Kahdeksan välttämätöntä aurinkopaneelien materiaalia

· Tietoja aurinkosähköstä

Nykyään aurinkosähkön tuotanto puhtaana energialähteenä on herättänyt paljon huomiota, ja monet yksittäiset käyttäjät sekä teolliset ja kaupalliset käyttäjät ovat erittäin kiinnostuneita aurinkosähköstä. Aurinkosähkömoduulit ovat koko aurinkosähköjärjestelmän ydin. Tänään Maysun esittelee sinulle kahdeksan ydinmateriaalia aurinkopaneelien valmistukseen.

broken image

Mitä ovat aurinkosähkömateriaalit?

Aurinkosähkömateriaalit [solar cell materials], jotka tunnetaan myös aurinkokennomateriaalina, viittaavat materiaaleihin, jotka voivat muuntaa aurinkoenergian suoraan sähköenergiaksi. Aurinkosähkömateriaalit voivat tuottaa sähköä aurinkosähkön vaikutuksesta, eli jos valo loistaa aurinkokennoon ja valo absorboituu rajapintakerroksesta.

Materiaaleja, joita voidaan käyttää aurinkokennomateriaaleina aurinkosähköissä, ovat yksikiteinen pii, monikiteinen pii, amorfinen pii, GaAs, GaAlAs, InP, CdS ja CdTe. Avaruudessa käytetään yksikiteistä piitä, GaAs:a ja InP:tä, monokiteistä piitä, monikiteistä piitä ja amorfista piitä käytetään massatuotannossa maassa, muut ovat vielä kehitysvaiheessa. Tällä hetkellä pyritään alentamaan materiaalikustannuksia ja parantamaan muunnostehokkuutta, jotta aurinkokennot voivat kilpailla muiden sähköntuotantohintojen kanssa, mikä luo edellytyksiä laajemmille ja laajemmille sovelluksille.

broken image

Mitkä ovat aurinkosähkömoduulien materiaalit?

Vaikka aurinkosähköisten sähköntuotantojärjestelmien koostumus vaihtelee materiaaleittain, kaikki komponentit sisältävät useita materiaalikerroksia valoa osoittavalta puolelta taustavalaistuksen puolelle. Auringonvalo kulkee ensin suojakerroksen (yleensä lasin) läpi ja sitten tulee solun sisäpuolelle läpinäkyvän kontaktikerroksen kautta. Moduulin keskellä on adsorbenttimateriaali, materiaalikerros, joka absorboi fotoneja täydentääkseen "valosähkövirran". Puolijohdemateriaali riippuu aurinkosähköjärjestelmän erityisvaatimuksista.Aurinkosähkömoduuli koostuu pääosin kahdeksasta materiaalista.

1. Alumiiniseosrunko
Toinen on suojata lasin reunaa; toinen on vahvistaa komponentin tiivistyskykyä yhdistämällä alumiiniseos silikonireunaan; kolmas on parantaa huomattavasti komponentin yleistä mekaanista lujuutta; neljäs on helpottaa asennusta. ja komponentin kuljetus; neljäs on kuljettaa linkkikuljetinta komponentin ja telineen välillä, kiinnittämällä voidaan saavuttaa paras kuormituskestävyys yksikön kiinnittämisestä integrointiin, parantaa voimalaitosjärjestelmän mekaanista kapasiteettia.

broken image

2. Silikageeli
Käytetään laminoidun lasin aurinkosähkömoduulien, kytkentärasioiden ja taustalevyjen liimaamiseen ja tiivistämiseen sekä aurinkosähkömoduulien UV-kestävyyden parantamiseen.

