Uutta Maysun Solarilta: täysin mustat aurinkopaneelit, jotka sopivat täydellisesti eurooppalaiseen arkkitehtuuriin.

· Maysun Solar uutiset

Aurinkosähkömoduuli, joka sopii paremmin eurooppalaiseen arkkitehtuuriin ja sen sävyihin: täysin musta aurinkopaneeli, joka saa katon ja rakennuksen sulautumaan yhteen.

 

Kuten näette, paneelit ovat kaikki mustia, ei valkoisia verkkoja, ei valkoisia kehyksiä, ei valkoisia taustoja, kaikki mustia - tämä on uusi Maysun Solar -tuote - 210MM 410W All Black -aurinkopaneeli.

maysun solar Täysin mustat aurinkopaneelit

Minimalistinen, klassinen ja tyylikäs musta väri, joka vastaa useimpien jaettujen kattojen esteettisiä tarpeita.

 

Maysun Solar on tehnyt useita teknisiä ja teknologisia läpimurtoja täysin mustan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

 

maysun solar Täysin mustat aurinkopaneelit

1. Väliaikaisen pesualtaan nauhan poistaminen.

Läpimurto on piilotetun väyläkiskon käyttö, jossa positiiviset ja negatiiviset liitännät on sijoitettu moduulin ylä- ja alakulmaan, mikä johtaa tasaisempaan ja yhtenäisempään ulkoasuun.

 

2. Piilotettu kupari ja eristysnauhat

Valikoima lisävarusteita, kuten mustat taustalevyt, mustat kiskot ja mustat eristysnauhat, jotka ovat samaa väriä ja joiden avulla saadaan aikaan piilovaikutelma, jolloin paneeli näyttää kokonaan mustalta ja sen visuaalinen vaikutelma on yhtenäisempi.

 

3. Musta hapetettu kehys

Alumiinirunko on anodisoitu mustaksi taustalevyn, silikonin ja kennojen värin mukaisesti.

 

Maysun Solar rikkoi perinteitä, syventyi yksityiskohtiin ja paransi prosessia tinkimättä kuitenkaan moduulien tehokkuudesta, joten syntyi Maysunin täysin musta aurinkopaneeli, joka sulautuu täydellisesti rakennuksen kattoon.

 

Tässä on muutama kuva todellisesta asennuksesta, joista näkyy, että täydelliset kokomustat paneelit sopivat varsin hyvin eurooppalaisten talojen arkkitehtuuriin.

 

 

Täysin mustat aurinkopaneelit, joissa on realistiset kunnostustehosteet

Esteettisyyden lisäksi Maysun All Black -aurinkopaneelit ovat tehneet useita innovaatioita moduulikoon, pakkauksen ja kuljetuksen valvonnassa, jotta kustannuksia voitaisiin edelleen vähentää ja turvallisuutta lisätä.

 

1.210MM suurikokoiset kennot, jotka säästävät asennuskustannuksia

 

Käyttämällä monokiteistä piitä suurikokoisia 210 mm: n kennoja, enimmäisteho on 410W, jokainen solu on testattu tiukasti ja värin lajittelu, jotta vältetään aurinkopaneelien värierojen ongelma ja varmistetaan, että kunkin aurinkosähkömoduulin ja kunkin erän aurinkosähkömoduulien väri on yhtenäinen ja johdonmukainen.

 

2. MBB-, puolikenno-, PERC+SE-tekniikka, paneelin muuntohyötysuhde ≥ 21 %.

 

MBB-, Half-cell-, PERC+SE- ja muiden valtavirran kennotekniikoiden soveltamisen ansiosta moduulien muuntohyötysuhde on jopa 21 % tai enemmän, jolloin samalle kattopinta-alalle voidaan asentaa enemmän kapasiteettia; täydellisen hämäräkäyttösuorituskyvyn ansiosta tehoa saadaan myös hämärässä; 25 vuoden takuu tuotteen suorituskyvylle, 10 vuoden sähköntuotanto ≥ 92 %, 20 vuoden sähköntuotanto ≥ 82 %.

 

3.70cm liitäntäkaapelin pituus, vaaka- ja pystyasennus on mahdollista. 

70 cm liitäntäkaapelin pituus, ei tarvitse lisätä ylimääräisiä kaapeleita vaaka- ja pystyasennukseen, mikä säästää työvoimakustannuksia ja vähentää vastushäviöitä.

 

4. Uusi pakkaussuunnittelu kuljetuskustannusten vähentämiseksi ja lastin turvallisuuden parantamiseksi

Yksittäisen komponentin paksuus on vain 30 mm, ja laatikkoon mahtuu 37 kpl, mikä vähentää huomattavasti pakkauskustannuksia ja säästää kuljetuskustannuksia sekä lisää kuljetuksen turvallisuutta ja lujuutta. Osien välissä käytetään paperisia kulmasuojia reunojen törmäysten ja kitkan välttämiseksi.

Pakkaus on kiinnitetty sisäpuolelta 5 muovihihnalla ja ulkopuolelta 7 muovihihnalla, jotka suojaavat osia rikkoutumiselta pitkien meri- ja maakuljetusten aikana. Ulkopakkaus voidaan myös räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä antaa asiakkaalle enemmän vaihtoehtoja.

 

 

Täysin mustia paneeleita valmistetaan nyt suuria määriä Kiinassa, ja ne on toimitettu Eurooppaan.

 

Maysun Solar - ammattimainen aurinkopaneelien valmistaja, jolla on 13 vuoden kokemus aurinkosähköstä.

Maysun Solar

Contact:  Mrs Windy Lee

Whatsapp/Cellphone :  +86 133 8860 2746

WeChat :  133 8860 2746

Skype  :  Windy Lee-Maysun Solar

Email  :  Windy@maysunsolar.eu

Email  :  Windy@maysunsolar.com