Maysun Solar Solar Solutions Internationalissa 2022

· Maysun Solar uutiset

Maysun Solar osallistui 12. - 14. huhtikuuta Amsterdamissa Hollannissa pidettyyn Solar Solutions International 2022 -tapahtumaan, joka on Luoteis-Euroopan suurin aurinkoenergiaalan messu. Tunnetun aurinkosähkömoduuliyrityksenä Kiinassa Maysun Solar toi tähän näyttelyyn korkean hyötysuhteen moduulituotteet ja ammattimaisen aurinkosähkömoduulien tietämyksen.

 

Maysun Solar osallistuu näyttelyn sivustokarttaan

 

Ammattimaisena B2B-messuina Solar Solutions International 2022 luo verkostoitumis- ja kaupankäyntimahdollisuuksia näytteilleasettajille ja vierailijoille aurinkosähköalalla. Näyttelyssä esiteltiin yli 500 innovatiivista projektia ja yli 100 käytännön työpajaa, jotka käsittelivät viimeisintä energian varastointia, älykkäitä tuotteita ja jatkuvasti kehittyviä aurinkopaneeleja. Aurinkosähköteollisuuden jäsenenä Maysun Solar osallistui luonnollisesti Luoteis-Euroopan suurimpaan "valosähköjuhlaan".

 

Solar Solutions International 2022

 

Aurinkosähköteollisuuden uusien teknologioiden harjoittajana Maysun Solar perustettiin vuonna 2008, ja se on innovatiivinen aurinkosähkömoduulien ostaja ja tukkumyyjä. Maysun Solarin jalanjäljet ​​ovat kaikkialla maailmassa, ja sivuliikkeitä ja varastoja on perustettu Alankomaihin, Puolaan, Milanoon, Italiaan, Saksaan, Unkariin, Dubaihin, Saudi-Arabiaan, Indonesiaan, Romaniaan ja muihin paikkoihin.

Maysun Soalr on sitoutunut teknologisiin innovaatioihin, pyrkii huippuosaamiseen tuotteiden tutkimuksessa ja kehittämisessä, valvoo tiukasti tuotteiden laatua ja on lähtenyt ainutlaatuiselle polulle Euroopan markkinoilla.

 

Maysun Solarin henkilökunta esittelee tuotteita asiakkaille

 

Maysun Solar toi näyttelypaikalle uusimmat aurinkosähköteknologian tuotteet 210 suurikokoista aurinkosähkömoduulia ja shingled aurinkosähkömoduulia, mukaan lukien 410W, 370W ja 340W täysin mustat aurinkosähkömoduulit, 410W shingled aurinkosähkömoduulit, läpinäkyvät taustalevyt, aurinkosähkömoduulit jne. Messuosastolla olevat aurinkosähkömoduulit houkuttelivat näytteilleasettajia eri puolilta maailmaa niiden hienon ulkonäön ansiosta. Kaikki vierailivat ja keskustelivat Maysun Solarin tuotteista ja teknologioista. Maysun Solarin henkilökunta teki myös aloitteen tarjotakseen yksityiskohtaisia ​​tuote-esittelyjä ja tehdäkseen mahdollisimman ammattimaisen Aurinkosähkötieto vastaa.

Samaan aikaan Maysun osoitti vierailijoille myös, että siellä on 6 vakiintunutta EU-varastoa ja eurooppalainen varasto jopa 25 MW. EU-varastojen perustaminen merkitsee eurooppalaisille asiakkaille tehokkaampia ja kätevämpiä ostoja sekä oikea-aikaisempia ja huomaavaisempia jälkikäteen!

 

Maysun Solarin henkilökunta kommunikoi asiakkaiden kanssa

Osallistumalla Solar Solutions International 2022 -tapahtumaan, samalla kun Maysun Solar julkaisi edelleen tuotteitaan ja mainosti uusia teknologioita, sen hyvä yrityskuva ja ajatus "energiasta kestävästä ja elämästä paremmaksi" osoittivat täysin, mikä kuvastaa ammattitaitoamme, laatuamme, arvojamme. innovatiivisuus ja rehellisyys ovat laajentaneet liiketoimintakanavia ja luoneet lisää liiketoimintamahdollisuuksia yhteistyölle.

Hiilineutraaliuden aallon alla aurinkosähköistä on tullut yksi tulevaisuuden energiakehityksen tärkeimmistä osista.Tehokkaamman ja tehokkaamman aurinkosähköteknologian kehittäminen on teollisuuden ainoa keino. Maysun Solar on aina tuonut suurempia vihreitä etuja globaaleille kumppaneilleen visiossa "auringon tehostamisesta ja maapallon elvyttämisestä" ja liittyä kädet "nollahiilen aikakauteen".