Aurinkoenergian piimateriaalin hinta jatkaa nousuaan ja aurinkomoduulien hinnalla on vielä varaa nousta

· PV-hinnan-trendi

Aurinkopiimateriaalin hinta oli tällä viikolla sama kuin viime viikolla, pääasiassa siksi, että myyntiä ei ollut paljon jäljellä. Koko monokiteisen materiaalin hinta pysyi noin RMB:ssä 39,76 USD/KG. Tällä hetkellä kaikki aurinkopiimateriaaliyritykset ovat allekirjoitettu tilaukset kesäkuulle. Jopa osa yrityksistä on allekirjoittanut tilauksia heinäkuuhun asti, ja aurinkopiimateriaalien tarjonta on edelleen tiukka. Pienen hajatilauksen odotetaan nostavan aurinkopiimateriaalien hintaa hieman ennen kesäkuun loppua, ja aurinkopiimateriaalien hinnat jatkavat nousuaan lyhyellä aikavälillä;

Aurinkoenergia Silicon

Auringon piimateriaalien tuotantotoimintaa ja lähetyksiä tarkkaillen tilastojen mukaan aurinkopiimateriaalien tarjonta oli kesäkuussa 70 250 tonnia (26,51 GW), mikä on 6,28 % kasvua toukokuusta, mutta verrattuna valtaviin loppupään piikiekoihin Tuotantokapasiteetti ja koko alan ketjun nykyinen korkea käyttöaste, aurinkopiimateriaalien tarjonta on edelleen tiukka;

M10:n valtavirran kauppahinta on noin 1,01 USD/pc ja G12:n valtavirran kauppahinta on noin USD 1,36/pc. Tällä viikolla uusia aurinkokiekkojen tilauksia on vähän, terminaali on osoittanut väsymyksen merkkejä toimialaketjun jatkuvista korkeista hinnoista ja innostus aurinkokennojen hankintaan on heikentynyt M10:n alkuvaiheen hyvästä kysynnästä johtuen , jotkut kiekkoyritykset ovat vaihtaneet tuotantokokoja ja tuottaneet voimakkaasti M10-aurinkopiitä. Nyt loppupään tarjonta on hidastunut, ja jotkut yritykset ovat raportoineet, että M10-tilausten hinta on vaihdellut, neuvottelutila on kasvanut ja markkinoiden pelitunnelma on Kustannuspaineen perusteella aurinkopiikiekkojen hinnan odotetaan edelleen tasaantuvan.

aurinkokiekko

Piikiekkotehtaiden kokonaiskäyttöaste ylsi kesäkuussa 77. Koska piimateriaalien tarjonta on edelleen riittämätöntä, kunkin yrityksen tuotanto on laskenut vaihtelevassa määrin alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna. Koska loppupään aurinkokennoyhtiöiden tuotantokapasiteetti on lähes täynnä, piikiekkojen kysyntä on edelleen suhteellisen vahvaa lyhyellä aikavälillä;

Yksikiteisten M6-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0,17 USD/W, M10-kennojen valtavirran kauppahinta on noin 0,18 USD/W ja G12-kennojen valtavirran kauppahinta on noin 0,17 USD/W. Yksikiteisten M6-kennojen kysynnän vähenemisen vuoksi markkinaresurssit ovat hyvin rajalliset ja markkinoilta poistumisprosessi kiihtyy. Viime aikoina jotkut aurinkokennoyritykset ovat päivittäneet 182-kokoisia kennoja 166 tuotantolinjalla, muuntaneet 182-koon tuotantolinjoja 210 tuotantolinjalla ja lisänneet uutta tuotantokapasiteettia. 182-koon kennojen kokonaistuotanto on kasvanut merkittävästi. Tarjonta kuitenkin ja 182-koon kennojen kysyntä on edelleen tiukkaa, ja hinnat todennäköisesti nousevat edelleen.

aurinkokenno

Tällä viikolla mono 166 -aurinkomoduulien valtavirran kauppahinta on noin 0,28 USD/W, mono 182 -moduulien valtavirran kauppahinta on noussut noin 0,29 USD:iin/W ja mono 210 -moduulien valtavirran kauppahinta on noin 0,29 USD/ W. 182 aurinkokennon hinta nousi edellisellä kaudella, minkä seurauksena 182 moduulin hinta nousi tällä viikolla hieman, mikä on pysynyt ennallaan 210 moduulin hinnalla. Tällä hetkellä hyvästä ulkomaisesta kysynnästä johtuen ensilinjan komponenttiyritykset ovat täynnä tilauksia ja suurin osa niistä ylläpitää täyttä tuotantoa, mutta kotimaisten keskitettyjen korkeahintaisten komponenttien hyväksyntä on edelleen vähäistä ja hajautettu kysyntä jatkuu. ero on noin 0,0074–0,010 USD/W. Eurooppa hyväksyi äskettäin "Pakkotyön vastaisia ​​tullitoimenpiteitä koskevan päätöslauselman", joka kieltää "pakkotyön" tuotteiden pääsyn Euroopan markkinoille. Ottaen huomioon eurooppalaisten laitteistojen kiireellinen kysyntä ja Kiinan valtava tuotantokapasiteetti, jotkut kotimaiset yritykset ovat jo valmistaneet asiaankuuluvia materiaaleja. Asianmukaisten toimenpiteiden odotetaan toteutuvan, vaikutus on rajallinen ja komponenttien kysyntä jatkuu. N-tyypin komponenttien noteerausalue kaventui tällä viikolla ja perushinta nousi markkinoilla 0,31-0,32 USD/W.

Aurinkomoduulit

Apumateriaalien osalta lasin hintojen vakiintuminen jatkui tällä viikolla. moduuliyritykset on ilmeistä. Lasiyhtiöt eivät ole halukkaita tekemään myönnytyksiä korkeiden kustannuspaineiden vuoksi. Molemmat osapuolet ovat umpikujassa. Lasin hintojen odotetaan pysyvän vakaina lyhyellä aikavälillä.

PV-moduulin hintaennuste ensi viikolle:

Tällä viikolla aurinkoenergian piimateriaali on edelleen nousussa.Aurinkomoduulien suuren ulkomaisen kysynnän ja moduulihintojen suuren hyväksynnän vuoksi moduulien hintojen nousulle on vielä varaa. Asiakkaiden, joilla on aurinkosähköprojekteja, tulisi ostaa mahdollisimman pian kustannushäviöiden vähentämiseksi.