Aurinkosähkömoduulien ulkoinen tarkastus

Miksi aurinkokennoja on erivärisiä?

Aurinkosähkömoduulien ulkoinen tarkastus

Miksi aurinkokennoja on erivärisiä?

Aurinkokennojen väriin vaikuttavat itse asiassa pääasiassa fleece-valmistusprosessi, kukkakennot, punaiset kennot ja jotkut katodi&anoditabletit.

Punaiset aurinkokennotabletit johtuvat pääasiassa matalasta kasan eroosiosta. Jos kasan eroosion määrä on alle 3, tabletin vauriokerrosta ei poisteta kokonaan, jolloin PE-pinnoitteen jälkeen väri on kokonaisuudessaan punainen.

Niin sanottu kukkiva aurinkokenno johtuu korkeasta kasan korroosion määrästä, yleisesti ottaen, kun kasan korroosion määrä on yli 4,5, piitabletti vastaa kiillotusprosessia, päällystetty tabletti on kirkas, kristalliraja on myös selvempi.

Katodi- ja anoditabletin osalta voidaan jakaa seuraaviin kahteen tilanteeseen, joista toinen on upotustilanne, toinen on korroosiopoikkeaman määrä kunkin kanavan välillä.

Upotusongelma johtuu siitä, että tuotantoprosessin aikana, johon vaikuttavat etu- ja takarullat ja etupuolisen läpiviennin taso, piitablettien välillä on aikaero, kun neste koskettaa piitabletteja, kun ne tulevat samettikaukaloon. Tämän seurauksena korroosion määrä alueella, jossa tabletti koskettaa nestettä ensin, on väistämättä suurempi kuin alueella, jossa se koskettaa nestettä myöhemmin. Korroosion määrän ero johtaa väistämättä epäjohdonmukaisuuteen piitabletin pinnan mokkanahkavaikutelmassa, mikä johtaa tiettyyn värieroon PE-pinnoituksen jälkeen. Upotusvaikutuksen varmistamiseksi samettisäiliön rullat ja ohjauspellit on säädettävä.

Monikiteisten piikennojen yleisin väri on tummansininen ja yksikiteisten piikennojen väri on musta.

Prosessin säätöjen avulla edellä mainitut väripoikkeamat voidaan ratkaista tehokkaasti, ja käyttäjän kannalta aurinkopaneelien laadun arvioinnissa käytetään seuraavia kriteerejä. 

Miten tarkastaa aurinkopaneelien yleisilme?

1. Kokonaisuutena aurinkosähkömoduulien pinnan värin samassa aurinkosähkömoduulierässä on oltava yhtenäinen ja johdonmukainen, eikä siinä saa olla selviä värieroja, rikkinäisiä verkkoja, viallisia vaurioita, hapettumisjälkiä juotosliitoksissa ja muita ilmiöitä.

2, Jokainen aurinkokennojen merkkijono samassa aurinkomoduulissa ja liitosnauhan hitsauskohdistus siististi, hitsaus ilman poikkeamaa, PV-kennojen merkkijonon välillä tasainen väli, ei ilmeistä poikkeamaa, hitsausnauhan pinta ilman kasa tina, hapettumisilmiö.

3.Ei kuplia tai delaminaatiota PV-aurinkomoduulin peitekerroksessa, selkeät ja läpinäkyvät kerrokset, ei likaa sisällä eikä sekalaisia värejä.

4.Aurinkosähkömoduulin alumiinikehyksen tulisi olla siisti ja puhdas ilman korroosiopisteitä, ja rajapinnan tulisi olla kompakti ilman ilmeisiä aukkoja, terävyyttä ja purseita.

5.Silikonin tiivistysreunan tulisi olla tasainen ilman paikallisen liimakasan ilmiötä.

6.Liitäntäkotelon tulisi olla selkeästi merkitty, lujasti liimattu ja lujasti kiinnitetty.

Aurinkomoduulien matalaraudasta karkaistu viistetty lasi

Aurinkopaneelimoduuleissa käytetään nyt matalaraudan karkaistua chintz-lasia. Lasipinnan on oltava puhdas ja siisti, eikä siinä saa olla naarmuja, painaumia, ryppyjä, iriseviä värejä, halkeamia, lähtemätöntä likaa, avoimia ilmakuplia tai muita ei-toivottuja elementtejä. Pinnoitetun lasin osalta on myös karsastettava lasin pintaa, eikä siinä saa olla tahroja, kuten seepiaa, kohokuviojälkiä, rasvan kädenjälkiä jne.

broken image

 

Millaiset aurinkosähköiset aurinkokennot ovat korkealaatuisia?

A-luokan aurinkokennojen on täytettävä seuraavat ulkonäkövaatimukset: ei lohkeilevaa reunaa, lohkeilevaa kulmaa, aukkoa, väärää painatusta, vuotoa, värilaikkua, vesileimaa, kädenjälkeä, öljytahraa, naarmua, piilossa olevaa halkeamaa, hapettumista, kellastumista ja muita vikoja; ei selviä värieroja;

Taustalumiini on tasainen; siinä ei saa olla alumiinihelmiä, alumiinipakkauksia, alumiinin kannuksia tai taitteita.

Ristikkorivistö ei saa olla kellastunut eikä hapettunut; pääristikkorivistö ei saa olla rikkinäinen;

broken image

 

broken image

Aurinkosähkömoduulin taustalevyn pinta on puhdas, tasainen, puhdas ja värimuutokseton. Pinnalla ei ole vieraita aineita, likaa, vesijälkiä, ryppyjä, kolhuja, pullistumia tai naarmuja; takapaneelin ja lasin reunan välillä ei ole selviä rakoja.

