PV-teollisuuden toimitusketjun hintanoteeraukset: hinnat nousivat kautta linjan ja niiden odotetaan jatkavan nousuaan helmikuussa.

· PV-hinnan-trendi
broken image

 

 Suurin osa helmikuun aurinkopiinitilauksista on allekirjoitettu, ja markkinoilla on vain vähän jäljellä olevaa materiaalia, ja hajanaisten irtotilausten hinnat nostavat aurinkopiinien hintoja tällä viikolla. Useimmat aurinkokiekko-, aurinkokenno- ja aurinkosähkömoduuliyritykset jatkoivat normaalia tuotantoa kiinalaisen uudenvuoden aikana. Aurinkopiinitoimitukset sujuivat tasaisesti, eikä varastopaineita ollut, ja markkinoiden kysyntä oli toistaiseksi korkealla tasolla, ja useimmat yritykset seurasivat markkinoiden kehitystä ensimmäisellä viikolla kiinalaisen uudenvuoden jälkeen.

 

Aurinkopiilituotannon toiminta ja toimitukset, 12 aurinkopiilituotantoyrityksiä Kiinassa tuotannossa, ennen huoltoa huoltoyritykset ovat jatkaneet tuotantoa, helmikuussa odotetaan 1-2 yritystä huoltoon, mutta vaikutus on suhteellisen pieni, lisäys lähinnä tuotantokapasiteetin laajentamisesta vähitellen lisääntynyt. Markkinoiden hyvän kysynnän perusteella aurinkopiinien tuotanto ei edelleenkään pysty vastaamaan aurinkokiekkojen kysyntään, kysynnän ja tarjonnan välinen epäsuhta jatkuu, ja aurinkopiinien hintojen odotetaan nousevan helmikuussa.

 

 Aurinkokiekkojen hinnat nousivat hieman tällä viikolla, ja valtavirran M6-aurinkokiekkoihin käytiin kauppaa noin 0,825 dollarilla / PC, M10-aurinkokiekkoihin noin 0,99 dollarilla / PC ja G12-aurinkokiekkoihin noin 1,31 dollarilla / PC. Viimeisellä viikolla ennen kiinalaista uutta vuotta johtavat yritykset ovat nostaneet aurinkokiekkojen hintojaan, ja toisen ja kolmannen tason aurinkokiekkoyritykset ovat seuranneet esimerkkiä, mutta kauppojen määrä on vähäinen. Kasvu, mutta perustuu rajoitettu tarjonta aurinkopaneelin pii helmikuussa, markkinoiden kysyntä ja tarjonta on tiukka tasapaino, aurinkokiekkojen hinnat helmikuussa on vielä mahdollisuus ylöspäin.

 

 Aurinkokennojen hinnat nousivat hieman tällä viikolla: M6-aurinkokennoilla käytiin kauppaa noin 0,171 Yhdysvaltain dollarin/W, M10-aurinkokennoilla noin 0,176 Yhdysvaltain dollarin/W ja G12-aurinkokennoilla noin 0,177 Yhdysvaltain dollarin/W hinnalla. Viimeisellä viikolla ennen kiinalaista uutta vuotta johtavat aurinkokennoyhtiöt leikkasivat M6-aurinkokennojen hintoja ja ensimmäistä kertaa M10-aurinkokennojen hintoja, G12-aurinkokennojen hinnat pysyivät muuttumattomina, mutta mukautettu tarjous oli edelleen markkinoiden normaalilla tasolla eikä ajanut markkinahintojen kehitystä. Kun tuotantoketjun alkupään aurinkopiiri ja aurinkokennokiekkojen hinnat nousevat edelleen sekä Q1 2022 yli-odotettu loppukysyntä, aurinkokennojen hinnat ovat edelleen nousseet, mutta koska aurinkosähkömoduuliyritysten, aurinkokennojen ja tuotantoketjun alkupään ja loppupään aurinkopiikiekkojen, aurinkosähkömoduulien linkin vastakkainasettelujen tilanne, aurinkokennot kantavat edelleen hintapaineita.

 

 Kiinalaisen uudenvuoden aikana jotkin ensilinjan yritykset jatkoivat tuotannon käynnistämistä korkealla tasolla, ja toimitukset sujuivat suhteellisen sujuvasti. Kiinalaisen uudenvuoden jälkeisellä ensimmäisellä viikolla jotkut yritykset ovat saaneet uusia tilauksia markkinoiden suuremman kysynnän perusteella, ja markkinaneuvottelujen ilmapiiri on aktiivisempi. Tällä viikolla monokiteisen 166MM PV-moduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,29 USD / W, monokiteisen 182MM PV-moduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,295 USD / W ja monokiteisen 210MM PV-moduulin valtavirran transaktiohinta on noin 0,295 USD / W.

 

Kysyntä, ulkomaiset markkinat, Intia on huhtikuun 1. päivästä alkaen aurinkosähkömoduuleista peritään 40%, aurinkokennot 25% tariffi; Yhdysvallat lykkäsi 201 tariffit ja tuo aurinkokennoja tullittomia kiintiö 2,5GW: stä 5GW: iin, kotimainen peräkkäinen käyttöönotto eri politiikkojen tukemiseksi uusiutuvan energian, kuten aurinkosähkö, useita aurinkosähköhankkeita tarjouskilpailuun, loppumarkkinoiden kysyntä. Koska tuotantoketjun alkupään hinnat jatkavat nousuaan, aurinkosähkömoduuli yritykset ottavat huomioon hyväksynnän terminaaliprojektin liiketoimintaa, hinnat eivät todennäköisesti nouse merkittävästi, odotetaan pysyvän vakaana helmikuussa pieni nousu suuntaus.

 

Apumateriaalit, lasin hinnat tällä viikolla, pieni kasvu kiinalainen uusi vuosi, aurinkosähkömoduuli yritysten ylläpitää toimintaa, lasi markkinoilla myös ylläpitää normaalia lähetyksiä, nykyisessä aurinkosähkö lasin linkki voitot ovat alhaisella tasolla, eri linkit teollisuuden ketjun ovat nostaneet hintoja, jotkut lasi yritykset yrittävät nostaa hintoja, mutta aurinkosähkö ryhmä hinta yritys hyväksyntä ei ole korkea, liiketoimien määrä on pieni. Tällä viikolla 3.2mm paksuus lasin hinta valtavirran transaktiohinta nousi hieman noin USD 4.246/㎡, 2.0mm paksuus lasin valtavirran transaktiohinta nousi hieman noin USD 3.30/㎡.

 

 Jälkeen kiinalainen uusivuosi, PV teollisuuden ketjun terminaalin markkinoiden kysyntä on hyvä, koska PV teollisuuden front-end aurinko pii tarjonnan rajoituksia, markkinoiden pii kysyntä on suurempi kuin tarjonta, pii ja pii kiekkojen hinnat ovat nousseet hieman, odotetaan jatkuvan ensi viikolla m

PV-moduuli, jossa tuoahdollisuus ylöspäin säätö.tantoketjun pii ja piikiekkojen hinnat nousevat edelleen, kustannukset solujen ja komponenttien paineita, PV-moduuli hinnat tällä viikolla, vaikka ei paljon, väliaikaisesti vastaamaan terminaalin PV-järjestelmän asentaja hyväksyntää, odotetaan ensi viikolla komponenttien hintoja ilman mahdollisuutta merkittävää nousua, mutta on olemassa pieni lisäys mahdollisuus toivoa, että terminaalin projektin asennuksen asiakkaiden mahdollisimman aikaisin tehdä tilauksia lukita PV-moduulin hinnat.