210 mm:n aurinkosähkömoduulien ja aurinkopiimateriaalien hinta on noussut, ja peli on ilmeinen kaikissa loppupään linkeissä

· PV-hinnan-trendi

 

 

 

broken image

Huhtikuun alussa suurin osa materiaaliyrityksistä on allekirjoittanut tämän kuun tilaukset.Tällä viikolla ne toteuttivat pääosin aiempia tilauksia Joillain yrityksillä on jonkin verran ylijäämää ja bulkkitilauksia Aurinkoenergian piimateriaalien hinta on jälleen noussut. Tällä hetkellä aurinkopiimateriaaliyritysten tuotantokapasiteetin laajentaminen ja vapauttaminen on odotettua vähäisempää ja tuontiaurinkopiimateriaalien kuljetus on estetty.Aurinkopiikiekkojen korkean hinnan vuoksi toimintanopeus on kuitenkin edelleen korkea. Päällekkäinen uusi tuotantokapasiteetti vapautuu asteittain ja aurinkopiimateriaalien kysyntä kasvaa, lyhytaikainen vaiheittainen pulatilanne jatkuu.

 

Tarkkaile aurinkopiimateriaalin tuotantoa, toimintaa ja toimituksia Jotkut aurinkopiimateriaaliyritykset suorittavat huoltotöitä huhti-toukokuussa. Samaan aikaan kaksi aurinkopiimateriaaliyritystä vapauttaa asteittaisen tuotannon laajennuksen Huhtikuussa aurinkopiimateriaalien toimitus tulee olemaan pulaa ja hinta ylläpitää lievää nousutrendiä ottaen huomioon, että aurinkopiikiekkojen tuotantokapasiteettia vapautuu vähitellen epidemiatilanteen vuoksi.

 

broken image

Tällä viikolla M10:n valtavirran kauppahinta nousi hieman noin 1.06 dollariin/kpl, ja G12:n valtavirran kauppahinta oli noin 1.42 USD/kpl. LONGi nosti 13. huhtikuuta M10 165 µm piikiekon hintaa jälleen 1.07 USD:iin/kpl, 0.02 USD nousua 25. maaliskuuta 1.05 USD:sta/kpl, nousua noin 1.79 %. Auringon piikiekkojen yleisen hinnannousun jälkeen viime viikolla markkinat ovat hyväksymässä sitä yksi toisensa jälkeen. Jotkut aurinkokennoyhtiöt eivät hyväksy kohonneita hintoja, markkinoilla on edelleen kilpailua, eikä siellä ole hankintakysynnän merkittävä kasvu. Tällä hetkellä epidemian vaikutuksesta raaka-aineiden kuljetuksiin, aurinkokiekkojen tuotantoon ja kuljetuksiin on kohdistunut vaihtelevia vaikutuksia ja aurinkokiekkojen tarjonta on hieman tiukkaa Toimintanopeuden varmistamiseksi jotkut moduuliyritykset lisäsi M10-aurinkokennojen ja aurinkokiekkojen kysyntää., M10-aurinkokennon hinnat nousivat hieman.

 

broken image

 

Yksikiteisten M6-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin 0.17 USD/W, M10-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin USD 0.18/W ja G12-aurinkokennojen valtavirran kauppahinta on noin USD 0.18/W. Tällä hetkellä teollisuusketjun yläpää on käynnistänyt uuden hinnankorotuskierroksen.Tällä viikolla aurinkokennoyhtiöt eivät ole sopeuttaneet hintojaan Markkinapelitunnelma on ilmeinen Markkinapalautteen mukaan aurinkokennojen nykyinen hinta on jo moduulilinkin "rajakustannusrivillä" Ottaen huomioon loppupään aurinkosähkömoduulien hintahyväksynnän, aurinkokennojen hinta pysyy toistaiseksi vakaana.

broken image

Tällä viikolla yksikiteisten 166 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta on noin 0.29 USD/W, yksikiteisten 182 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta on noin USD 0.30/W, ja yksikiteisten 210 mm:n aurinkosähkömoduulien valtavirran kauppahinta on hieman noussut. noin 0.30 USD/W. Viime aikoina alkupään moduuliteollisuuden ketju ja apumateriaalit ovat kaikki nostaneet hintoja. Jotkut aurinkosähkömoduuliyritykset ovat yrittäneet nostaa hintatarjouksiaan, mutta terminaalien hyväksyntä on alhainen ja ne ovat edelleen pelivaiheessa. Markkinoiden mieltymysten vaikutuksesta kysyntä monokiteiset 210MM PV-moduulit ovat korkealla ja hinnankorotus. Myöhempi hintojen hyväksyntä on korkea, ja kauppahinta näyttää nousun merkkejä. Tällä hetkellä aurinkosähkömoduulien hinta on noussut korkealle tasolle ja osa keskitettyjen voimalaitoshankkeiden hankkeista jää peliin.Moduulihintojen korkean hyväksynnän ja hajautettujen projektien hyvän kysynnän vuoksi asennetun kapasiteetin odotetaan saavuttavan uuden korkea.

 

Apumateriaalien osalta lasin hinta pysyi vakaana tällä viikolla 3.2 mm lasin valtavirran kauppahinta tällä viikolla oli noin 4.39 USD/㎡ ja 2.0 mm lasin valtavirran kauppahinta oli noin USD 3.29/㎡.Yhtiö on allekirjoittanut tilauksia huhtikuulle, tämän viikon markkinavolyymi oli pieni, eikä markkinanoteeraus ole vaihdellut merkittävästi.

Ensi viikon ennuste

Aurinkosähkömoduulien hintojen odotetaan jatkavan nousuaan ensi viikolla, ja projektiasiakkaiden toivotaan varautuvan mahdollisimman pian, jotta hinnannousun jatkumisesta aiheutuva kustannushäviö pienenee.