PV-teollisuuden toimitusketjun hintaraportti: aurinkoputkijauheen noteerauksia on tarkistettu alaspäin, toimitusketjun hinnat alkoivat vaihdella

· PV-hinnan-trendi
broken image

Aurinkopiinijauheiden tarjousten viimeaikainen mukauttaminen alaspäin yhdessä tehorajojen asteikon selvittämisen ja Kaakkois-Aasian alkuperää koskevan Yhdysvaltojen veronkierron vastaisen tutkimuksen peruuttamisen kanssa on aiheuttanut uuden volatiliteetin kierroksen aurinkosähkötuotteiden toimitusketjun hinnoissa.

Aurinkopiinien hinnat vaihtelevat hieman kapealla tarjousalueella

Kun tehorajoitukset on poistettu, aurinkopiinijauheen tarjonta tuotantoketjun alkupäässä on riittävää, ja tarjouksia on mukautettu alaspäin, mikä helpottaa aurinkopiin tiukkaa tarjontatilannetta. Ja jatkojalostustuotteiden noteerausten löysentymisen myötä aurinkopiinien hinnat ovat kääntyneet laskuun, ja pieni määrä tilauksia osoitti noteerausten löysentymistä, mutta kauppoja ei tehty. Kauppojen kokonaiskeskihinta oli sama kuin viime viikolla, vaikka korkeat noteeraukset ovat vähitellen laskeneet, ja aurinkoenergian yksikiteisen materiaalin tämänhetkinen kokonaiskeskihinta on 42,44 USD/KG, ja markkinanoteeraukset vaihtelevat välillä 41,50-43,06 USD/KG.

Materiaali aurinkoenergiaa

Aurinkopiinisegmentin tuotantotoiminnan ja toimitusten perusteella 12 kotimaista kiinalaista aurinkopiinialan yritystä on tuotannossa, ja yksi yritys ei ole vielä aloittanut tuotantoa uudelleen. Tilaukset, tuotantoketjun loppupäässä vertikaalisesti integroituneet yritykset ovat lisänneet aurinkosähkömoduulien toimituksia, aurinkopiimateriaalin kysyntä on suuri, koska nyt tässä kuussa aurinkopiimateriaalin yritysten tilaukset on allekirjoitettu, jotkut yritykset joulukuun tilaukset on myös allekirjoitettu toinen toisensa jälkeen, edistämään aurinkopiimateriaalin tarjontaa ylläpitää tiukkaa tasapainoa, markkinahinta pysyi myös vakaana pelissä.

Aurinkopiikiekkojen tarjonta vaihtelee edelleen, M6-monokiteisten aurinkokennokiekkojen hinnat laskivat hieman

Kun paine sähkön rajoitukset poistettiin, aurinkokiekko yritykset alkoivat työskennellä paremmin, vertikaalisesti integroitu kiekko yritykset perustuvat tuotantoketjun loppupään aurinkosähkömoduuli lähetyksiä, sato määrä elpyi, jotkut tuotantoketjun loppupään aurinkosähkömoduuli yritykset suojella tarjontaa, jatkoi allekirjoittaa ensi vuoden pitkä tilauksia.

Aurinkokiekko

Viimeaikaiset markkinat bearishness ylävirran teollisuuden ketjun on vahva, jotkut yritykset hidastanut tahtia hankinnan, mikä edelleen heikentää kysyntää monokiteisten aurinkokiekkojen, jotkut monokiteinen aurinkokiekko yritysten varaston paineita näkökohtia, on tehnyt pieniä myönnytyksiä tarjouksen, erityisesti monokiteinen M6 tuotteet, pohja hinta liiketoimen edelleen uppoaa, valtavirran hinta laski takaisin USD 0,89 / PC, suuri koko aurinkokiekkojen, hinnat Monikiteisten aurinkokennokiekkojen osalta kokonaistarjonta on suhteellisen vakaa riippuen tuotantoketjun loppupään kysynnän hyväksymisestä, ja nykyiset kotimaiset ja ulkomaiset tarjoukset ovat 0,38 USD/PC ja 0,329 USD/PC.

Aurinkokennotarjoukset vakaita, uutiset tulevista hinnanlaskuista liittyvät läheisesti kennojen kehitykseen.

