Aurinkoenergian kotivarastointijärjestelmät: luotettava tuki uusiutuville energialähteille

· PV-hinnan-trendi

Tulet lukemaan:
What on kodin energiavarastojärjestelmä?
In millä aloilla kotienergian varastointijärjestelmää voidaan soveltaa?
What ovat aurinkoenergian + kotienergian varastoinnin järjestelmätyypit ja ominaisuudet?
How kodin akkuvarastointijärjestelmän integroimiseksi?
What mitkä ovat kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmän edut?

Mikä on kodin energiavarastojärjestelmä?

Kotienergian varastointijärjestelmä on uudentyyppinen hybridijärjestelmä, jossa yhdistetään akku, hybridi-invertteri ja aurinkosähköpaneelit litiumakun avulla varastoimaan sähköä perinteisen verkkoon kytketyn aurinkosähköjärjestelmän päälle.
Sitä käytetään uusiutuvien energialähteiden, kuten aurinko- ja tuulienergian, varastointiin. Se voi varastoida aurinkosähkö- ja tuulivoimatuotannosta jne. saatavaa sähköä ja vapauttaa sen tarvittaessa kotitalouden käyttöön.

Kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmien periaate

Millä aloilla voidaan soveltaa kotienergian varastointijärjestelmää?

1. Kotien aurinkosähköinen sähköntuotantojärjestelmä: PV-kotienergian varastointijärjestelmää voidaan käyttää yhdessä kotien aurinkosähkövoimantuotantojärjestelmän kanssa aurinkoenergian tuottaman sähkön varastoimiseksi päivällä ja sen käyttämiseksi yöllä tai pimeällä.
2. Tuulivoiman tuotantojärjestelmä: PV-kotienergian varastointijärjestelmää voidaan käyttää yhdessä tuulivoimantuotantojärjestelmän kanssa varastoimaan tuuliturbiinien sähköntuotannosta saatua sähköä kotikäyttöön.
3. Hätävaravoima: PV-kotienergian varastointijärjestelmiä voidaan käyttää kodin hätävaravirtalähteenä, joka tarjoaa tarvittavan tehotuen sähköverkon vikaantuessa tai sähkökatkoksen sattuessa.

Mitkä ovat aurinkoenergiaa + energiavarastointia kotona käyttävien järjestelmien tyypit ja ominaisuudet?

1. Kotitalouksien hybridi aurinkosähkö + energiavarastojärjestelmä
Hybridi-PV + energiavarastojärjestelmä koostuu yleensä aurinkosähkömoduuleista, Li-ion-akuista, hybridi-invertteristä, älykkäästä mittarista, virtamittarista, sähköverkosta, verkkoon kytketyistä kuormista ja verkon ulkopuolisista kuormista. Järjestelmä voi toteuttaa PV-latauksen akun suoraan DC-DC-muunnoksella, ja se voi myös toteuttaa kaksisuuntaisen DC-AC-muunnoksen akun lataamista ja purkamista varten.

2、Kytketty koti aurinkosähkö + energiavarastojärjestelmä.
Kytketty PV + energiavarastojärjestelmä, joka tunnetaan myös nimellä AC retrofit PV + energiavarastojärjestelmä, järjestelmä koostuu yleensä PV-moduuleista, verkkoon kytketystä invertteristä, litiumakuista, AC-kytketystä varastointinvertteristä, älykkäästä mittarista, CT:stä, sähköverkosta, verkkoon kytketyistä kuormista ja verkon ulkopuolisista kuormista. Tässä järjestelmässä voidaan toteuttaa se, että kun verkkoon kytketty invertteri muuntaa aurinkosähkön vaihtovirraksi, ylimääräinen teho muunnetaan tasavirraksi ja varastoidaan akkuun vaihtovirtakytkentäisen energiavaraston invertterin avulla.

3、Verkon ulkopuolinen kotitalouksien aurinkosähkö+energiavarastojärjestelmä.
Verkon ulkopuolinen kotitalouksien aurinkosähkö + energiavarastojärjestelmä koostuu yleensä aurinkosähkömoduuleista, litiumakuista, verkon ulkopuolisista energiavarastointitransistoreista, kuormista ja dieselgeneraattoreista. Järjestelmä voi toteuttaa aurinkosähköenergian latauksen suoraan akkuun DC-DC-muunnoksella, ja se voi myös toteuttaa kaksisuuntaisen DC-AC-muunnoksen akun lataamista ja purkamista varten.

4、Fotosähköinen energiavarastoinnin energianhallintajärjestelmä
Aurinkosähköisen energiavarastoinnin energianhallintajärjestelmä, järjestelmä koostuu yleensä aurinkosähkömoduuleista, verkkoon kytketyistä inverttereistä, litiumakuista, vaihtovirtapiiriin kytketyistä energiavarastointinverttereistä, älykkäistä mittareista, virtalähteistä, verkosta ja ohjausjärjestelmästä. Ohjausjärjestelmä voi vastaanottaa ulkoisia komentoja ja vastata niihin, vastata järjestelmän sähkön kysyntään, hyväksyä järjestelmän reaaliaikaisen ohjauksen ja aikataulutuksen ja voi osallistua sähköverkon optimaaliseen toimintaan, jolloin sähkön käyttö on tehokkaampaa ja taloudellisempaa.

Miten integroida kotiin aurinkoenergian varastointijärjestelmä?

