PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: PV-piin hinnat nousevat, markkinakauppa aktiivista

· PV-hinnan-trendi
PV-teollisuuden toimitusketjun hinnat: PV-piin hinnat nousevat, markkinakauppa aktiivista

Aurinkosähköisen piimateriaalin hinnat eivät enää laske, vaan ne ovat alkaneet nousta, ja yksikiteisen aurinkosähköisen materiaalin kokonaisnoteeraus RMB:ssä on noussut noin 231 RMB:hen/kg.

 

Kun terminaalin markkinoilla vähitellen parantaa, aurinko pii kiekko yritykset alkavat korko ylöspäin, kysyntä aurinkosähköisen piin materiaalin kasvava, samaan aikaan, aurinko pii kiekko yritykset suojella hallitusti tuotannon aikana kevätjuhla, hamstraus kysyntä myös kasvaa; mutta aurinkosähköisen piin materiaalin laajentaminen kapasiteetin vapauttaminen edistyminen ei voi saavuttaa odotuksia, nykyinen tuotantokapasiteetti ei voi vastata nykyiseen aurinko pii kiekko kysyntä, aurinkosähköisen piin materiaalin hinnat nousivat hieman tällä viikolla.

 

Aurinkosähköisen piimateriaalin

Tarkkaile PV-piin tuotantotoimintaa ja lähetystä, jotkut PV-pii-yritykset heijastavat, että tammikuun tilaus on allekirjoitettu, eikä varamateriaalia ole myynnissä. Tämänhetkisen kysynnän ja tarjonnan tilanteen perusteella jotkin aurinkosähköpiinialan yritykset ovat hyvin luottavaisia piin hinnan nousun suhteen, ja on odotettavissa, että aurinkosähköpiinien tiukka tarjonta jatkuu ennen kevätjuhlaa ja että aurinkosähköpiinien hinnat voivat edelleen nousta.

 

Aurinkopiikiekot: hinnat ovat periaatteessa vakaat, yksikiteisten G1- ja M6-aurinkokiekkojen hinnat nousivat hieman.

 

Lähellä kiinalaista uutta vuotta, markkinatapahtumat ovat aktiivisempia, jotta voidaan vastata aurinkokennojen ja aurinkosähkömoduulien kasvavaan kysyntään, aurinkokiekkojen loppusadon määrä tasaisesti ylöspäin, tarjonta lisääntyi, yksikiteisten aurinkokiekkojen hinnat pysyvät suhteellisen vakaalla tasolla. Osa aiemmin korkeiden aurinkosähkömoduulien hintojen vuoksi keskeytetyistä tilauksista jatkuu edelleen, ja monokiteisten G1- ja M6-aurinkokiekkojen kysyntä lisääntyy. G1-aurinkokiekkojen valtavirran transaktiohinnat nousivat hieman tällä viikolla noin 0,756 Yhdysvaltain dollariin/kpl, M6-aurinkokiekkojen valtavirran transaktiohinnat nousivat hieman noin 0,781 Yhdysvaltain dollariin/kpl ja M10-aurinkokiekkojen valtavirran transaktiohinnat noin 0,756 dollariin/kpl. M10-aurinkokiekkoihin käytiin kauppaa noin 0,922 Yhdysvaltain dollarilla/kpl ja G12-aurinkokiekkoihin noin 1,213 Yhdysvaltain dollarilla/kpl. Monikiteisen polykiteisen kysyntä ulkomailla oli vähäistä ja toimitukset olivat hitaita, ja monikiteisen polykiteisen tuotteen tarjoukset laskivat hieman, noin 0,274 Yhdysvaltain dollariin/kpl.

 

Aurinkopiikiekot

Aurinkokiekkojen tuotantotoiminnan ja lähetyksen tarkkailu, kiinalainen uusi vuosi lähestyy, terminaalikysyntä kasvaa sekä lomaa edeltävä varastointikysyntä, jatkokäyttäjien varastointinopeus kiihtyy, jotta voidaan vastata jatkokäyttäjien aurinkokennojen ja aurinkokennomoduulien kysyntään, aurinkokiekkojen käynnistysnopeus kasvaa tasaisesti, tällä hetkellä ensimmäisen linjan yritykset ovat nousseet noin 60-70 prosenttiin.

