Aurinkosähkömoduulien tuotto on taas laskenut aurinkopiimateriaalien jatkuvan hinnannousun vuoksi ja moduulien hinta nousee taas?

· PV-hinnan-trendi
broken image

 

 

 

Helmikuun lopulla jotkut aurinkopiimateriaaliyritykset alkoivat puhua tilauksista maaliskuussa. Maaliskuun aurinkopiimateriaalien tuotannon ei odoteta täytä odotuksia tuotantolinjan huollon ja tuotantokapasiteetin laajentamisen vuoksi. Kasvua, aurinkopiimateriaalien kysyntä kasvaa, kysynnän ja tarjonnan välinen kuilu on edelleen olemassa, ja pitkäaikaisten tilausten ja bulkkitilausten hinnat ovat nousseet vaihtelevasti.

Tarkkaile aurinkopiimateriaalien tuotantoa, toimintaa ja toimituksia. Tällä viikolla Kiinassa on tuotannossa 13 aurinkopiimateriaaliyritystä, joista yksi ei ole suorittanut linjahuoltoa. Ulkomailla on myös aurinkopiimateriaaliyritys, joka on linjassa volyymi on laskenut. Maaliskuun pitkäaikaisten tilausten odotetaan allekirjoitettavan lähes kahdessa viikossa ja aurinkopiimateriaali on aina korkealla hinnalla maaliskuussa.

 

Aurinkoenergia Silicon

 

LONGi julkisti äskettäin uuden tarjouskierroksen, jossa erikokoisten aurinkopiikiekkojen hinta nousi edelliseen tarjoukseen verrattuna 0.0475–0.0554 USD/PC, nousua 5.7–6.1 %. Tällä viikolla M6:n valtavirran transaktiohinta nousi noin 0.847 dollariin/pc, M10:n valtavirran kauppahinta nousi 2.38 % noin 1.02 dollariin/pc, ja G12:n valtavirran kauppahinta nousi noin 1.346 dollariin/pc. Loppumarkkinakysyntä on vahvaa ja loppupään aurinkokennoyhtiöiden toimintaaste on noussut, mikä lisää aurinkopiikiekkojen kysyntää Aurinkopiikiekkojen tuotantoon vaikuttaa riittämätön aurinkopiimateriaalien tarjonta ja tuotantolinjojen tuotantosykli sen jälkeen kun toimintaaste on noussut, mikä on johtanut rajalliseen tuotantoon ja tarjontaan.Tällä hetkellä ensiluokkaisten yritysten toimintaaste on noussut noin 75 %:iin ja integroituneiden yritysten toimintaaste on myös pysynyt 80-100 %:ssa. Mikäli terminaalien kysyntä jatkaa kasvuaan, käyttöasteen odotetaan nousevan edelleen.

 

 

aurinkokiekko

M6-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta tällä viikolla on noin 0.172 USD/W, M10-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0.177 USD/W ja G12-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0.179 USD/W. Terminaalikysyntä aurinkokennotilauksille on erittäin kuuma, ja jotkut aurinkokennoyritykset ovat yrittäneet korjata hintatarjouksiaan.Aurinkosähkömoduuliyrityksillä on vielä varastoja varastossa edellisenä vuonna, eivätkä ne hyväksy hintojen nousua.Lisäksi viimeaikainen aurinkokennoyhtiö Moduulinoteeraukset ovat pysyneet vakaina, eikä aurinkokennonoteerauksille ole juurikaan varaa nousta, Lisäksi alkupään aurinkopiikiekkojen hinta jatkaa nousuaan ja aurinkokennoyhtiöiden kannattavuus on suhteellisen alhainen.

 

aurinkokenno

 

Hinnat pysyvät vakaina Yksikiteisten 166 mm:n 

aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta on noin 0.293 USD/W, yksikiteisten 182 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta on noin USD 0.297/W ja yksikiteisten 210 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta on noin USD 0. 297/W.

Huadian Group avasi 21. helmikuuta tarjoukset aurinkosähkömoduulien ja invertterirunkojen hankinnasta vuodelle 2022. Korkein tarjouksen avaushinta oli 0.302 USD/W, alin hinta 0.286 USD/W ja keskimääräinen tarjous oli 0.294 USD/W. Tällä hetkellä merentakaisten laitetoimitusten kiire lähestyy loppuaan ja Kiinan kotimaiset laajamittaiset perusprojektit etenevät edelleen.Monet yritykset ovat aloittaneet hankintakilpailun ja kysyntä on suhteellisen tasaista. Päätoimialan ketjun ja apumateriaalien hintojen nousun vaikutuksesta jotkut aurinkosähkömoduuliyritykset nostivat alustavasti hintojaan, mutta transaktiovolyymi ei ollut ilmeinen.

Apumateriaalien osalta lasin hinta pysyi tällä viikolla pääosin vakaana ja suurin osa lasiyhtiöistä teki pääosin ennakkotilauksia. Tällä viikolla 3.2 mm paksun lasin valtavirran kauppahinta on noin 4.28 USD/㎡ ja 2.0 mm paksun lasin valtavirran kauppahinta on noin 3.329 USD/㎡. Raaka-aineiden hinnannousun vaikutuksesta aurinkosähkölasin voittomarginaali on tällä hetkellä pienentynyt, ja jotkut yritykset viivyttelevät sytytystä uunin rakentamisen jälkeen odottaakseen ja katsoakseen markkinatrendiä.

 

Aurinkosähkömoduulit

 

 

Tällä viikolla sekä aurinkopiin että aurinkokiekkojen hinnat nousivat hieman vahvan terminaalikysynnän ja aurinkopiin kireän kysynnän ja tarjonnan vuoksi.

Aurinkosähkömoduulien pakatun voittomarginaalin vuoksi yritimme kuitenkin säätää hintaa, mutta markkinavolyymi ei ollut ilmeinen. Hinnat pysyvät vakaina.

Aurinkosähkömoduulien hintojen odotetaan jatkuvan vakaana ensi viikolla, mutta hitaan nousun mahdollisuutta ei ole poissuljettu.Toivotaan, että asiakkaat, joilla on projekteja, keräävät varastot mahdollisimman pian vähentääkseen sähkön aiheuttamaa kustannushäviötä. jatkuvasta hintojen noususta.