Miten lasken kotini aurinkosähköjärjestelmän asennetun kapasiteetin?

· Tietoja aurinkosähköstä

Oikean asennuskapasiteetin valitseminen aurinkosähköjärjestelmälle (PV) voi olla pelottava tehtävä, mutta se on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi. Asennuskapasiteetti määrittää järjestelmän tuottaman energiamäärän, joten on ratkaisevan tärkeää, että se saadaan oikein. Tässä blogikirjoituksessa esitellään vaiheet, joita sinun on noudatettava määrittääksesi ihanteellisen asennuskapasiteetin kotiisi.

broken image

Vaihe 1: Määritä energiankulutuksesi

Ensimmäinen askel oikean asennuskapasiteetin valinnassa on määrittää keskimääräinen energiankulutuksesi. Tämä tieto on saatavilla energialaskustasi tai tekemällä energiakatselmus. Tavoitteena on määrittää energiamäärä, joka sinun on tuotettava, jotta voit kattaa suurimman osan tai kaikki kotitaloutesi sähköntarpeet.

Vaihe 2: Mittaa kattotilasi

Kun olet määrittänyt energiankulutuksesi, sinun on mitattava käytettävissä oleva kattotila, joka soveltuu aurinkopaneelien asentamiseen. Tähän sisältyy alue, jota eivät varjosta puut, rakennukset tai muut esteet. Paneelien ihanteellinen suunta on etelään päin pohjoisella pallonpuoliskolla ja pohjoiseen päin eteläisellä pallonpuoliskolla.

broken image

Vaihe 3: Laske aurinkotuntien määrä alueellasi.

Alueesi aurinkotuntien määrä vaikuttaa järjestelmän tuottaman energian määrään. Löydät nämä tiedot verkosta tai ottamalla yhteyttä paikalliseen aurinkoenergia-asennusyritykseen.

Vaihe 4: Määritä paneelin kapasiteetti

Aurinkopaneelin kapasiteetti mitataan watteina (W), ja paneelin vakiokoko vaihtelee 250 W:sta 400 W:iin. Ihanteellisen paneelikapasiteetin määrittämiseksi jaa keskimääräinen energiankulutuksesi alueesi aurinkotuntien määrällä.

broken image

Vaihe 5: Laske paneelien lukumäärä.

Kun olet määrittänyt tarvittavan paneelikapasiteetin, jaa se kunkin paneelin kapasiteetilla määrittääksesi tarvitsemiesi paneelien määrän. Jos esimerkiksi arvioitu paneelikapasiteettisi on 7 kW ja kunkin paneelin kapasiteetti on 350 W, tarvitset 20 paneelia. Voit tarkastella Maysun Solarin tuoteluetteloa ja valita haluamasi paneelin.

Vaihe 6: Harkitse budjettiasi

Myös budjetillasi on merkitystä asennuskapasiteetin määrittämisessä. Jos sinulla on rajallinen budjetti, sinun on ehkä aloitettava pienemmällä järjestelmällä ja lisättävä paneeleita myöhemmin. Toisaalta, jos sinulla on suurempi budjetti, voit asentaa alusta alkaen suuremman järjestelmän.

Yhteenvetona voidaan todeta, että oikean asennuskapasiteetin valitseminen aurinkosähköjärjestelmääsi on tärkeää, jotta voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi. Noudattamalla edellä esitettyjä vaiheita voit määrittää ihanteellisen kapasiteetin kotiisi ja tuottaa energiaa, jota tarvitset päivittäiseen elämääsi. 

broken image

Maysun Solar, aurinkosähkömoduulien valmistaja, jolla on 15 vuoden ammattikokemus, voi tarjota sinulle korkealaatuisia aurinkopaneeleita, napsauta alla olevaa painiketta ottaaksesi yhteyttä meihin saadaksesi tuotetarjouksen.