 

Miten PV-moduulien liitäntärasiat tarkastetaan?

Liitäntäkotelossa on lähtemättömät merkinnät: tuotetyyppi, valmistusmateriaali, jännitetaso, vedenpitävyyden taso, ulostulon napaisuus, varoitusmerkinnät;

Liitäntäkotelon ja kaapelin välinen liitäntä on luotettava, ei irtoavia klipsejä ja ylä- ja alakuoren yhdistävät siteet ovat ehjiä ja turvallisia;

broken image
broken image

Liittimien liittimissä on merkittävät positiivisen ja negatiivisen napaisuuden merkinnät; uros- ja naarasliittimet ovat hyvässä kosketuksessa ja niillä on hyvät itselukkiutuvat ominaisuudet.

 

 

broken image

Aurinkopaneelimoduulien alumiinikehys on usein anodisoitua alumiinia;

Ulkonäkö: Kehyksen pinta on siisti ja tasainen, ei vaurioita, ei värieroja, ei naarmuja, ei ilmeistä likaa, silikonijäämiä jne.; täydelliset johdot ja asennusreiät, oikea pituus ja sijainti;

Ei haavoja, hiertymiä, ruhjeita (myös kulmissa), mekaanisia viivoja, kaarikuoppia, pockmarkkeja, kuoriutumista, korroosiota, kuplia, vesileimoja, öljyjälkiä ja likaa; ei purseita reunoilla;

Tällä hetkellä aurinkosähkömoduulien hyvä mekaaninen kuormituskyky tulee pääasiassa kehyksen suojan tuesta, ja nykyiset markkinat ovat pitkään nähneet kehyksen leveyden 35-40 mm, sillä hankkeen tai alueen kuormituskyvyn testaamisen tarpeen vuoksi olisi pyrittävä korkeampaan kehyksen leveyteen (45, 50 mm) suojaamiseksi.

 

Miten valita korkealaatuinen aurinkosähkömoduulivalmistaja?

Miten valita korkealaatuinen aurinkosähkölevyjen valmistaja? 

1, Aurinkosähkömoduulivalmistaja voi antaa riippumattomien laboratorioiden ja kolmannen osapuolen sertifiointitestiorganisaatioiden sertifiointiraportin, mutta yleiset valmistajat komponenttien sertifioinnissa ovat tietoisia korkealaatuisten aurinkomoduulien valinnasta, jotka lähetetään testiin. Siksi kolmannen osapuolen sertifiointiraporttia voidaan käyttää vain perusviitekehyksenä.

2The ,Aurinkomoduulivalmistaja ovat tunnettuja tuotemerkkejä alalla, kun taas tuotantokapasiteetti on suurempi, joten alalla on paineita alentaa kustannuksia, enemmän neuvotteluvoimaa raaka-aineiden valmistajien kanssa, joten he eivät leikkaa kulmia ja tuhota omia kylttejä.

Maysunia ohjaa markkinoiden kysyntä ja se tekee yhteistyötä ammatillisten tieteellisten tutkimuslaitosten kanssa. Kehitämme ja tuotamme uusia tyypillisiä aurinkosähkömoduuleja palvelemaan asiakkaitamme, mukaan lukien puolisoluiset aurinkopaneelit, bifacial-aurinkopaneelit, aurinkopaneelien vyöruusu ja IBC-aurinkopaneelit. Meillä on useita ulkomaisia varastoja ja ulkomaisia toimistoja ympäri maailmaa, ne voivat nopeasti päästä asiakkaiden kysyntään, mikä säästää aikaa, vähentää kustannuksia ja vähentää riskejä.

Mistä ostaa aurinkopaneeleita? Maysunilla on aurinkopaneelien ulkomaisia toimistoja ja varastoja Saksassa, Italiassa, Puolassa, Unkarissa, Saudi-Arabiassa, Indonesiassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tarjoamme sinulle paremman toimituskokemuksen ja laadunvarmistuksen aurinkosähköpaneeleista.

Meillä on täydellinen testaus ja sertifiointi aurinkopaneeleille, ja aurinkosähkömoduulit voivat sopeutua erilaisiin ankariin ympäristöihin.

Olemme aurinkopaneelien valmistaja, Maysun solar -brändi, tiukka kustannusten valvonta, SGS / TUV / CE / IEC / MSC / ISO, 12 vuoden laadunvarmistus aurinkomoduulista.

3, aurinkosähkökennot aurinkosähkömoduuleille on tärkein ja perustavanlaatuisin sähköntuotantoyksikkö, joten aurinkosähkömoduulien laatu riippuu suurelta osin aurinkosähkökennojen laadusta, joten onko aurinkosähkömoduulin valmistajalla oma tehdas, omien solujensa laatuun voidaan käyttää tärkeänä arviointikriteerinä.

4, Lopuksi, voiko aurinkopaneelimoduulin valmistaja toimittaa aurinkosähkömoduulitehtaan EL-kuvat ja tehotestiin liittyvät tietoraportit voidaan käyttää tärkeänä arviointiperusteena.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos aurinkosähköpaneeleissa on väripoikkeamia, on tehtävä järkevämpi arvio yhdessä arviointikriteerien kanssa, jotta voidaan määrittää, onko kyseessä laatuongelma.