VenuSun 410 W yksikiteinen aurinkopaneeli Täysmustat aurinkopaneelit 210 mm PERC 80 -kennot

VenuSun 410 W yksikiteinen aurinkopaneeli Täysmustat aurinkopaneelit 210 mm PERC 80 -kennot

Teho: 390W 395W 400W 405W 410W
Mitat (P × L × S): 1775 × 1098 × 30 mm
Järjestelmän maksimijännite: 1500V 20A
Pakkaus: 37kpl/lava, 988kpl/40"HQ

1. Upouusi asettelu, yleinen asettelu on kompakti ja yhtenäinen, täydellinen koko ja paino, mikä säästää asennustilaa ja kuljetuskustannuksia.
2. Piilotettu musta väyläpalkki, erittäin tyylikäs ja kaunis ulkonäkö kaikista mustista komponenteista ja täydellinen yhdistelmä rakennustyyliä, sulavaa jäätä ja lunta nopeammin talvella.
3. Edistyksellisimmillä suurikokoisilla 210 mm kennoilla ja Prec+SE-tekniikalla on korkeampi muunnostehokkuus ja ne säästävät asennuskustannuksia.
4. MBB+ -puolisirutekniikka, luotettavampi suorituskyky, vähentää tehokkaasti varjotukoksen aiheuttamaa tehoeroa.
5. Pitkälle automatisoidut tuotantolaitteet, kypsä ja vakaa tuotantotekniikka, 25 vuoden laadunvarmistus.
6. Riittävä kaapelin pituus on 70 cm, jotta varmistetaan, ettei jatkokaapeleita tarvitse lisätä vaaka- ja pystyasennukseen.
7. Aiempien ohitusdiodien korvaaminen MOS(MOS bypass switch) on energiatehokkaampaa ja minimoi suorituskyvyn heikkenemisen.
More Details

 

1. Täyssarjan piirisuunnittelussa vältetään aurinkosähkömoduulin keskimmäisen vyötärölinjan käyttöä, jotta sen asettelu on yhtenäinen Piilotettu kuparinauha ja musta eristysnauhapinnoitetekniikka saavat moduulin näyttämään täydelliseltä mustana ja siinä on täydellinen visuaalinen kokemus. Etuosan 3,2 mm paksu karkaistu lasi parantaa tehokkaasti komponenttien tuulen, lumen ja rakeiden kestävyyttä. Kapseloitu EVA käyttää Kiinan ensimmäisen linjan tuotemerkkiä, jolla on korkea paino, UV-kestävyys, PID-kestävyys, korkea tarttuvuus, korkea säänkestävyys jne., jotta aurinkosähkömoduuleilla on pidempi käyttöikä. 210 * 105 mm aurinkokennojen hitsauskoko ja 5 * 16 kpl:n järjestely tekevät komponenteista kohtuullisen kooltaan ja kevyemmän, mikä on kätevämpää kuljetuksessa ja asennuksessa ja säästää aurinkovoimalan jokaisen linkin kustannuksia.

2. Alumiiniseosrunko on mustaksi anodisoitu ja taustalevyn väri on sama kuin silikageelin. Oksidikalvon paksuus yli 14 mikronia ja kovuus yli 12 HW lisää tehokkaasti rakenteellista vakautta ja mekaanista kantavuutta aurinkopaneelista. Mustassa taustalevyssä on pidempi käyttöikä molemmilla puolilla fluoria.Kolmiosainen muovitäytteinen kytkentärasia on läpäissyt TUV 1500V kestävyysjänniteeristystestin sopeutuen monimutkaisempiin asennusympäristöihin ja IP68-suojaustasolla on turvallisempi käyttötakuu. Mustat komponentit voivat imeä nopeasti lämpöä ja sulattaa lunta ja jäätä talvella, mikä vähentää katon kantavaa painetta.

 

3. Suuret 210 mm:n kennot, joissa käytetään monokiteistä piitä sisältävää moniväyläverkkoa, jokainen kenno testataan ja lajitellaan tarkasti, jotta vältetään aurinkopaneeleissa esiintyvät värivaihtelut ja varmistetaan, että jokaisessa aurinkosähkömoduulissa on samanvärinen kenno.
Valtavirran kennoteknologian, kuten MBB Half-cell PERC+SE, soveltaminen mahdollistaa moduulien muunnoshyötysuhteen yli 21 %, ja saman alueen katolle voidaan asentaa enemmän tehoa. Sillä on täydellinen suorituskyky hämärässä ja teho heikossa valaistuksessa. 25 vuoden tuotteen suorituskykytakuu, 10 vuoden sähköntuotanto ≥92%, 20 vuoden sähköntuotanto ≥82%.

4.MOS(MOS bypass switch) ovat jänniteohjattuja laitteita, jotka ovat energiatehokkaampia kuin virtaohjatut laitteet, ja MOS(MOS bypass switch) energian muunnostehokkuus on korkeampi. Niiden suunnittelu ja ominaisuudet minimoivat suorituskyvyn heikkenemisen jopa monimutkaisissa varjostetuissa skenaarioissa.

5.MOS(MOS bypass switch) lyhyt vasteaika valon ja pimeyden muutoksiin mahdollistaa sen, että ne mukautuvat nopeasti muuttuviin valoolosuhteisiin. Lisäksi MOS(MOS bypass switch) voidaan integroida erikseen jokaiseen kennoon tai kennoryhmään, mikä maksimoi sähköntuotantopotentiaalin.

(MOS(MOS bypass switch) käytetään tuotteissa, jotka on valmistettu kesäkuun 2023 jälkeen)

Napsauta tätä linkkiä saadaksesi tarkemman käsityksen MOS(MOS bypass switch)

6. Upouusi pakkaussuunnittelu.. Pystypakkaukseen on järkevämpää käyttää 37 kpl yhtä ulompaa laatikkoa, mikä vähentää pakkauskustannuksia ja säästää myös kuljetuskustannuksia, mikä lisää kuljetuksen turvallisuutta ja lujuutta. Komponenttien välissä käytetään paperikulmasuojausta, jotta vältetään kehysten väliset törmäykset ja kitka. Pakkaus on kiinnitetty sisäpuolelta 5 muoviteräshihnalla ja ulkopuolelta 7 muoviteräshihnalla, jotta komponentit eivät vaurioidu pitkän matkan meri- ja maakuljetuksissa. Ulompi laatikko voidaan myös räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan, jotta asiakkailla on enemmän valinnanvaraa.

7. Seuraavassa on eritelmät yrityksemme 210 mm 80 cells suurikokoinen akku täysin musta aurinkosähkö moduuli, voit napsauttaa linkkiä ladataksesi.

Lataa Tietolomake

Klikkaa alla olevaa kuvaketta saadaksesi tarjouksen