• Aurinkosähkötekniikka

  broken image

  Half-cut

  broken image

  Bifacial

  broken image

  Shingled

 • Maysunin vyöruusukomponenttien ja tavanomaisten komponenttien vertailu ulkonäön suhteen. Maysunin vyöruusukomponenttien asettelu on yhtenäisempi ja kauniimpi. Aurinkopaneelien valmistajana Maysun solar kehittää uusia teknologioita, jotka sopivat erilaisiin skenaarioihin.
  • Innovatiivinen rakenne, liima alhaisessa lämpötilassa,
  • suuri tiheys.
  • Kaunis ulkonäkö
  • Tasainen asettelu, parempi estetiikka.
  Maysun-paanukomponenttien suunnitteluperiaate on, että kennot yhdistetään joustavasti sähköä johtavalla liimalla, joka korvaa hitsaustekniikan. Korkean lämpötilan hitsaustekniikan lämpöjännitys aiheuttaa akun levyn taipumisen Ja mikrohalkeamat, ja johtava liimalinkin jännitysjakauma on kaikki, ei vain voi mukautua ohuempiin piikiekoihin vähentääkseen tehokkaasti kustannuksia, mutta niillä on myös pienempi halkeiluriski.

   

    

  Periaatteet aurinkosähköinen aurinkomoduuli vyöruusu

  • Hitsaustekniikka on rajoittanut aurinkokennoteknologian kehitystä ja aurinkosähkömoduulin laadun parantamista.
  • Japanilaiset yritykset ottivat vuodesta 2001 lähtien käyttöön aurinkokennoteollisuudessa elektroniikkateollisuudessa laajalti käytettyjä liimoja (mukaan lukien johtava kalvo/teippi).
  • Aurinkomoduulien vyöhykepinnoitustekniikka on edelläkävijä matalan lämpötilan liimojen soveltamisessa aurinkomoduuleihin.
  Maysun-paanumoduulille tehtiin mekaaninen kuormitustesti 8100 Pa:lla huoneenlämpötilassa. Vertailu ennen ja jälkeen kuormituksen osoitti, että Maysun-paanumoduulissa ei ollut mikrohalkeamia ja teho laski vain <0.5 %.

   

   

   

  Poikkeuksellinen suorituskyky mekaanisessa rasituksessa

  Lisämikrohalkeamien puuttuminen ja tehon lasku alle 0,5% testin jälkeen 8100 Pa: n mekaanisella kuormalla huoneenlämmössä.
  Verrataan Maysunin shingled-moduulin ja tavallisen puolikennomoduulin anti-shadow-suorituskykyä. Erottelemalla pystysuorien ja vaakavarjojen varjoalueita, Maysunin vyöruusukomponenteilla on enemmän varjoja estävää suorituskykyä.

   

   

   

   

   

  Parempi anti-shadow suorituskyky

  Verrataan Maysunin shingled-moduulin ja kokonaan puolikennomoduulin anti-shadow-suorituskykyä Erottelemalla pystysuorien ja vaakavarjojen varjoalueita, Maysunin vyöruusukomponenteilla on enemmäkyn varjoja estävää.

   

   

   

   

  Matalampi käyttölämpötila

  Maysunin vyöruusukomponentit ovat vihreitä ja ympäristöystävällisiä. Maysunin vyöruusukomponentit eivät sisällä fluoria ja ovat vähän lyijyä. Paanukomponentti korvaa 0,3 kg metalliteippiä liimalla. Maysunin vyöruusukomponenttien lyijypitoisuutta on vähennetty 60 %.

  Aurinkosähkö on ympäristöystävällinen, saasteeton, puhdas ja hiilivapaa energialähde, jolla on vihreä filosofia, joka ei sisällä fluoria ja jonka lyijypitoisuus on alhainen.