 

Aurinkokennot: noteeraukset pysyivät pitkälti vakaina, loppumarkkinoiden kysyntä kasvoi selvästi ja markkinatapahtumat olivat aktiivisempia.

 

Jotkin aurinkokennoyhtiöt nostivat alustavasti noteerauksiaan kasvattaakseen voittojaan, mutta aurinkokennomoduulien hyväksyntä oli vähäistä ja riittämätöntä tukemaan aurinkokennojen hinnankorotuksia. Aurinkokennojen valtavirran markkinoilla ei tällä viikolla ollut merkittäviä vaihteluita, lukuun ottamatta tuotannon aikataulusta johtuvaa rakenteellista pulaa yksikiteisistä M6-aurinkokennoista, jolloin valtavirran transaktiohinta nousi hieman 0,167 dollariin / W. M10-aurinkokennojen valtavirran transaktiohinta pysyi noin 0,170 dollarissa / W ja G12-aurinkokennojen valtavirran transaktiohinta pysyi noin 0,165 dollarissa / W. Mitä tulee käynnistysasteeseen, lähellä vuoden loppua, kun tuotantoketjun alkupään aurinkosähköisen piin ja aurinkokiekkojen hinta laskee, aurinkokennojen valmistajien voittomarginaali paranee vähitellen, ja aurinkokennojen kysyntä on hieman kasvanut, ja aurinkokennoyritysten yleisen käynnistysasteen odotetaan olevan noin 60-70 prosenttia tammikuussa.

 

Aurinkokennot

Aurinkosähkömoduulit: tarjonta vaihtelee hieman, mutta aurinkosähkömoduulien kunkin koon osalta on havaittavissa lievää noususuuntausta.

 

PV-moduuli yritysten tasaista lähetysten edellisellä kaudella, hinta on laskenut, jotkut yritykset alkoivat äskettäin tarjouksen hankkeen, loppukysyntä ylös, jotkut PV-moduuli yritykset odottavat ylöspäin noteeraus, lisätä voittoja. Tällä hetkellä monokiteisen 166MM PV-moduulin valtavirran transaktiohinta on 0,291 USD / W, monokiteisen 182MM PV-moduulin valtavirran transaktiohinta on 0,293 USD / W, monokiteisen 210MM PV-moduulin valtavirran transaktiohinta on 0,294 USD / W. Työmäärän osalta viimeaikaiset kotimaiset uudet tilaukset, mukaan lukien osa viime vuoden viivästyneistä tai vanhentuneista hanketilauksista, alettiin toimittaa, PV-moduulin varaston loppu on alhainen, käynnistysnopeus nousi merkittävästi, yritysten rivin tammikuussa odotetaan alkavan noin 60 prosentilla.

 

Aurinkosähkömoduulit

Apuaineiden osalta lasin noteeraukset nousivat hieman tällä viikolla, mutta keskimääräinen kauppahinta ei vaihdellut merkittävästi. Vaikuttaa lasiteollisuuden koko ylöspäin hinnoittelu, jotkut yritykset aurinkosähkö lasi tarjous hieman ylöspäin, valtavirran transaktiohinta 3,2 mm paksuus lasi tällä viikolla nousi hieman noin USD 4.097/㎡, 2,0 mm paksuus lasin valtavirran transaktiohinta nousi hieman noin USD 3,23/㎡.

 

Odotettavissa ensi viikolla.

 

Tällä viikolla kysyntä terminaalimarkkinoilla on parantunut, ja aurinkosähköpiimateriaalien hintojen nousun myötä eri aurinkosähkön tuoteketjujen tehtaiden käyttöaste on noussut. Aurinkosähkömoduulien varaston pienentämiseksi hintaa on alennettu. Nyt kun markkinoiden kysyntä kasvaa, aurinkosähkömoduuliyritykset jatkavat hintojen nostamista ja voittomarginaalien kasvattamista, ja aurinkosähkömoduulien hintojen odotetaan nousevan hieman.