Häiriötilanteessa olevan aurinkosähköalan hinnat vakiintuvat toimitusketjun rajoitusten ja uusien tariffien uhan keskellä.

· PV-hinnan-trendi
Häiriötilanteessa olevan aurinkosähköalan hinnat vakiintuvat toimitusketjun rajoitusten ja uusien tariffien uhan keskellä.

Aurinkopiinitarjoukset ennallaan viime viikkoon verrattuna, mutta hinnat voivat nousta lyhyellä aikavälillä tiukan tarjonnan vuoksi.

Aurinkopaneeli  noteeraukset vakiintuivat tällä viikolla heikosti, ja joidenkin tilausten keskihinnat nousivat hieman, ja useimmat valtavirtayhtiöiden pitkät tilaukset oli lukittu marraskuulle, ja transaktiohinnat pysyivät suurin piirtein ennallaan viime viikosta. Hinnan osalta aurinkopiinimarkkinoiden kokonaistarjonta oli hieman kireä energiankulutuksen kaksinkertaisen valvontapolitiikan ja joidenkin yritysten huoltosuunnitelman vuoksi.

broken image

Tarkkaile tuotantotoiminnan ja lähetys aurinkopiiri linkki, Kiinan 12 aurinkopiiri yritysten tuotannossa, edellinen viisi peruskorjaus yritykset, kolme jatkamisvaiheessa, lisäksi tämän vuoden lopussa, uusi tuotantokapasiteetti on vuotuinen tuotanto osuus on alhainen, odotetaan Kiinan aurinkopiiri markkinatuotanto on odotettua pienempi, neljännen neljänneksen yleinen piituotanto kuin kolmannen vuosineljänneksen rengas litteä, yhdessä kiekko markkinoilla vuoden lopussa on vielä uutta tuotantokapasiteettia laittaa Tämä tukee piin hintojen pysymistä korkealla tasolla lyhyellä aikavälillä.

Aurinkopaneeli  hinnat pysyvät vakaina, mutta markkinoiden kysyntä heikkenee ja hinnat antavat hieman periksi

Tämän viikon aurinkokiekkotarjoukset ovat hieman laskeneet, ja kokonaishinnat ovat pysyneet vakaina. Aurinkokiekkojen nykyiset tuotantoketjun loppupään markkinat eivät ole kovin tuottavat, ja yksikiteisten aurinkokiekkojen kysyntä on heikkoa, ja G1- ja M6-aurinkokiekkojen keskihinta on edelleen 0,86 USD/PC ja 1,07 USD/PC. Tämänhetkiset kotimaiset ja ulkomaiset noteeraukset ovat 0,38 USD/PC ja 0,329 USD/PC.

broken image

Seurauksena viimeaikainen tuotantoketjun aurinkopaneelin pii hinnat jatkavat nousuaan, mikä johtaa terminaalin voitot edelleen puristetaan, jotkut yritykset pääoman liikevaihdon paine moninkertaistunut. Terminaalihankkeen voitot ovat edelleen alhaiset ja neuvottelupeli vaikuttaa edelleen terminaaliyrityksiin hidastamaan hankkeen asennuksen etenemistä, terminaalin PV-moduulin hinnan hyväksyminen ei ole vieläkään korkea, PV-moduulin markkinat myös vähentävät synkronisesti aurinkokennojen hankintakysyntää. Tämä on johtanut siihen, että aurinkokiekkosegmentin viimeaikaiset toimitukset ovat olleet paineen alla ja toimitukset ovat laskeneet, ja aurinkokiekkomarkkinat osoittavat kiristyvää suuntausta sekä tuotantoketjun alkupäässä että loppupäässä. Muutama aurinkokiekko yritysten edistää marraskuun järjestyksessä liiketoimi, kauppahinta teki pieniä myönnytyksiä, markkinat on edelleen osa yrityksen piikiekko ylös ääni, mutta ei nähnyt todellista liiketoimi.

