Maysun lanseeraa 665W suuritehoisen aurinkomoduulin, jonka hyötysuhde on 21,4%, 600W + PV:n aikakausi on saapunut

· Maysun Solar uutiset

Maysun solar on virallisesti lanseerannut uuden sukupolven erittäin suuritehoisia aurinkomoduuleja, joiden yksittäisen kennon teho on 665 W. Tämä merkitsee korkeampaa virstanpylvästä PV 6.0 -aikakaudella, ja 600W + on pysäyttämätön tulevaisuudessa.

Maysun 665W -moduuli perii korkean tarkkuuden tekniikan, kuten rikkomattoman leikkauksen ja 210 mm:n solujen tiheän yhteenliittämisen; erittäin korkean moduulitehon ansiosta yhden säikeen teho on 34 prosenttia suurempi kuin muut alan 500W + -moduulit. Lisäksi 665 W:n moduuli maksimoi konttien tilankäytön kuljetuksen aikana, mikä lisää lataustehoa 12 % ja vähentää asennuskustannuksia 5-7 %, mikä luo enemmän tilaa alhaisemmille LCOE- ja BOS-kustannuksille.

Etumatka 34 %:n lisäys sähköntuotannossa

Yksittäisen säikeen tehon lisääminen on keskeinen tekijä BOS-kustannusten alentamisessa. 665 W:n moduuleilla saavutetaan suurissa voimalaitoksissa jopa 18 760 W:n kokonaistehon lisäys säikettä kohti verrattuna muihin alan yli 500 W:n suuritehoisiin moduuleihin, mikä on 34 % enemmän kuin yli 500 W:n moduuleissa.

Maysun solar  665W aurinkomoduuleja

665 W:n moduuli soveltuu paremmin suuriin maavoimalaitoksiin, erityisesti alhaisen kustannustason laitoksiin, jotka ovat hyvin herkkiä investointikustannuksille, koska 665 W:n moduuli voi vähentää muita kuin piikiekoista aiheutuvia kustannuksia, jotka liittyvät piikiekkoihin ja -kennoihin tuotantoketjun alkupäässä, sekä seurantalaitteisiin, paalutuslaitteisiin, kaapeleihin ja työvoimakustannuksiin tuotantoketjun loppupäässä. Verrattuna muihin alan yli 500 W:n moduuleihin BOS:n kustannussäästöt ovat vähintään 0,08-0,09 dollaria/watti, mikä tarjoaa selkeän kokonaisedun.

210MM-kennoilla moduulin hyötysuhde nousee 21,4 %:iin.

Maysun 665W -moduuli on 210 mm:n moduulityyppi, jossa on edistyksellisiä innovaatioita, kuten häviötön leikkaus, tiheä yhteenliittäminen ja moniväylä (MBB), ja sen keskeisiä ominaisuuksia ovat matala jännite ja korkea sarjateho, mikä takaa erittäin tehokkaan ja luotettavan tuotesuorituskyvyn. MBB ja tiheä yhteenliittäminen nostavat moduulin hyötysuhteen 21,4 %:iin, kun taas häviötön leikkaustekniikka vähentää huomattavasti kennojen rikkoutumisen riskiä ja tehoa. sähkökatkon riski.

Koko teollisuusketju, invertteri, seurantalaite ja lasin toimitus, on valmis vastaamaan yli 600 W:n aurinkosähkökäytön aikakauteen.

Samaan aikaan koko teollisuusketju, mukaan lukien invertterit, trackerit ja lasitoimitukset, on valmis toivottamaan tervetulleeksi yli 600 W:n aurinkosähköaikakauden.

Maysun solar  665W aurinkomoduuleja

Aiemmin tänä vuonna Huawei, Four Energy ja Panasonic toivat markkinoille 600W+ -moduulien kanssa yhteensopivat invertterit, ja jotkut invertterivalmistajat, kuten TBEA, GOODWE, Golden Dragon, Kstar ja SMA, ilmoittivat myös tuovansa markkinoille tuotteita, jotka ovat yhteensopivia suuritehoisten 210 mm:n moduulien kanssa.

Kahdeksan maailman johtavaa aurinkokennojen seurantalaitteiden valmistajaa - Arctech Solar, Array Technologies, GameChange Solar, IDEEMATEC, Nextracker, PVH, Soltec, TrinaTracker - ovat julkistaneet seurantalaitteet, jotka ovat täysin yhteensopivia 210mm UHP-moduulien kanssa. .

Kiinalaiset lasinvalmistajat toivat myös uutisia PV-lasin raaka-aineiden tuotantoleveyden pullonkaulan rikkomisesta ja alkoivat täysin mukautua suurikokoisiin 210 moduuliin.

210 mm:n moduulit, joissa yhdistyvät korkea hyötysuhde, korkea luotettavuus, suuri sähköntuotanto ja alhaiset kustannukset, ovat yhä suositumpia markkinoilla, ja yli 78 prosenttia tarjouskilpailuista koskee suurempia moduuleja. Vuoden 2021 loppuun mennessä alan koko 210 moduulin kapasiteetin odotetaan nousevan 120 GW:iin. Koska yli 600 W:n erittäin suuritehoisista moduuleista tulee pysäyttämätön suuntaus aurinkosähköteollisuudessa, teollisuus jatkaa innovatiivisten 210 ratkaisujen tukemista tuotantoketjun alkupäässä ja loppupäässä.

Alan johtavana toimijana Maysun solar jatkaa innovointia, luotettavaa laatua ja arvon tuottamista asiakkaillemme. Erittäin tehokkaan 665 W:n moduulin lanseeraus on askel lähemmäs uusiutuvan energian tavoitteiden saavuttamista.