1. Akkutyyppi: Oikean akkutyypin valitseminen on ensimmäinen vaihe konfiguroinnissa. Markkinoilla nykyisin yleisimmin käytettyjä akkutyyppejä ovat lyijyakut, litiumioniakut ja natriumioniakut. Litiumioniakkuja pidetään yleensä yleisimpänä ja tehokkaimpana valintana, koska niillä on suurempi energiatiheys, pitkä käyttöikä ja parempi lataus-/purkaustehokkuus.
2. Akun kapasiteetti: Tarvittava akkukapasiteetti määritetään kotitalouden sähköntarpeen ja odotettavissa olevan Peak Shaving -tarpeen perusteella. Tyypillisesti mitä suurempi kapasiteetti, sitä enemmän sähköä voidaan varastoida kotikäyttöön, mutta se lisää myös kustannuksia.
3. Rinnakkais- ja sarjakytkennät: Useita akkuja voidaan kytkeä rinnakkain tai sarjaan tarpeen mukaan. Rinnankytkennällä voidaan lisätä järjestelmän varastointikapasiteettia, kun taas sarjakytkennällä voidaan lisätä järjestelmän jännitettä.
4. Invertterit ja lataussäätimet: Varmista, että valitset invertterit ja lataussäätimet, jotka ovat yhteensopivia valitun akkutyypin kanssa. Invertteri muuntaa akun tasavirran vaihtovirraksi kotikäyttöä varten, kun taas lataussäädin hallitsee akun lataus- ja purkausprosessia akun turvallisuuden ja suorituskyvyn varmistamiseksi.
5. Aurinkopaneeli: Liitä aurinkopaneeli akkujärjestelmään akun lataamiseksi aurinkoenergian avulla.
6. Järjestelmän valvonta: Konfiguroi sopiva valvontajärjestelmä, joka voi seurata ja tallentaa akun lataus- ja purkaustilaa sekä koko järjestelmän suorituskykyä reaaliajassa.

Työntekijät asentavat kotiin aurinkoenergian varastointijärjestelmiä

Mitkä ovat kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmän edut?

1. Parantaa omavaraisuutta: PV-kotienergian varastointijärjestelmät voivat parantaa perheen omavaraisuutta ja vähentää riippuvuutta perinteisistä energialähteistä varastoimalla tehokkaasti uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinko- ja tuulienergiaa.
2. Energiakustannusten vähentäminen: PV-kotienergian varastointijärjestelmät voivat varastoida päivällä tuotettua aurinkoenergiaa ja käyttää sitä yöllä tai pimeällä, mikä vähentää riippuvuutta sähköverkosta ja alentaa perheiden energiakustannuksia.
3. Ympäristön laadun parantaminen: Aurinkoenergian kotivarastojärjestelmät voivat edistää uusiutuvan energian käyttöä ja vähentää fossiilisen energian kulutusta, mikä parantaa ympäristön laatua.
4. Turvallinen ja luotettava: kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmässä käytetään korkealaatuisia litiumioniakkuja ja muita komponentteja, joilla on erinomainen turvallisuus ja luotettavuus.
5. Vahva skaalautuvuus: kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmää voidaan laajentaa tai päivittää perheen todellisen tehontarpeen mukaan, jolloin järjestelmän joustava säätö voidaan toteuttaa.
6. Kätevä käyttö: kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmässä on ystävällinen ihmisen ja koneen välinen käyttöliittymä ja älykäs ohjaustoiminto, jolla voidaan toteuttaa etävalvonta ja -ohjaus sekä helppo ja kätevä käyttö.

Talot, joissa kodin aurinkoenergian varastointijärjestelmät

Maysun Solar, olemme olleet Meillä on laaja valikoima pinottuja, puoliksi leikattuja ja mustan kehyksen, kaikki mustat, hopeakehyksen aurinkopaneeleita, joista on erinomainen suorituskyky ja tyylikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti mihin tahansa rakennukseen. maysun Solar on menestyksekkäästi perustanut toimistoja, varastoja ja pitkäaikaisia suhteita erinomaisten asentajien kanssa monissa maissa! Asennamme sinulle sopivimmat aurinkopaneelit ja huolehdimme tulevasta puhdistuksesta ja huollosta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi ajantasaisen tarjouksen moduuleista tai kaikista aurinkosähköön liittyvistä tiedusteluista.

Viite:

OFweek (2023) How to configure energy storage batteries in household energy storage systems?
https://chuneng.ofweek.com/news/2023-08/ART-180225-8120-30605404.html

OFweek (2023)What are the uses of household energy storage systems? What are the characteristics and applications of household energy storage systems?
https://chuneng.ofweek.com/news/2023-04/ART-180226-11000-30592680.html

OFweek(2023)What are the uses of household energy storage systems, and what are their characteristics and applications?
https://chuneng.ofweek.com/news/2023-04/ART-180226-11000-30592806.html

OFweek (2023)Introduction to the types and characteristics of common household energy storage systems
https://chuneng.ofweek.com/news/2023-03/ART-180226-11000-30590435.html

Aurinkosähköjärjestelmä katolla: lisää arvoa katollesi ja ole ympäristöystävällinen
Koti Meistä  PV-tuotteet  Blogi  Lataa  Ota yhteyttä    WhatsApp Seuraavan sukupolven aurinkosähköinen hopeapastateknologia: Innovaatio aurinkokennojen tehokkuuden parantamiseksi
Aurinkovoima VS ydinvoima - kumpi pitäisi valita?