Aurinkokennotarjoukset olivat tällä viikolla vakaita, ja markkinat seurasivat tarkasti tuotantoketjun alkupään hintakehitystä. Viimeaikaiset markkinahuhut ylävirran on aikeissa pudottaa uutisten hintaa, aurinkokennojen yleiset noteeraukset ovat vakaita, pääasiassa siksi, että ylävirran tuotteiden kaksinkertainen paine, tuotantoketjun loppupään hankintojen hidastuminen, aurinkokennojen voittomarginaalit ovat olleet hyvin rajalliset, jos aurinkopiikiekko ei tarjoa ilmeistä laskusuuntausta, aurinkokennojen yleinen tarjonta on edelleen säilyttää vakaus. Tällä hetkellä joidenkin monokiteisten aurinkokennojen M6-solujen lisäksi kysyntä vaikuttaa, tarjouksen korkea hinta laski hieman, valtavirtahinta 0,17-0,18 USD / W. Suurikokoiset aurinkokennot, M10-, G12-monokiteiset aurinkokennot, valtavirtahinta 0,180 USD / W ja 0,175 USD / W, vastaavasti.

Aurinkokenno

Monikiteisten aurinkokennojen osalta tuotteiden kilpailukyky heikkeni tuotantoketjun alkupään korkeiden kustannusten markkinaolosuhteissa, ja tuotantoketjun loppupään liiketoimet kävivät yhä harvinaisemmiksi, ja valtavirtahinnat olivat 0,14 USD/W ja 0,02 USD/W kotimaassa ja ulkomailla.

PV-moduulien hinnat laskivat hieman, ja hankkeet, joissa on yli 530W:n suuritehoisia PV-moduuleja, voittivat tarjouksia yksi toisensa jälkeen.

Tämän viikon aurinkosähkömoduulin noteeraukset jatkuivat viime viikosta, ja joidenkin aurinkosähkömoduulien noteeraukset laskivat hieman. Loppukysynnän viivästymisen vuoksi toisen ja kolmannen tason aurinkosähkömoduuliyritykset tekivät aloitteen varastojensa vähentämiseksi ja hinnanalennusten toteuttamiseksi tarjoushetkellä. Tässä vaiheessa yleinen tarjous PV-moduuli markkinoiden on hieman sekava, jotkut yritykset myydä varastossa, tarjous on paljon alle markkinahinnan, ja aiheutti jonkin verran vaikutusta markkinoilla, seuraavat viime viikon 166mm monokiteinen PV-moduuli tarjous löysääminen, tällä viikolla, 182, 210mm koko komponentit tarjouksen löysääminen, vaikka tällä viikolla laskeutui tilauksia vähemmän, mutta odotetaan PV-moduuli tarjous pelkää vaikea ylläpitää vakautta, nykyinen 182, 210mm monokiteinen Lisäksi G1-monokiteisten aurinkosähkömoduulien kauppoja on vähennetty, ja 325-335 / 395-405W monokiteisten PERC-moduulien noteeraus USD:ssä on peruutettu tästä viikosta lähtien.

Aurinkomoduulit

Kysyntäpuolella Kiinan viimeaikaisilla kotimaisilla aurinkosähkömoduulien tarjouskilpailumarkkinoilla hankkeet, joissa käytetään yli 530W:n suuritehoisia aurinkosähkömoduuleja, ovat voittaneet tarjouksia, ja hinnat ovat vakiintuneet 0,31-0,32 USD/W:n välille, mikä osoittaa, että aurinkosähkömoduulien jäykkä kysyntä on lisännyt hintatoleranssia. Merentakaisilla markkinoilla, Yhdysvalloissa hyviä uutisia usein, ensimmäinen on peruuttaa kiertämisen vastainen tutkimus Kaakkois-Aasian alkuperää, muutama päivä sitten ja sitten vähentää 201 tariffi 15%, ja vapauttaa kaksipuolinen komponenttien tuontitariffi, epäilemättä tukee jatkuvaa kasvua kysynnän PV moduulit.

Ensi viikon PV-moduulien markkinaennuste

PV-moduulien hinnat ovat periaatteessa vakaat tällä viikolla, kun joulun ja kiinalaisen uudenvuoden juhlapyhät lähestyvät yhä lähempänä, koska lomien aiheuttamat markkinavaihtelut ovat väistämättömiä. Lisäksi Yhdysvaltojen markkinoiden elpyminen osoittaa, että aurinkosähkömoduulien kysyntä kasvaa edelleen. On suositeltavaa, että asiakkaat, joilla on pieni volyymikysyntä, hankkivat varastoja ajoissa, jotta vältetään markkinoiden kysynnän äkillinen nousu ja aurinkosähkömoduulien hinnannousu, joka puristaa voittomarginaalia.