yksikiteisten 182 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta oli noin 0.284 USD/W ja valtavirran kauppahinta Yksikiteisten 210 mm:n aurinkosähkömoduulien hinta oli 0.287 USD/W. USD/W tai niin. Tällä hetkellä Kiinan epidemiatilanne on edelleen suhteellisen vakava, kuljetusongelmaa ei ole ratkaistu, joidenkin aurinkosähkömoduuliyhtiöiden tuotannon aikataulusuunnitelma on vaikuttanut ja käyttönopeutta on alennettu. Kiinalaiset yritykset ovat enimmäkseen aidan takana, projektien huono käynnistys, vähän keskitettyjä hankkeita ja osa hajautetuista hankkeista jää jälkeen epidemian vaikutuksista, kysyntä ulkomailla jatkuu ja kysyntä Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa jatkaa kasvuaan. Tilausten lisääntyessä, aurinkopiimateriaalin tuotannon kasvaessa ja epidemian hiljentyessä hintapeli tulee vähitellen selväksi.

Apumateriaalien osalta lasin hinta pysyi vakaana tällä viikolla. 3.2 mm lasin pääkauppahinta oli noin 4.18 USD/㎡ ja 2.0 mm lasin valtavirran kauppahinta oli noin 3.13 USD/㎡. lasin kysyntä oli vakaata, eikä noteeraus ole vaihdellut merkittävästi Kuljetuksia joillain alueilla Rajoitettiin, kaupankäyntiaste laski.

Ensi viikon ennuste
Yksikiteisen piimateriaalin hinta nousi tällä viikolla ja aurinkopiikiekko vaihteli hieman.Kiinan ja ulkomaisten markkinoiden kysyntä oli kuitenkin vahvaa ensimmäisellä neljänneksellä. Aurinkopiimateriaalin tuotantokapasiteetin kasvun myötä hintapeli aurinkosähkömoduulit vähitellen selviävät Varastoi mahdollisimman pian kustannushäviöiden vähentämiseksi.