Aurinkokenno tarjoaa suhteellisen kaoottinen, mutta yleinen kauppahinta on suhteellisen vakaa

Tämän viikon aurinkokennotarjonta oli suhteellisen sekavaa, mutta kokonaiskauppahinta oli suhteellisen vakaa. Kysyntäpuolelta, alavirran PV-moduuli hinta hyväksyminen ei ole vielä korkea, PV-moduuli puolella aloitus korko ei ole korkea, aurinkokenno hankinta kysyntä pysyä sivussa, johto aurinkokenno markkinoiden alku, merenkulku paine lisääntynyt, jotkut ensimmäisen linjan yritysten monokiteisen aurinkokenno lainaus on edelleen vakaa, mutta suhteellisen suuri joustavuus toisen ja kolmannen linjan yritykset, neuvottelemalla tilauksia eri tuotteiden neuvottelumenetelmiä, sillä G1-tuotteet, johtuen tuotantokapasiteetin asteittaisesta parantamisesta markkinoilla, tietty kapasiteettikuilu, nykyinen tarjous on edelleen kiinteä, valtavirran hinta on 0,18 USD / W. Mutta M6- ja suurikokoisten aurinkokennojen tuotetarjous on suhteellisen suuri, on tietty määrä neuvotteluvaraa, hinnanvaihtelut ovat noin 0,0031 USD / W. Monikiteisten aurinkokennojen valtavirtahinta oli 0,14 dollaria/W, mikä johtui tuotantoketjun alkupään piikiekkojen korkeasta ja vakaasta hinnasta ja heikosta kysynnästä tuotantoketjun loppupäässä.

Aurinkokenno

PV-moduulien hajautetut markkinat tarjoavat joustavia, jopa hieman ylöspäin, vuoden lopun markkinoiden suunta tuntematon

PV-moduulien hinnat olivat tällä viikolla heikot ja vakaat, kun taas PV-moduulitarjoukset hajautetuilla markkinoilla olivat suhteellisen vakaat. Terminaalihankkeiden jatkuvan lykkäämisen vuoksi aurinkosähkömoduulitoimituksista on tullut hieman vaikeita, ja jotkut yritykset ovat joutuneet suunnittelemaan tilausten saavuttamista myönnytysten muodossa. Mutta tuotantoketjun alkupäässä ei ole selvää vaihtelua tapauksessa, PV-moduulien hinnanalennus on hieman kireä. Lisäksi viimeaikaiset tuotantoketjun loppupään yritykset ovat julkaisseet uusia tuotteita, kuten aurinkosähkömoduuleja, stenttejä jne., vahvistaakseen aurinkosähkötuotteiden koko elinkaarta tehokkuuden parantamiseksi ja kustannusten alentamiseksi tai antaakseen suuntaviivoja vähähiilisten ja matalaenergisten tuotteiden iteraatioille markkinoilla. Nykyinen M6-moduulin hinta on vakaa 0,32 USD / W, M10, G12 suurikokoinen PV-moduuli tarjoaa 0,32-0,34 USD / W. Nykyinen PV-moduulimarkkinoiden osa tilauksen kysyntää hajautetusta, tällaisten tilausten tarjous on suhteellisen vahva, tilauksen tarjouksen joustavuus on suhteellisen korkea tai jopa pieni kasvu, vuoden lopussa osa maavoimalaitoksen rakennushankkeista ja kotitalousmarkkinoiden sulkemisvaiheessa. Markkinoiden suunta on edelleen epävarma, ja aurinkokennomoduulimarkkinoiden on edelleen pelattava yhdessä tuotantoketjun alkupään toimitusketjun ja apumateriaalimarkkinoiden kanssa.

PV-moduulien

Ensi viikon markkinaennuste

Viime viikolla PV-moduulien hinnat olivat periaatteessa vakaat, ja ensi viikolla, ilman erityisiä olosuhteita, periaatteessa edelleen tällä hintatasolla pysyä, toistaiseksi ei näe toivoa hinnanalennuksesta. Jouluun on vielä yli kuukausi aikaa, ja se on hyödykeostojen sesonkiaikaa, joten on todennäköistä, että hinnat nousevat hieman myöhemmin.

Jos asentajalla on hanke, jolla on runsaasti aikaa työskennellä, on suositeltavaa, että hanke siirretään ensi vuoteen, jos hankkeen toimitus on kiireellinen, on suositeltavaa, että paras aika ostaa aurinkosähkömoduulit.