3. Karkaistu lasi
Vähärautaisen karkaistun mokkanahkalasin (tunnetaan myös nimellä valkoinen lasi) valonläpäisykyky on yli 93 % aurinkokennon spektrivasteen aallonpituusalueella (320-1100 nm), ja sen heijastavuus on korkea yli 1200 nm:n infrapunavalossa. Samalla lasi kestää auringon ultraviolettisäteiden säteilyä, eikä valonläpäisy heikkene. Lasin tulee olla puhdas ja vesihöyrytön, eikä lasin kahta pintaa saa koskea paljain käsin. Sitä käytetään yleensä tukemaan aurinkosähkömoduulien rakennetta ja parantamaan aurinkosähkömoduulien kantavuutta ja kuormitusta. sillä on valonläpäisy-, heijastuksenesto-, valon-, veden-, kaasu- ja korroosionkestävyystoiminnot.

4. EVA-pakkauskalvo
Eteenin ja vinyyliasetaatin kopolymeeri, kuumasulateliima. Sitä käytetään akun kapseloimiseen, ulkoisen ympäristön estämiseen vaikuttamasta akun sähköiseen suorituskykyyn, aurinkosähkömoduulin valonläpäisevyyden parantamiseen ja akun, karkaistun lasin ja taustalevyn yhdistämiseen tietyn sidoslujuuden saavuttamiseksi. komponentin suoritusteholla on vahvistusvaikutus.

broken image

5. Aurinkosähkönauha
Kutsutaan myös tinapäällystetyksi kuparinauhaksi, ja se on pääasiassa jaettu liitäntänauhaan ja yhtymänauhaan. Kytkentäliuskoja käytetään pääasiassa aurinkosähkömoduulien kennojen väliseen kytkentään, jotka johtavat sähköä ja keräävät kennojen virtaa kytkentärasian sisällä. Voit napsauttaa alla olevaa painiketta nähdäksesi yksityiskohtaisen kuvauksen aurinkosähkönauhasta.

6. Solu
Aurinkokenno on laite, joka muuntaa valoenergian suoraan sähköenergiaksi. Se on valmistettu puolijohdemateriaalista. Auringonvalon säteilytyksellä elektroni-reikäparit viritetään ja PN-liitoksen estealueen sähköstaattista kenttää käytetään erottamaan elektroni-reikäparit. Erottuneet elektronit ja reiät kerätään ja viedään akun ulkopuolelle. elektrodit muodostamaan virran.

7. Taustalevy
Selkäsuojapakkausmateriaalina käytetyt yleisimmät ovat TPX, KPX ja PET, jne., joita käytetään parantamaan aurinkosähkömoduulien ikääntymiskestävyyttä ja korroosionkestävyyttä sekä pidentämään aurinkosähkömoduulien käyttöikää; valkoinen taustalevy sattuu. aurinkosähkömoduulien sisäpuolelle Aurinkosähkömoduulin valon hajottaminen parantaa aurinkosähkömoduulin valon absorptiotehokkuutta. Samalla se voi korkean infrapunaemissiivisyytensä ansiosta myös alentaa aurinkosähkömoduulin käyttölämpötilaa. ajan myötä se parantaa aurinkosähkömoduulin eristyskykyä.

8. Kytkentärasia
Se on asennettu aurinkosähkömoduuliin siirtämään virtaa ja sillä on hyvä sähköinen suorituskyky.Samaan aikaan kytkentärasian suunnittelun ja koon tulee vastata käyttöympäristön vaatimuksia, mukaan lukien: sähköinen, mekaaninen, lämmönkestävyys, korroosionkestävyys ja säänkestävyys. Samalla se ei saa aiheuttaa haittaa käyttäjille ja ympäristölle.

broken image

Vihreänä energiana aurinkoenergiaa suositaan laajasti, aurinkosähkön tuotantoa edistetään eri maissa ja sen käyttö laajenee koko ajan. Perustamisestaan ​​vuonna 2008 lähtien Maysun solar on keskittynyt korkealaatuisten aurinkosähkömoduulien tuotantoon. Valitse Maysun Solar, koska meillä on laadukkaat aurinkopaneelit tarpeisiisi, ota yhteyttä ja luo yhdessä vihreä tulevaisuus!

Saatat pitää myös:

broken image
broken image