7 etua kodin aurinkosähköjärjestelmän asentamisesta

· Alan uutisia
Katon aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmä on sähköntuotantojärjestelmä, joka käyttää aurinkokennoja aurinkoenergian muuntamiseen sähköenergiaksi. Kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmä koostuu aurinkosähköpaneeleista, kannakkeista, paristoista (ryhmistä) ja inverttereistä.

Kodin aurinkosähköjärjestelmä käyttää asennukseen ja käyttöön pääasiassa perheen olemassa olevien rakennusten käyttämättömiä resursseja, kuten kattoja, seinäjulkisivuja, parvekkeita, pihoja jne.

Aurinkovoiman käyttö sähkön tuottamiseen ei voi ainoastaan ​​edistää maailmanlaajuista ympäristönsuojelua, vaan se voi myös tuoda monia etuja asunnonomistajille.

Pääsyy aurinkosähköjärjestelmän asennukseen on se, että se voi vähentää kotitalouskuluja.
Tiedän, että pelkäät nähdä sähkölaskusi, koska hinta on liian korkea. Järjestelmän asennuksen jälkeen maksettavia maksuja alennetaan yli 80 %.

sähkölasku

Voit käyttää päivän aikana sähköä aurinkosähköjärjestelmästä, ei verkosta. Jos asennat myös paristot, voit varastoida käyttämätöntä aurinkoenergiaa päivän aikana myöhempää käyttöä varten. Tämä voi vähentää sähkölaskuasi entisestään.

Kuinka paljon aurinkosähköjärjestelmän asentaminen maksaa? Kauanko takaisinmaksu yleensä kestää? Tämä huolestuttaa kaikkia asunnonomistajia.

PV-järjestelmän asennuksen ROI riippuu kahdesta pääehdosta, asennetusta aurinkosähkökapasiteetista ja järjestelmäinvestoinneista.

kuva

Niistä aurinkosähköjärjestelmää varten ostettavat laitteet, mukaan lukien aurinkosähkömoduulit, invertterit, akut, kaapelit, kiinnityskannattimet, mittarit, valvontalaitteet jne., kustannukset vaihtelevat markkinoiden kysynnän ja tarjonnan vaihtelun mukaan ja liittyvät aurinkosähkön asennukseen.kapasiteetin koko.

Laitehankinnan lisäksi tulee lisätä pieni määrä järjestelmän perusrakentamisen, järjestelmän asennuksen, käyttöönoton ja verkkoliitäntöjen kustannuksia Mitä suurempi järjestelmän asennuskapasiteetti, sitä enemmän peruskustannuksia kustannusrakenteessa muodostuu. laimennettu, jolloin yksikköinvestointikustannukset pienenevät jonkin verran.

Esimerkiksi yleisen kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmän asennuskapasiteetti on noin 5 kW, ja järjestelmäinvestointi on noin 12 000-20 000 yuania. Valaistusolosuhteista, käyttäjäpuolen sähkön hinnoista, tuista ja järjestelmäkustannuksista riippuen kustannukset saadaan takaisin yleensä 7-10 vuodessa, ja jäljellä olevan 15 vuoden sähkötuloista tulee puhdasta voittoa.

Kodin aurinkosähköjärjestelmän asennuksessa hyödynnetään tehokkaasti myös joutilaita kattoresursseja, mikä luo lisätuloja ja kertaluonteisia investointeja, pitkäaikaisia ​​tuloja!

Pitkäaikaisen käytön jälkeen aurinkosähkömoduulien pinnalle jää likaa, mikä aiheuttaa varjostusta ja vähentää sähköntuotannon tehokkuutta. Mutta koska useimmilla aurinkosähkömoduuleilla on tietty kaltevuuskulma, lika huuhtoutuu pois sateen mukana. Siksi aurinkosähkömoduulien puhdistuskustannukset ovat alhaisemmat. Tämän lisäksi nykypäivän ammattimaiset asennusyritykset tarjoavat palveluita mukaan lukien asennus, käyttöönotto, huolto ja vianetsintä. Voit tehdä sopimuksen asentajan kanssa aurinkovoimalaitoksesi säännöllisen huollon suorittamisesta.

Aurinkoenergia on uudenlainen uusiutuva energia, joka on todella vihreää ja ympäristöystävällistä. Aurinkovoiman tuotanto ei itsessään käytä polttoainetta, ei tuota aineita, mukaan lukien kasvihuonekaasuja ja muita jätekaasuja, ei saastuta ilmaa eikä tuota ihmisten terveydelle haitallista säteilyä. Voit osallistua perinteisen sähköntuotannon (esim. hiilivoimalat, öljyn ja kaasun tuotanto) aiheuttaman saastumisen torjuntaan. Fossiilisten polttoaineiden hiilidioksidi ja muut haitalliset kasvihuonekaasut aiheuttavat muutoksia maapallon ilmastossa ja äärimmäisiä sään muutoksia, kuten kuivuutta, tulvia ja maapallon lämpötilan nousua. Tärkeiden eläinlajien selviytyminen on vieläkin epävarmaa tässä ennennäkemättömässä ilmastonmuutoksessa, ja jotkut lajit ovat jopa menossa sukupuuttoon. Siksi aurinkosähköjärjestelmän asentaminen kodin sähköä varten on erittäin tärkeää itselleen, tuleville sukupolville ja luonnolle.

CO2-päästökartta

Kun aurinkosähkömoduuleja asennetaan suurelle alueelle kattoa, rakennuksen sisälämpötilaa voidaan tehokkaasti alentaa kesällä, mikä säästää ilmastointilaitteiden sähkönkulutusta. Talvella voit vähentää talon lämpöhäviöitä ja alentaa lämmityskustannuksia.

Toisin kuin perinteinen sähköntuotanto, aurinkosähkön tuotanto ei aiheuta melua.

Kodin aurinkosähköjärjestelmä on moderni ja tulevaisuuteen katsova tukilaitteisto taloa varten. Vaikka monet asunnonomistajat ovat kiinnostuneita koteihinsa aurinkosähköstä, kaikki eivät ole tekemässä muutosta. Aurinkosähköjärjestelmillä varustetut kodit ovat yleensä arvostettuja korkeampia ja ne myydään nopeammin kuin kodit, joissa ei ole aurinkosähköjärjestelmiä. Ja se saa ostajat tuntemaan, että heidän uusi kotinsa on tulevaisuudenkestävä.

Aurinkosähköjärjestelmä on sekä hyödyllinen investointi että osoitus vastuullisuudesta ympäristöstä ja ihmisistä. Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen on fiksu valinta!