Aurinkosähköteollisuuden toimitusketjun hinnat: aurinkoenergian piimateriaalit nousevat hitaasti, ja aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien hinnat kasvavat edelleen

· PV-hinnan-trendi
Aurinkosähköteollisuuden toimitusketjun hinnat: aurinkoenergian piimateriaalit nousevat hitaasti, ja aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien hinnat kasvavat edelleen

 

 

Suurin osa helmikuun aurinkopiimateriaalitilauksista on allekirjoitettu Tällä viikolla yksi yritys allekirjoitti pitkäaikaisen tilauksen helmikuulle. Markkinoilla ei ole paljon jäljellä materiaaleja saatavilla.

 

broken image

Aurinkoenergian piimateriaalien tuotanto ja toimitukset. Tällä viikolla 13 kotimaista aurinkopiimateriaaliyritystä on Kiinassa tuotannossa. Tuotannon uudelleenkäynnistyksen odotetaan lisäävän aurinkopiimateriaalien tarjontaa Kiinassa maaliskuussa. Jotkut ensiluokkaiset yritykset suunnittelevat tehdä kierroksia vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Linjojen kunnossapito yhdistettynä tuotantokapasiteetin kasvun odotettua pienempään vaikutukseen, aurinkopiimateriaalien tuotanto on rajoitettua, aurinkopiikiekkojen uutta kapasiteettia vapautuu edelleen, terminaalin kysyntä jatkuu kuumana, kysyntä ja tarjonta kireällä ja materiaalien hintatuki riittävä.Aurinkopiimateriaalien hinnan odotetaan olevan maaliskuussa.nousevat edelleen.

 

 

M6-aurinkokiekkojen valtavirran kauppahinta tällä viikolla on noin 0,83 USD/pc, M10-aurinkokiekkojen valtavirran kauppahinta on noin 0,996 USD/pc ja G12-aurinkokiekkojen valtavirran kauppahinta on noin 1,32 USD/pc. Terminaalimarkkinoilla on suuri kysyntä ja aurinkokennojen ostokysyntä on kasvanut, mikä epäsuorasti lisää aurinkopiikiekkojen kysyntää, ja aurinkopiikiekkojen toimitus on suhteellisen sujuvaa. Kokoonsa mitattuna M6-, M10- ja G12-aurinkokiekkojen tuotanto kasvoi helmikuussa, kun taas G1-aurinkokiekkojen tuotanto jatkoi laskuaan markkinaosuuden tasaisen pienentyessä.

 

broken image

Monikiteisten aurinkokiekkojen osalta ulkomaisten asennusten jäykän kysynnän vaikutuksesta monikiteisten aurinkokiekkojen valtavirran kauppahinta tällä viikolla hienosäädettiin noin 0,349 dollariin/pc, ja hinnat voivat vielä nousta tulevaisuudessa. Tällä hetkellä ensiluokkaiset aurinkokiekkoja valmistavat yritykset ylläpitävät korkeaa toimintavauhtia ja myös laajennettu tuotantokapasiteetti otetaan tuotantoon Helmikuun aurinkokiekkojen tuotannon odotetaan olevan suurempi kuin tammikuussa. Jos terminaali Kysyntä jatkaa nousuaan, aurinkokiekkojen hinta saattaa silti nousta.

 

M6-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta tällä viikolla on noin 0,172 USD/W, M10-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0,177 USD/W ja G12-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0,178 USD/W. Kiinan kevätjuhlan jälkeen, kun alkupään aurinkopiimateriaalit ja aurinkopiikiekot ovat nostaneet hintojaan, jotkut aurinkokennoyhtiöt ovat nostaneet aurinkokennojen hintojaan helpottaakseen kohoavien kustannusten painetta, mutta kokonaismarkkinoilla on vaikea käydä kauppaa. Tällä hetkellä aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien välillä käydään hintakilpailua. Jotkut aurinkokennoyritykset ovat raportoineet, että jotkut aurinkokennoyhtiöt ovat jo varastoineet osan niistä ennen Kiinan kevätjuhlaa, kun taas aurinkokennoyhtiöt ylläpitävät periaatteessa suhteellisen korkea käyttöaste Kiinan kevätjuhlaloman aikana Tarjonta on suhteellisen riittävä ja aurinkokennojen myöhemmän hinnankorotuksen odotetaan jäävän rajallisiksi.

 

 

Aurinkosähkömoduulien hinta pysyi vakaana.Yksikiteisten 166 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta oli noin 0,29 USD/W, yksikiteisten 182 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta oli noin 0,297 USD/W ja monokiteisten 210 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta. oli noin 0,297 USD/W. . Jotkut ensiluokkaiset yritykset ovat allekirjoittaneet tilauksia helmikuulle vuosi sitten. Suurin osa aurinkosähkömoduuliyrityksistä keskittyi tällä viikolla ennakkotilausten toteuttamiseen. Lisäksi kysyntä jatkui ulkomailla ja toimitukset sujuivat suhteellisen sujuvasti. Teollisuusketjun ylävirran hintojen nousun lisäksi myös apumateriaalit, taustalevyt, lasit ja muut linkit ovat nousseet. Jotkut jälleenmyyjät ilmoittivat, että 166 mm:n yksipuolisten aurinkosähkömoduulien hinta on joissakin yrityksissä ylittänyt 0,30 USD/ W, ja myös kaksipuolisten kaksinkertaisten aurinkosähkömoduulien hinta on noussut 0,308 dollariin/W. Kysynnässä hintojen nousun vuoksi terminaalikysyntä ottaa käyttöön menetelmän, jossa ensin seurataan markkinatilannetta Jotkut aurinkosähkömoduuliyritykset ovat suunnitelleet käyttöasteen alentamista maaliskuussa ja aikovat käydä hintakilpailun alkupään kanssa aurinkokennot ja apuaineet.

 

Aurinkosähkömoduulit

Apumateriaalien osalta lasin hinta pysyi tällä viikolla vakaana ja terminaalikysyntä oli suurta, mikä johti aurinkosähkölasin markkinakysynnän kasvuun.Aurinkosähkömoduuliyritysten alhaisen hintahyväksynnän vuoksi hinta kuitenkin nousi. nousi hitaasti. Tällä viikolla 3,2 mm:n lasin valtavirran kauppahinta on noin 4,266 USD/㎡ ja 2,0 mm:n lasin valtavirran kauppahinta on noin 3,318 USD/㎡.

 

Hintaennuste ensi viikolle:

 

Tällä viikolla aurinkopiimateriaalin hinta nousi hitaasti jäljellä olevan materiaalin puutteen ja jatkuvan kysynnän vuoksi, mikä painoi aurinkopiikiekkojen ja -kennojen hinnat loppupäässä perässä.

 

Aurinkosähkömoduulien hyväksyttävyys ei kuitenkaan ole korkea, sillä aurinkokennot ja aurinkosähkömoduulit ovat kustannuspaineen vuoksi pitkän aikavälin hintakilpailussa.

 

Aurinkosähkömoduulien hintojen odotetaan jatkuvan vakaana ensi viikolla, mutta hitaan nousun mahdollisuus ei ole poissuljettu.Toivotaan, että loppuasiakkaat, joilla on projekteja, keräävät varastot mahdollisimman pian pienentämään aiheutuvaa kustannushäviötä jatkuvan hinnannousun vuoksi.